XS4ALL is voor 20e keer op rij op de eerste plaats ge¨indigd bij de Providermonitor van de Consumentenbond. De provider deelt de koppositie met Zeelandnet dat als cijfer net als XS4ALL een halfjaarsgemiddelde van 7,8 noteert.

Beste gemiddelde score
De koppositie in de maand februari heeft XS4ALL te danken aan de gemiddelde score van het afgelopen half jaar. De Consumentenbond baseert de rangorde van de providers op het halfjaarlijkse gemiddelde omdat hun prestaties op de lange termijn juist van belang zijn voor gebruikers. Op de individuele testonderdelen eindigde XS4ALL bovenaan in de ranglijst bij Kwaliteit Internetverbinding (8,4), Algemene Tevredenheid (8,1) en het percentage van de klanten dat storingsvrij bleef (81%).

Over de Providermonitor
Per provider worden er verschillende enquêtes gehouden. Elke maand vertellen de panelleden of ze al dan niet storingen hebben ervaren. Eens in de twee maanden legt de Consumentenbond 10.000 panelleden een klanttevredenheidsonderzoek voor. Per gebruikte enquête doen minimaal 75 panelleden mee.

Lees het volledige onderzoek op de website van de Consumentenbond

Deel dit:

Reacties