Mikula | Teamleider Development | XS4ALL’er sinds 2009

Mikula: “Stel nou dat je als klant echt vandaag een ander modem nodig hebt. En het kan niet wachten tot de post hem bezorgt. Ik heb al meerdere malen meegemaakt dat een collega zei: ‘Die klant woont op mijn route naar huis. Ik rij straks wel even langs om een modem af te geven’. Bij XS4ALL kijkt niemand daar vreemd van op. Het tegendraadse en het echt de beste willen zijn, dat zit hier gewoon heel diep in ons DNA.”

Wij halen voor de klant het beste uit onszelf

“Nu ben ik teamleider van de afdeling Development. Daar bouwen we software. Als klant merk je daar op het eerste oog niets van. Behalve dat de website en de systemen van XS4ALL goed werken. Mijn taak is vooral om collega’s te motiveren elke dag weer het beste uit zichzelf te halen. Dat is in het belang van onze klanten, maar maakt het werk ook voor onszelf nog leuker en uitdagender dan het al is.”

Vinden wat je nodig hebt

“Waar klanten wel mee te maken hebben is onze website. Mijn teams onderhouden die. We willen een website die goed werkt en waar je als klant ook snel vindt wat je nodig hebt. En, heel belangrijk, waar je klantgegevens veilig zijn. Waar we ook aan werken, is de software achter onze facturen. Wij hebben ervoor gezorgd dat je als klant heel makkelijk kunt doorklikken hoe de factuur is opgebouwd, uit welke posten die bestaat. Je ziet dus in één oogopslag waar je voor betaalt.”

De tip van Mikula

“Mijn tip voor klanten is om thuis een gastnetwerk in te stellen. Dat is helemaal niet zo moeilijk en je voorkomt dat je gasten je eigen wifi-wachtwoord hoeft te geven. Natuurlijk vertrouw je meestal de mensen die je thuis ontvangt. Maar zij kunnen bijvoorbeeld gehackt worden en dan bestaat de kans dat kwaadwillenden toegang krijgen tot je privénetwerk. Weten hoe je zo’n gastnetwerk instelt? Bekijk het hier.”

Deel dit:

Reacties

  1. Edwin schreef:

    Blij dat je er bent Mikula. Blijf vooral jezelf en blijf vechten voor ons: trouwe en tevreden klanten. Zorg ervoor dat we geen reden hebben om te vertrekken. Dat zou heel jammer zijn. Blijf uniek!