Gratis 5 lidenties F-secure SAFE bij XS4ALL voor al je apparaten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds vrijdag 1 juli hebben alle klanten van XS4ALL de mogelijkheid om (bijna) al hun apparaten te beschermen tegen cyberaanvallen. We hebben ons beveiligingspakket van F-Secure uitgebreid, waardoor u als klant de software nu op 5 verschillende apparaten kunt installeren. Bovendien is F-Secure nu ook op Android en Windows tablets en smartphones te installeren. Op korte termijn zal er ook een app voor iPhone en iPads verschijnen.

Mikko Hyppönen, de belangrijkste onderzoeker van F-Secure en vooraanstaand internetbeveiligingsexpert, kwam speciaal voor deze gelegenheid naar Amsterdam om meer te vertellen over het belang van cybersecurity. En dat deed hij virtuoos!

Interessant?

In ons blogartikel ‘Don’t click that button‘ vindt u een uitgebreide samenvatting en de presentatie (video) die Mikko Hyppönen heeft gegeven.

Deel dit:

Reacties

 1. Anton says:

  Zit er iPad zit bij f-secure geen virusscanner bij

 2. jacqueline says:

  Sinds ik F -Secure heb geïnstalleerd op 2 mac books, kan ik de computers niet meer op een gewone manier uitzetten is dit toeval?

 3. MacAdam says:

  Ok binnenkort voor iPhone/Pad!!!
  Kom op xs4all, Apple heeft enige tijd geleden deze z.g.n. beveiligingsapps verwijderd uit de Appstore.
  Het kan niet op een iPhone en iPad, Apple heeft zijn eigen beveiligingssysteem, waaronder sandboxing.
  Misschien artikel aanpassen?

  • fox says:

   Staat er bij mij gewoon op…..

  • Jeffrey says:

   Dat vroeg ik mij dus ook af. Wat is de toegevoegde waarde van F-Secure op iOS, terwijl er reeds gebruik gemaakt wordt van sandboxing en een eigen beveiligingssysteem?

 4. anoniem says:

  Heb het op android en mijn pc geïnstalleerd. En het lijkt goed te werken. Wat ik niet zo prettig vind is dat F-Secure min of meer de baas wordt op het systeem. En moeite heeft met bijvoorbeeld een zelfgekozen firewall met meer instelmogelijkheden. Misschien is het wel fool proof hierdoor, maar niet zo interessant voor de meer ervaren computergebruiker. Ook houd ik er niet zo van dat van alles wordt gecheckt d.m.v. een cloud van een externe relatie van Xs4all. Ik had betere ervaringen met eerder door Xs4all aangeboden beveiligingssoftware. Wel vind ik goed dat het standaard bij je abonnement zit.

 5. Gerritjan says:

  Meteen geïnstalleerd, veilig idee toch? De volgende dag echter een lijst met websites waaronder een aantal forums, die verwijderd waren. Nergens een knop om dingen uit te sluiten waar ik ook zocht. Ook de Helpknop bood geen uitkomst. Wegwezen dus!!

 6. blauw says:

  Nou of het zo’n geweldige deal is? Alleen omdat ik het op 5 (2 meer dan voorheen) PC’s mag installeren (fijn voor de kinderen) is het een verbetering. Dit lijkt toch een doekje voor het bloeden, namelijk een best duur bel abonnement (mobiel bellen is goedkoper en slechts 2 relaties kan ik gratis via XS4ALL bellen) en stijgende prijzen. Over de kwaliteit en service als provider klaag ik niet.
  Wel over het uitblijven van snel internet: nog steeds alleen VDSL 22mb en dat in een grote stad in de Randstad…

 7. Rob says:

  Inderdaad. Nog steeds drie. Krijg ik een seintje als er vijf beschikbaar zijn?

 8. Freddy says:

  Ik zie er nog steeds maar 3 in plaats van 5

 9. Peter says:

  Op al je apparaten?

  Maar zo te zien niet op iPads en Android phones.

 10. Ed says:

  F-secure kan niet op Adroid systemen geinstalleerd, in het keuzemenu worden alleen Mac en MSwindows keuzes getoond.
  Net (8:30 uur) met de helpdesk gebeld en die zegt ook dat het nog niet mogelijk is.

  • Ruud Sint says:

   Ik heb F secure dus wel geïnstalleerd op een android Phone….KitKat dus versie 4.4. Op mijn S7 nog niet gelukt…