Op maandag 20 juni 2011 heeft XS4ALL de Business Partner Awards 2011 uitgereikt. De winnaars zijn ADT en Zanox.

Dit jaar werden de genomineerden geselecteerd op basis van aanvullende dienstverlening en consistentie. Beide winnaars scoren hoog op deze criteria, al was de afstand tussen de deelnemers klein. De andere genomineerden waren Divider en Tijdhof Consulting.

ADT (adtservice.nl) is een dienstverlener in netwerken en telefonie voor de zakelijke markt in Noord-Holland. De diensten van XS4ALL en ADT zijn goed op elkaar afgestemd en dat leidt al geruime tijd tot stabiele verkopen en tevreden klanten.

Zanox (zanox.nl) is als Europa’s grootste affiliate netwerk belangrijk geweest voor de positie van XS4ALL in e-commerce. Samen behalen we significante afzetresultaten op een manier die de kernwaarden van XS4ALL versterkt. Zanox laat zien dat affiliate marketing een volwassen kanaal voor acquisitie is.

Tijdens het Business Partner Event in het pand van XS4ALL in Diemen werden de prijzen uitgereikt door Manager Sales Anouk Noordervliet. XS4ALL streeft er naar om samenwerking met partners aan te gaan die leiden tot aanvullende diensten en bereik in niches.

Deel dit:

Reacties