XS4ALL-medewerkers spelen hun lievelingsfilms na

XS4ALL lanceert vandaag MovieMatch, een online spel waarin alles draait om filmkennis. In het spel beelden medewerkers van XS4ALL tientallen filmscènes uit, die de speler vervolgens moet raden. Filmliefhebbers kunnen de uitdaging aangaan op www.xs4all.nl/moviematch.

MovieMatch

Strijden om dag- en weekprijzen

Drie weken lang kunnen spelers via Facebook hun vrienden uitdagen voor een match. Elke week wint de speler met de meest gewonnen matches een jaar lang alles-in-1 (internet, televisie en telefoon) van XS4ALL. Daarnaast maakt iedereen die meespeelt kans op een XS4ALL-shirt met een filmquote.

Klassiekers

Iedereen heeft wel een aantal filmscènes in het geheugen gegrift staan. Moviematch roept deze scènes op hilartische wijze op en inspireert tegelijkertijd tot (opnieuw) kijken van een groot aantal filmklassiekers. Daarmee sluit de game perfect aan bij het actieaanbod van XS4ALL: een jaar lang 100 films kijken voor € 0,- bij een XS4ALL Internet en Televisiepakket.

Deel dit:

Reacties

 1. Ferry says:

  Jongens jongens wat een moeilijkheden. Als bedrijf kun je toch gebruik maken van een ander bedrijf? Niemand verplicht je toch tot het meedoen? Neem je lekker geen account blijf je lekker anoniem en doe je lekker mee aan de postcodeloterij, Weten ze dat ook gelijk niet op facebook. Er zijn namelijk ontwikkelingen in de wereld waarbij het voor sommige bedrijven wel is handig kan zijn om zich aan te passen daaraan, of er aan mee te doen. Dat is een beslissing van het bedrijf. Hetzelfde bedrijf die blijkbaar in het verleden al vele goede keuzes heeft gemaakt opdat wij er allemaal bij aangesloten zijn. En als het een bedrijf wordt waar een ieder zich niet bij thuisvoelt moet je lekker een ander gaan zoeken. Die vrijheid hebben we in Nederland. Voor de nieuwe provider zoekers, de nieuwe facebook account aanmakers, de anoniem blijvers en meespelers…..succes allemaal met jullie eigen keuze!

 2. Henk says:

  Ik heb al een account waarmee ik mezelf kan authenticeren. Een xs4all account namelijk.

  Waarom dat niet gebruikt ? Waarom een FaceBook account. Er zijn genoeg mensen die bezorgd zijn om de ontwikkelingen die Facebook veroorzaakt. Ik heb altijd gedacht dat xs4all, als oudste ISP, een hoop klanten had die er net zo over denkt.

  Deze actie bewijst een van twee dingen:
  1) Of xs4all snapt zijn eigen klanten niet meer.
  2) Xs4all snapt zijn eigen klanten wel. Maar ik pas er zo langzaam aan niet meer tussen. Misschien is het tijd een nieuwe ISP te zoeken.

 3. Leon Degeling says:

  Ik kwam hier om op zure toon mijn zorgen over deze actie te ventileren. Dat blijkt niet nodig , meer dan genoeg zuur hier. Jammer dat XS4ALL helemaal niet reageert, is wel zo chique.

 4. Jeroen says:

  Toch duidelijk, ook XS4ALL kan niet zonder Facebook. Aldaar ikzelf geen Facebook account heb puur uit privacy overweging. Het geld dat het op moet brengen is meer waard dan onze privacy, zoals dat altijd het geval is. Links lullen, rechts zakken vullen.

 5. fierman says:

  facebook???

  ik vraag me serieus waar xs4all mee bezig is eigenlijk de laatste tijd. allerlei sponsoring projecten die minder in het oog springen afgestoten, samenwerken met clubs als Fox-IT bij sponsoring van zogenaamd hippe events… Ik overweeg ook sterk om maar eens een andere aanbieder te gaan zoeken.

 6. Anonymous says:

  Mag ik ook meedoen met mijn Relatieplanet account?

 7. Dennis says:

  Je kunt je vingers in je oren stoppen en hard LALALA roepen, maar het is nu eenmaal een feit dat heel veel mensen wel op Facebook zitten, Bij het meedoen aan de actie is dit gelijk zichtbaar voor al hun vrienden, die wellicht ook geinteresseerd zijn.

  Hiermee heeft XS4ALL een goed marketing instrument in handen, niets mis mee dus. Wat me eerder verbaasd is dat niemand zich heeft afgevraagd of een dergelijk aanbod ook voor bestaande klanten kan gelden (wellicht als je weer voor 1 jaar bijtekent?)….

 8. Jeroen says:

  Waardeloze actie dus – voor mijzelf en anderen die weigeren zich over te leveren aan facebook.
  Goed bezig, xs4all – uh – KPN.

 9. Rinus says:

  Ik ben het bovenstaande commentaren eens, en bovenal is dit ook nog eens pure discriminatie van mensen die (heel bewust) geen account hebben op fuckboek!

  Want zonder zo’n account mag je niet eens meedoen.

  XS4ALL, waar zijn jullie normen en waarden gebleven? Ik dacht dat jullie privacy zo hoog in het vaandel hadden (ja, als hadden komt is hebben te laat!) staan… Nu gaan jullie in zee met de grootste privacy schender van het internet. BAH!

 10. Gaitjan says:

  belachelijk. discriminerend ook. past 100% niet bij xs4all

 11. Bezoeker says:

  Waarom moet dat via Facebook? Wat is daarvan de noodzaak c.q. de toegevoegde waarde?

 12. Martin says:

  Beetje heel erg jammer inderdaad…dat creepy facebook. Past totaal niet bij xs4all.

 13. Frans says:

  Wat? Via vleesboek? Een van de meest overbodige sites op internet. Maar begrijp ik hieruit goed dat xs4all ook niet meer zonder vleesboek kan? Dat betekent dat ik op zoek moet naar andere provider. Slecht, heel slecht!

 14. 10eke says:

  Ik ben onaangenaam verbaasd dat je nu ook bij xs4all een spel via facebook moet spelen. Is dit het bedrijf dat privacy zo hoog in zijn vaandel heeft.

  • Anonymous says:

   dit gaat mij een ex-xs4aller maken…en een spammer in wording…

  • Koen zelf says:

   Er staat nergens dat het moet! En als je je gegevens goed hebt ingesteld dan kan niemand je profiel bekijken waarvan jij het niet wilt. Tevens is het een leuke actie van xs4all waar je aan mee mag doen. Dus de keuze is aan de gebruiker zelf. Dus ik verbaas me om de niet doordachte reactie.

   • Wim says:

    Niemand, behalve facebook zelf natuurlijk en dat zij die gegevens inzien en gebruiken lijkt mij duidelijk (ze hebben uiteindelijk niets anders). En ik dacht, tot ongeveer een 1/2 uur geleden, dat xs4all dat soort zorgen met mij deelt.

    Verder blijft het natuurlijk de keuze van de individuele gebruiker, maar mij niet gezien.