XS4ALL Compleet: extra’s voor klanten met ’n KPN Mobiel abonnementVandaag introduceerden we XS4ALL Compleet. Heeft u internet van XS4ALL en een of meer KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres, dan bieden wij  u een paar prachtige extra’s:

 • Maandelijks € 5,- korting op de KPN Mobiel abonnementen die op hetzelfde XS4ALL-adres geregistreerd staan.
 • Iedere maand gratis het Kidspakket, Pluspakket óf FOX Sports Eredivisie indien men Televisie van XS4ALL heeft. Klanten mogen maandelijks wisselen van zenderpakket.
 • Iedere maand dubbel zoveel data en belminuten op de KPN Mobiel abonnementen.
 • Gratis onderling bellen tussen het vaste XS4ALL-telefoonnummer en KPN Mobiel nummers op hetzelfde adres.
 • Onderling MB’s delen met andere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres.

De meeste extra’s zijn zelfs al beschikbaar indien u alleen Internet van XS4ALL afneemt en een KPN Mobiel abonnement heeft. Deze extra’s zijn niet van toepassing op zakelijke KPN Mobiel-abonnementen. Om de extra’s te activeren, meldt u zich aan via www.xs4all.nl/compleet.

Vanwaar de samenwerking met KPN?

We hebben er weleens over gefilosofeerd of we niet ook de mobiele telefonie in moesten. Maar we kwamen al snel tot de conclusie dat dit een vak apart is. We zouden de kwaliteit van onze dienstverlening gewoonweg niet kunnen garanderen. En dat zou indruisen tegen onze overtuiging dat onze klanten er gerust op moeten kunnen zijn dat ze bij de beste provider van Nederland zitten.

Maar de tijd staat niet stil. Veel van onze klanten willen hun internetabonnement combineren met hun mobiele-telefoonabonnement om te kunnen genieten van extra’s. En geef ze eens ongelijk.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om hen van dienst te kunnen zijn. De oplossing was eigenlijk zo gevonden: samenwerken met KPN. Onze ‘moeder’ heeft immers een uitmuntend mobiel netwerk, supersnel en -stabiel mobiel internet en een helpdesk die 24/7 bereikbaar is. Bovendien hebben veel van onze klanten een mobiel abonnement van KPN, waardoor zij direct de extra’s van XS4ALL Compleet kunnen ontvangen.

Voor meer informatie over de extra’s, of om u aan te melden, ga naar: xs4all.nl/compleet.

Wij zijn erg tevreden met deze oplossing en hopen dat u dat ook bent. Heeft u vragen of opmerkingen, reageer dan op deze blogpost.

Deel dit:

Reacties

 1. Angela says:

  We hebben geen TV van XS4ALL en ook geen KPN mobiel, maar wel Telfort, zij het zonder data.
  Ook gaat de bundel daar eigenlijk nooit volledig op.
  Het zou dus, zoals velen inmiddels gesteld hebben, netjes zijn geweest als het met alle mobiele abonnementen van alle KPN merken zou gelden.

 2. Angela says:

  Uit de nieuwsbrief: “We krijgen de vraag om mobiele telefonie best vaak.”…….
  Arch!
  Ik had van XS4ALL toch netjes Nederlands verwacht hier…..

 3. joop says:

  Mijn vraag is, krijg je €. 5,00 korting BIJ XS4ALL of krijg je €. 5,00 korting bij KPN ??
  Hierbij aangevend wie geeft die €. 5,00 EXTRA korting.

 4. Michiel O says:

  Wij zijn blij met deze dienst. Ik heb me gisteren met twee KPN mobiele abonnementen aangemeld voor XS4ALL compleet, en vandaag bij het checken van de gegevens op de KPN bleek dat ik bij verlenging van de abonnementen nog een aardige korting en extra data van de KPN zou krijgen.
  Zojuist heb ik dus verlengd, en ik vraag mij af of over deze verlengde abonnementen automatisch weer de korting en verdubbeling van XS4ALL compleet wordt uitgevoerd? Of moet ik misschien eerst de nummers afmelden en weer aanmelden?

 5. Lidwina de Kruijff says:

  Het zou mooi zijn wanneer ‘ meneer/mevrouw KPN ook haar klanten informeert over deze korting!
  Wordt de korting automatisch toegepast?
  Ik heb reeds een mobiel abonnement bij KPN + xs4all abonnement.
  Ben benieuwd !

 6. Jaap says:

  Zou wel ook eerlijk zijn als ook trouwe klanten van KPN dochter Telfort in aanmerking komen

  • Angela says:

   Telfort is geen dochter meer, maar gewoon een 100% merknaam van KPN voor een bepaalde range van producten.

 7. Robbert says:

  Prachtig. Had al een mobiel abonnement bij KPN én xs4all internet en TV. Kijk al maanden jaloers naar de KPN abonnees die wel korting krijgen. Overstappen was mij teveel gedoe; geduld wordt beloond!

 8. Peter says:

  Heel goed idee van xs4all en kpn. Aan elke actie/korting/voordeel zijn afspraken/voorwaarden verbonden. Aan de reacties hierboven is te merken dat niet iedereen blij is. Ik vind het jammer dat als mensen niet in aanmerking komen dat men aangeeft hier ‘recht’ op denkt te hebben en gecompenseerd wil worden. Bedenk goed: het is een voordeel wat je krijgt, geen universeel recht. Als je in aanmerking wilt komen moet je gewoon zorgen dat je voldoet aan de voorwaarden, net zoals bij andere acties van bedrijven. En.. Laten we eerlijk zijn: telfort is goedkoper dan kpn dus je hebt dan al voordeel, als dat niet genoeg is stap dan over.

 9. Rein Engels says:

  Leuk en goed punt om dit met KPN te bereiken. Is dit ook mogelijk voor mensen die bij Telfort een mobiel abonnement hebben?
  Dit is ook een onderdeel van KPN.

 10. Frits Rechters says:

  Ik heb van xs4all.nl: TV-internet (glasvezel) en bellen. Voor mobiel bellen, internet heb ik al een KPN abonnement.
  Krijg ik nu automatisch € 5 korting?