XS4ALL introduceert zakelijk internet met een snelheid tot 100 Mb/s dankzij het ‘stapelen’ van verbindingen. Voor Business SDSL is maximaal 30 Mb/s mogelijk. Bij deze nieuwe dienst ‘DSL Stapelen’ zijn zakelijke ondersteuning en een zakelijk service level inbegrepen. Hiermee komt XS4ALL tegemoet aan de groeiende vraag naar hogere up- en downloadsnelheden in de zakelijke markt.

DSL Stapelen
Door meerdere DSL-verbindingen te ‘stapelen’ zijn hogere snelheden mogelijk. Twee gestapelde verbindingen leveren een verbinding met dubbele snelheid op. Wie kiest voor het stapelen van verbindingen van verschillende DSL-netwerken, vergroot daarmee bovendien de betrouwbaarheid. Met de dienst richt XS4ALL zich dan ook op zakelijke gebruikers die hoge eisen stellen aan kwaliteit, snelheid en service.

Ondersteuning
De dienst wordt volledig ondersteund en beheerd door XS4ALL-partner Netco. XS4ALL is en blijft echter het eerste aanspreekpunt voor klanten. De uptime van de lijn wordt automatisch gemonitord en mocht er sprake zijn van uitval dan is snelle hulp op locatie gegarandeerd.

Meer informatie op http://www.xs4all.nl/zakelijk/dslstapelen/

Deel dit:

Reacties