Het internetadres van homepages bij XS4ALL gaat veranderen. Klanten kunnen hun homepage voortaan vinden op ‘http://loginnaam.home.xs4all.nl‘ . De oude URL, ‘http://www.xs4all.nl/~loginnaam‘ , blijft actief en verwijst automatisch door naar het nieuwe homepage-adres. Klanten hoeven zelf niets te doen.

De aanleiding voor deze wijziging is de nieuwe HTML-standaard, de opmaaktaal die voor de meeste websites wordt gebruikt. Deze ontwikkeling brengt nieuwe mogelijkheden, maar ook nieuwe veiligheidsrisico’s met zich mee. Zo kan in veelgebruikte browsers met HTML5 in de adresbalk van uw browser (binnen dezelfde hostname) een andere URL getoond worden dan de daadwerkelijk opgevraagde pagina. Door het wijzigen van de website-adressen wordt deze vorm van misbruik binnen de hostname ‘www.xs4all.nl’ onmogelijk gemaakt.

De wijzigingen zijn per direct doorgevoerd. XS4ALL neemt veiligheid op internet erg serieus. Bij internetabonnementen van XS4ALL is 2 GB schijfruimte inbegrepen. Deze schijfruimte is te gebruiken als homepage, of voor opslag van bestanden.

Meer informatie over de wijziging

Meer informatie over de homepage en schijfruimte

Deel dit:

Reacties