XS4ALL heeft een IPv6 Award gekregen voor haar inzet voor de promotie van IPv6 en voor het beschikbaar maken van IPv6 voor haar klanten.

Nog maar 90 dagen, dan zijn de IP-adressen op, vertelde internetexpert Geoff Huston tijdens de uitreiking. De oplossing voor dat probleem is het nieuwe internetprotocol IPv6, maar momenteel is pas een paar procent van het internet daarop voorbereid. Om het onderwerp onder de aandacht te brengen worden jaarlijks de IPv6 Awards uitgereikt aan bedrijven, organisaties en personen die zich speciaal inzetten voor IPv6.

De jury schreef in haar rapport “Als ISP biedt XS4ALL native IPv6 aan haar klanten aan. Zowel de pilot als de lancering hebben veel media-aandacht opgeleverd. Dit is de awareness rondom IPv6 ten goede gekomen.” Marco Hogewoning, IPv6-expert van XS4ALL nam de prijs in ontvangst en zei in zijn dankwoord heel blij te zijn met de prijs, maar dat er nog een hoop moet gebeuren. XS4ALL zal zich daarom blijven inzetten om aandacht te vragen voor de steeds schaarser wordende IP-adressen. En natuurlijk voor de oplossing van dat probleem.

Deel dit:

Reacties