We merken dat bij sommigen van u onduidelijkheid heerst over Freedom Internet. Door alle media-aandacht wordt naar ons gekeken voor een reactie. Kortom, er is een duidelijke vraag naar informatie. XS4ALL is in business. Onze medewerkers staan voor u klaar. Met expertise én passie. We geven dan ook graag opheldering.

>> Wilt u weten wat de stand van zaken is tussen XS4ALL en KPN? Kijk dan onderaan de pagina.

Is Freedom Internet een officiële opvolger, doorstart of afsplitsing van XS4ALL?
Nee. Freedom Internet is door derden opgericht en heeft verder geen banden met XS4ALL.

U heeft geld geleend aan/geïnvesteerd in Freedom Internet, wat gaat daarmee gebeuren?
Dat geld gaat op geen enkele manier naar XS4ALL. Wij kunnen daar dus geen uitspraken over doen.

Freedom Internet zet hoog in op onze kernwaarden zoals kwaliteit, veiligheid en privacy. Kunnen ze dat waarmaken?
XS4ALL staat ruim 25 jaar voor kwaliteit, veiligheid en privacy. Het behoort tot onze kernwaarden. Vanaf het begin. Deze expertise opbouwen is niet over één nacht ijs gegaan. Dat heeft jaren geduurd. Met vallen én opstaan. Freedom Internet zal, net als wij, zich moeten bewijzen. En dit blijven doen zolang ze bestaan.

Kunt u zomaar van XS4ALL overstappen naar Freedom Internet?
Freedom Internet heeft nog geen vaste diensten zoals internet, interactieve televisie en bellen.

Kunt u uw XS4ALL-abonnement overzetten naar Freedom Internet?
Als u in de toekomst overstapt naar Freedom Internet is dat een opzegging bij ons. Het is niet anders dan wanneer u van XS4ALL zou overstappen naar een andere provider. U gaat namelijk een contract aan met een andere partij. Onze dienstverlening stopt vanaf dat moment.

Kunt u uw @xs4all.nl e-mailadres(sen) overzetten naar Freedom Internet?
Dat is niet mogelijk. Zoals eerder aangegeven staat Freedom Internet volledig los van ons. Zij hebben om die reden het domein xs4all.nl niet in handen. Hier valt onze website onder, maar ook alle e-mailadressen die op @xs4all.nl eindigen.

Kunt u bij ons terecht voor hulp met Freedom Internet-diensten?
Freedom Internet biedt op dit moment alleen nog e-mailadressen aan. Voor hulp daarmee kunt u het beste contact opnemen met Freedom Internet zelf. Neemt u in de toekomst enkel nog vaste diensten af van Freedom Internet? Dan bent u afhankelijk van deze nieuwe partij. Wij kunnen dan geen ondersteuning meer bieden.

XS4ALL en de integratie in KPN
KPN heeft gekozen voor een 1-merkstrategie. Het gevolg is dat ze Telfort, Yes Telecom en dus ook XS4ALL willen integreren in het KPN-merk. Het uitgangspunt is dat de dienstverlening niet verandert. De ondernemingsraad van XS4ALL heeft op 18 oktober beroep ingesteld bij de rechter. Zij zijn tegen het besluit om XS4ALL te integreren in KPN. We zijn nog in afwachting van de uitspraak. Tijdens deze procedure zal de integratie niet gestart worden.

XS4ALL is in business
We snappen dat al deze ontwikkelingen verwarrend kunnen overkomen. Wat wij hierin kunnen betekenen is zo transparant mogelijk zijn naar u. Zijn er nieuwe ontwikkelingen? Dan brengen wij u persoonlijk op de hoogte. Het is goed om te weten dat XS4ALL gewoon in business is. Iedereen binnen het bedrijf blijft zich voor u inzetten. Met dezelfde expertise en hoeveelheid passie als voorheen. Nieuwe klanten zijn van harte welkom.

Deel dit:

Reacties