Onze mini-documentaire ‘The Attachment’ is opgenomen in de collectie van COMM! Wij zijn trots. Het net vernieuwde Haagse Museum voor Communicatie, COMM vindt het een ‘eye-opener die niet mag ontbreken’. Zo komt het dat wij een paar kaarten voor u konden regelen. 3 keer gezinskaarten voor 4 personen zijn er te winnen met 1 quizvraagje. Stuur het goede antwoord in en maak kans op een mooi museumdagje met vrienden of familie.

Hier komt de quizvraag…. rrroffel!

Om de hoeveel seconden heb je (wetenschappelijk gezien) de behoefte om online te gaan om je appjes, mail, het laatste nieuws etc. te checken?

Mail uw antwoord voor 12 december naar: quiz@xs4all.net en maak kans op 4 COMM-kaarten! Voor 19 december ontvangt u bericht of u gewonnen heeft.

Stilstaan bij smartphones, digitaal pesten, privacy

Wat kunt u bij COMM verwachten? We vroegen Sarah-Jane Earle, coördinator presentatie en educatie van COMM hoe bezoekers op het vernieuwde museum reageren. Earle: ‘Wat ons nog het meest treft, is dat we van bezoekers horen hoe mooi ze het pand vinden en dat ze aan het denken worden gezet over onderwerpen als het gebruik van je smartphone, digitaal pesten of privacy. Daar doen we het toch voor.’

Woensdagavond open

Ook interessant: Elke woensdagavond is er COMM Live. Om 19.00 uur start een live interview, met Ruben van der Meer bijvoorbeeld. Veel verschillende onderwerpen staan op het programma.

De weg van een e-mail

Over onze mini-docu zegt Earle: ’Waar veel mensen denken dat internet vooral in de ‘lucht’ hangt, geeft de film van XS4ALL heel goed weer dat dit niet het geval is. De mini-docu neemt je letterlijk mee in de weg die een e-mail volgt om tot zijn bestemming te komen. In plaats van een technisch verhaal maakt deze korte film het mogelijk om het op jezelf te betrekken. Deze film is een ware eye-opener en kon daarom niet missen in COMM, de plek waar je de impact van communicatie op jezelf en je omgeving ervaart.‘

 

Deel dit:

Reacties

  1. Michel Rozengarden says:

    11 seconden als er iets belangrijks komt en 3,25 minuut voor normaal mail

  2. bart van der velde says:

    20 sec0nden minimaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *