XS4ALL is voor de 10e keer op rij op de eerste plaats geëindigd bij de Providermonitor van de Consumentenbond. Met een eindcijfer van 7,7 liet XS4ALL in de test van de maand maart de concurrentie opnieuw achter zich.

XS4ALL scoorde het hoogst van alle providers op verschillende onderdelen: kwaliteit internet (8,1), betrouwbaarheid internetverbinding (8,3) en stabiliteit internetverbinding (8,1). Daarnaast bleek XS4ALL de provider waarbij klanten het minst te maken kregen met internetstoringen: 84% van de klanten bleef storingsvrij. Ook op de onderdelen verleende service (7,8) en algemene tevredenheid (8) noteerde XS4ALL de hoogste score.

De Consumentenbond test maandelijks aanbieders van internet en telefonie. De uitslag van de Providermonitor is gebaseerd op meningen en ervaringen van consumenten. Centraal staan de kwaliteit van diensten (internet en bellen), storingen, service en de manier waarop telefonie- en internetproviders met problemen omgaan.

Bekijk de volledige uitslag: http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/internet-en-software/internetproviders/

Deel dit:

Reacties