5 tips voor Vaderdag-gadgets
Heeft u moeite met het bedenken van een origineel Vaderdagcadeau? Of bent u zelf een vader met een leeg verlanglijstje? Dan zit u misschien met de handen in het haar. Wij denken graag met u mee en zochten 5 gadgets uit die wij aan onze vaders zouden geven. Cadeaus die wij eigenlijk zelf ook wel willen hebben.

Digitaal tuinieren
Het maakt niet uit of u wel of geen groene vingers heeft, met een plantensensor als de Parrot Flower Power wordt tuinieren een stuk moderner. Met deze gadget kunt u langer genieten van uw planten in volle bloei. De sensor monitort 4 instellingen die essentieel zijn voor de gezondheid van uw planten en kan zowel gebruikt worden in een pot als in de volle grond. De sensor wordt gekoppeld aan een app en u ontvangt altijd op tijd een waarschuwing op uw smartphone of tablet als er verzorging nodig is.

xs4all-blog vaderdag - visual plantensensor

 

Een verbonden deurbel

Wilt u weten wie er voor uw deur staat wanneer u niet thuis bent? Vervang uw bestaande deurbel dan door een WiFi-deurbel met camera. Deze deurbel staat in verbinding met uw smartphone of tablet zodat u altijd kunt zien wie er aanbelt. En wanneer u niet thuis bent kunt u toch communiceren met uw bezoek. Handig als de visite of een bezorger voor een dichte deur staat.

xs4all-blog vaderdag-visual deurbel

In een handomdraai

Met een simpele beweging van uw hand meerdere apparaten aansturen? Dat is mogelijk met de Senic Nuimo. Door te klikken, swipen en uw hand boven dit apparaat te bewegen kunt u onder andere uw verlichting, verwarming, muziek en televisie bedienen. Met één druk op de knop kunt u tevens scenario’s starten als ’Welkom thuis’ of ’Welterusten’. Een van de nieuwste gadgets op de markt. U of uw vader moet nog wel even geduld hebben, vanaf juli is dit innovatieve apparaatje verkrijgbaar.

Verrijk uw koffiebeleving

Vertrekt u ‘s ochtends liever niet voordat u genoten heeft van een kop koffie? U kunt een koffieautomaat zoals de Nespresso Prodigio zo voorprogrammeren dat er elke ochtend, of op een ander moment naar keuze, een kop koffie voor u klaar staat. Precies op de sterkte die u het lekkerst vindt. Een ander voordeel is dat de verbonden koffieautomaat communiceert via een app. Zo weet u altijd wanneer de voorraad koffiecapsules en het waterreservoir bijgevuld moeten worden. Of wanneer een onderhoudsbeurt nodig is. Met dit cadeau kan u of uw vader altijd genieten van goede koffie.

xs4all-blog vaderdag - nespresso

Mediastreaming

Met de Google Chromecast koppelt u uw smartphone direct aan uw eigen muziekinstallatie of televisie. Zo kunt u genieten van uw favoriete apps, websites en foto’s vanaf uw televisie. Of Spotify afspelen via uw telefoon terwijl u geniet van de uitstekende audio van uw geluidsinstallatie. En dat allemaal draadloos.

xs4all-blog vaderdag - chromecast

 

 

 

 

 

 

Deel dit:

Reacties

 1. Gabby Rybier schreef:

  Centraal Beheer heeft een geweldige reclame over ‘internet of things’. Het kan handig zijn of soms niet.
  https://www.youtube.com/watch?v=_CQA3X-qNgA

 2. Mari schreef:

  Maar maar maar, alsof ik niet zelfstandig kan zien dat er water bijgevuld moet worden voor koffie.
  Wat een flauwekul allemaal

 3. anoniem schreef:

  Product placing bij XS4ALL? :-)