Wij vergroten al onze mailboxen naar 25 GB. Gewoon, voor onze klanten – en omdat wij 25 dit jaar een mooi getal vinden. Goed als u houdt van een groot archief, of van flink wat lege ruimte in uw mailbox (echo!). 1 voorwaarde: dit geldt alleen voor mailboxen waar het spamfilter aan staat. Uw spamfilter aanzetten is zo gebeurd.

De vergroting naar 25 GB doen wij geleidelijk. We gaan zorgvuldig te werk en deze vergroting neemt een aantal weken in beslag. U hoeft hier niets voor te doen. Check dus uw instellingen in Mijn XS4ALL. U vindt het links onder SERVICES bij E-mailaccounts.

U kunt bij ons maximaal 5 mailboxen instellen  met 10 adressen per box. De spam- en virusfilters zet u aan per box.

Mail ze!

Deel dit:

Reacties

 1. Annie&Frans schreef:

  Proficiat met deze mijlpaal. Wij kunnen alleen maar zeggen: Ga zo door. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de dienstverlening maar vooral de vriendelijkheid en behulpzaamheid van jullie klantenservice en online hulpdienst.

 2. Antoinette schreef:

  Hartelijk gefeliciteerd met het jubileum! Ga zo door als jullie tot nu toe doen, goede kwaliteit en altijd een goede en vriendelijke service.
  Erg leuk de extra ruimte, dank daarvoor!

 3. Ron schreef:

  Van harte gefeliciteerd en een mooie actie. Dan heb ik nu alles bij elkaar inderdaad 125 GB aan ruimte. Ik zal die nooit echt nodig hebben. Waar ik wel krap kom te zitten is de Webdisk, die is maar 10GB groot. Het zou leuk zijn als ik een gedeelte van die gigantische mailbox kon omzetten naar een grotere webdisk.

 4. Patrick schreef:

  Een uitkomst voor de kleine groep gebruikers die nu krap zit, maar in de praktijk zal er voor xs4all nauwelijks tot geen investering in extra capaciteit nodig zijn. Het overgrote deel van de gebruikers komt ongetwijfeld al uit met de huidige omvang en daarnaast gebruiken steeds minder mensen anno 2018 een provider-gebonden e-mail adres. Ik beschouw het daarom als een sigaar uit eigen doos gezien de aankomende tariefsverhoging. En ja: de extra snelheid die er daarnaast aankomt is ook gewoon een sigaar uit eigen doos en vergt evenmin serieuze investering van xs4all.nl. Begrijp me goed: ik ben al sinds de jaren negentig klant, maar het wordt wel tijd dat de markt weer eens flink opgeschud wordt, zoals dat een jaar of 15 geleden met de toenmalige ADSL-markt ook gebeurde.

 5. Hein Udo schreef:

  Als bestuurder van een Vereniging van Eigenaren regel ik heel veel zaken via de mail. De mailbox raakt hierdoor heel snel vol. Ik ben dan ook heel blij met de uitbreiding naar 25 GB. En, natuurlijk : van harte gefeliciteerd met het 25-jarig bestaan en hoop dat XS4ALL nog vele jaren, met minstens dezelfde service, mag blijven bestaan!

 6. Max schreef:

  Super!! Ik gebruik webmail al sinds 2011, dus zonder email client op pc o.i.d. Mailbox is de laatste jaren altijd redelijk vol en heb een tijdje terug lopen experimenteren hoe de grootste mails (met attachments) ergens te parkeren. Maar dit … een upgrade naar 25GB (vanaf 1,5GB) is natuurlijk veel beter en handiger en makkelijker. Top!

 7. Harry Vreeswijk schreef:

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd!
  Dat u nog vele, vele jaren – wat heet: decennia – mag doorgaan om de beste website van Nederland in de “lucht” te houden! Ik ben hem van het begin af aan trouw en blijf dat ook, Deo volente (Latijn voor In sha Allah).

  Maar dan: hoera! Eindelijk bevrijd van het vervelende en lastige klusje van het telkens weer moeten opschonen van een 97 tot 99% volle mailbox – waarbij ik mail van slechts een jaar geleden al lang niet meer kon vinden… Nu hoef ik alleen maar met de vlotte zoekfunctie op zoek te gaan om bepaalde dingen bij elkaar te zien, want een fijnmazige onderverdeling van de box maken is ook niet altijd makkelijk en vlot hanteerbaar.

  Hartelijk dank!

 8. Sander Dekker schreef:

  Heel blij met de nieuwe mailboxgrootte! Heb er de afgelopen jaren al een aantal keer om gevraagd omdat 1.5GB tegenwoordig echt te weinig is. Nu nog een betere webmailclient – met name de zoekfunctie is toe aan verbetering.

  • XS4ALL schreef:

   Leuk om te horen dat je er blij mee bent. Hoe zou je de zoekfunctie verbeterd willen hebben? *YO

   • Sander Dekker schreef:

    Zoeken via webmail in duizenden emails kost veel tijd. Kan dit sneller mbv een index zoals Outlook dat bijv. doet?

   • Hein E schreef:

    Een zoekmachine die het doet. Bijvoorbeeld: als je in een mailbox een mailadres intikt, dat je dan alleen de mails van dat mailadres ziet. Of als je een woord intikt, dat dan alle mails die dat woord bevatten te zien zijn. Nu doet de zoekmachine beide niet…

 9. Snezhana schreef:

  Congratulations and thank you!
  Could you tell me, please, how this increase of the mail box storage impacts the webmail part?

  • XS4ALL schreef:

   How do you mean? It shouldn’t. Except of course for the larger space.*YO

 10. Proppen schreef:

  Lekker, dat is dan 125 GB voor 5 Mailboxen !
  XS4ALL, maak even een optie om te kiezen dat als je 1 mailbox hebt, 125 GB kan gebruiken.

  • XS4ALL schreef:

   hahah! Is 25 GB niet genoeg? Er is geen optie voor 125 GB voor 1 mailbox, het is gewoon 25 GB per mailbox.

 11. Henk schreef:

  Leuk zo’n “gratis” uitbreiding als een sigaar uit eigen doos. De tarieven gaan 8%!!!!!!!! omhoog.

 12. Martin schreef:

  van harte gefeliciteerd met het 25-jarig bestaan.

  Niet dat ik de 25 GB nodig had, maar mooi gebaar

 13. Klaas schreef:

  Is die 25 GB mijn totale schijfruimte bij XS4ALL dus inclusief de www-server (“homepage”)? Of is dat een aparte ruimte (en hoe groot is die dan tegenwoordig)?

  • Eveline schreef:

   Ruimte voor mail en homedirectory (waar ook je homepage kan staan) blijft gescheiden. Je krijgt echt de volle 25GB voor je mail. En de volle 10GB voor je homedirectory. Als het één vol is, heeft dat geen invloed op het ander.

 14. André van Eck schreef:

  Het is leuk gebracht, en natuurlijk: van harte gefeliciteerd met het 25-jarig bestaan!
  Maarrr, het werd ook echt de hoogste tijd, die mailboxupgrade. Als ‘gratis’ diensten zoals outlook, hotmail en gmail al ruimere mailboxen aanbieden, en mijn provider blijft daarbij achter terwijl ik die betaal, dan mag je dat wel zeggen meen ik.

  Dus enorm bedankt! Ik heb er veel aan!

 15. Tissen schreef:

  Taalfoutje: “Uw spamfilter aanzetten is zo gebeurt” , dat moet zijn gebeurD!

 16. anoniem schreef:

  Da’s fijn! Er beginnen een paar vol te lopen.. En opruimen is eigenlijk geen doen.. :-)

  • Johan Jager schreef:

   Idem, zit nu samen met partner op 4 procent ruimte over
   doe maar snel

   • Johan Jager schreef:

    Oeps, zie nu pas de commentaren hieronder, idd 4 procent beslag en niet 4 procent vrij
    da’s snel

 17. Haze schreef:

  I’ve said it before and I’ll say it again…

  XS4All is de beste provider van Nederland. Ik heb persoonlijk niet zo veel aan een grotere mailbox maar ik zie de uitbreiding als een leuke plus voor de intensiever email gebruikers onder ons.

  Chapeau!

  Wanneer krijgen we een uitbreiding op Newszilla….? :)

  • Johan schreef:

   Ik schrok al. Ik was door middel van filters aan het opruimen in de mailbox die al dagen 85% vol was. Ineens viel me op dat de vullingsindicatie op 5% stond. Verdacht eerst de werking van de filters, maar door met de muis op de 5% te hoveren zag ik dat de mailbox van 1.5 naar 25 Gig was vergroot.

   Bedankt XS4All voor deze mooie service verbetering!