XS4ALL doet het stiekem best goed, vraag maar aan onze klanten. We zijn namelijk voor de 5e keer op rij verkozen tot meest aanbevolen alles-in-1-provider van Nederland. Dat blijkt uit analyse van Telecompaper, een onafhankelijke marktonderzoeker van telecommunicatie. Dus een big thanks voor uw enthousiasme!

Kwaliteit internet & WiFi

81% van onze klanten beveelt ons aan bij familie en vrienden. Dat is niet niks! Om het even in perspectief te zetten: KPN staat met 66% op 3 en Ziggo moet het met 52% en een 8e plaats doen. Voor het totaalpakket internet, televisie en bellen voert XS4ALL de ranglijst aan. De reden hiervan? De betrouwbaarheid, kwaliteit van de verbinding, WiFi-bereik en ondersteuning die we bieden worden het meest genoemd.

Alles voor een tevreden klant

Bij XS4ALL zijn we trots op onze Klantenservice en Helpdesk die nooit met vaste scripts of vragenlijsten werken. We houden van onafhankelijkheid en doen daarom zoveel mogelijk zelf. Daardoor houden we ons netwerk superstabiel en het storingspercentage zo laag mogelijk. Ook zijn we de eerste provider van Nederland met malwarebescherming. En werken we nu hard aan de introductie van mesh: naadloos draadloos internet.

We zijn erg blij dat we de stijgende lijn kunnen voortzetten. In de eerste helft van 2016 hadden we een score van 74%. In de eerste helft van 2018 is dit 81%. Daar stoppen we natuurlijk niet. We zijn pas tevreden als al onze klanten dat zijn.

Op naar de 100%!

XS4ALL meest aanbevolen alles-in-1 aanbieder volgens Telecompaper

Deel dit:

Reacties

 1. Jan schreef:

  Alleen maar positieve ervaringen, en dat al jarenlang. Absolulut ’s werelds beste helpdesk met echt deskundige mensen die inderdaad heel wat verder meedenken dan je zou verwachten. Als ik een vraag heb bel ik en dan weet ik eigenlijk tevoren gewoon zeker dat er een oplossing komt. Er komen regelmatig aanbiedingen van andere providers langs maar ik pieker er niet over om over te stappen. Onverslaanbaar: hier mag men echt trots op zijn.

 2. Gerard schreef:

  Super tevreden. Ook al behoort de gevraagde hulp niet direct tot de hulp taak -b.v. de installatie van een programma met een “fake virus”- dan wordt het probleem toch keurig opgelost,
  Al jaren klant bij xs4all en dik tevreden.

 3. Overbeeke schreef:

  Vanaf bijna het eerst uur klant van Xs. De beste keuze ever;) Een enkele keer gebruik gemaakt van jullie service omdat we er zelf niet uitkwamen, professioneel geholpen, duidelijk en vriendelijk. Langs deze weg hartelijk dank en vooral doorgaan!

 4. Colla Alberts, Gronsveld schreef:

  Alleen maar positieve geluiden van mij, laten mij nooit in de steek, super bedankt XS4ALL.NL

 5. Kees vdH schreef:

  Ik ben tevreden met xs, maar zou nog meer tevreden zijn met een hogere maximale snelheid, waardoor een 3 in 1 pakket zou kunnen werken. Dat zou ook best mogelijk zijn als caiway hun glasvezelnetwerk beschikbaar zou (moeten) stellen voor andere providers. Gaat dat in de (nabije) toekomst nog gebeuren?

 6. Wim schreef:

  Al weer de goeiste ?!? Hoe kan dat nou?
  *
  mogelijkheid-1 : XS4ALL trekt alleen maar tevreden klanten aan (handig voor het bedrijf)
  *
  mogelijkheid-2 : XS4ALL maakt van alle klanten tevreden klanten (handig voor de klant èn het bedrijf)
  *
  Al jarenlang ben ik “bang” dat het mogelijkheid-2 is. Sinds het DOS-tijdperk (het WAT?) al uitermate tevreden over dit stel gedreven mensen. Ik zou jullie wel willen techni-kussen, maar er zit een paar Km draad tussen….
  *
  Ga zo door!

 7. Karin-S schreef:

  Wat een goede scores; ik had niet anders verwacht. Jullie doen het heel erg goed.