week15_xs4all_blog_ccdna_twcard_2

Donderdagavond 14 april 2016 ontving XS4ALL voor de 5e keer op rij de Customer Centric DNA Award voor meest klantgerichte internet provider van Nederland. Ruim 12.000 Nederlanders deelden hun meningen en ervaringen over organisaties waar zij klant zijn. Bij dat onderzoek kwam XS4ALL als beste provider uit de bus. “Deze prijs ervaren we als een groot compliment. Het is de ultieme bevestiging dat het waardering oplevert als je hulpvaardige mensen de ruimte en mogelijkheden geeft om de klant te helpen” aldus Marco ten Oever, manager Klantcontact bij XS4ALL.

Kunnen en willen

Onze collega’s van de helpdesk beschikken van zichzelf al over gedegen kennis van techniek en internet. Dat is echter niet voldoende. We geven ze ook de ruimte en de mogelijkheid om de klant te helpen. We trainen hen in luisteren en analyseren, zodat ze geen scripts nodig hebben: ze bepalen wat de beste oplossing is voor de klant. Doorverbinden is ook een zeldzaamheid, ze zijn zelf in staat vrijwel alle vragen van de klant te beantwoorden. Onze helpdeskers willen graag helpen, en we zorgen er dus voor dat ze dat ook kunnen.

Uit het juryrapport

“Binnen de categorie weet XS4ALL zich duidelijk te onderscheiden en laat de concurrentie ver achter zich” concludeert het juryrapport. Aan de hand van een gevalideerde onderzoekstechniek beschrijven klanten in eigen woorden hoe zij bedrijven ervaren. Een van de mooiste quotes in het rapport: “Ze luisterden gewoon echt naar wat ik vertelde in plaats van hun eigen script af te vinken. Probleem was zo verholpen en ze bleven ook echt aan de lijn tot het weer werkte. Het was een supervriendelijke medewerker die ook echt zin had om te werken.” Daar doen we het voor!

Waardering voor klantgerichtheid

De CCDNA Awards zijn een initiatief van BearingPoint en DVJ Insights. Het is de grootste publieksprijs die bedrijven op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland kunnen winnen. Binnen twaalf verschillende sectoren werden er donderdagavond 14 april prijzen uitgereikt. Meer informatie via www.ccdna.nl.

Deel dit:

Reacties