Als u onze Facebook-pagina heeft ge-Liked, dan ziet u regelmatig Timeline-updates voorbijkomen. XS4ALL is geboren in 1993. Dus u begrijpt, er zijn volop highlights tot aan de dag van vandaag. Van maart tot medio zomer schrijft onze medewerker Olga Waaldijk geschiedenis, van 1989 tot nu.

Als de Timeline deze zomer compleet is, vermindert de stroom aan updates weer. We hopen dat u ons niet zal ont-Liken :)

Neem alvast een kijkje! Waarom wordt XS4ALL opvallend en controversieel genoemd? Privacy, security en eh… rechtszaken? En what the hack is HackTic?

Naar de XS4ALL Facebook-Pagina

Maurice Beljaars

Copywriter bij XS4ALL

Deel dit:

Reacties

 1. rick schreef:

  wat een mooi zaait ik kijk er vaak op

 2. Alex schreef:

  Communiceert Xs4all tegenwoordig via Facebook met zijn abonnees? Waar is dat goed voor? Ze hebben toch een eigen site?

 3. rob van tol schreef:

  ja, en als je dan met de xs4all helpdesk belt weet men er geen antwoord op te geven, via alle andere verbindingen (stiekeum werk) en telefoon geen probleem maar via xs4all al week geen verbinding fout 500??

 4. brigitte schreef:

  dames, heren, ook ik heb sinds vorige week problemen met facebook, soms kom ik er wel op, soms niet, maar de problemen lijken nu serieus groter te worden
  idd http 500 fout, XS4ALL wat kunnen jullie doen voor ons?
  gr Brigitte

 5. Bert schreef:

  Op Facebook heb ik nog steeds geen timeline. Timeline vind ik afschuwelijk, en ik kijk niet op paginas met Timeline. Als ik ooit verplicht zal zijn om ook op Timeline over te stappen, dan zal ik er gewoon uitstappen. Ik ken veel mensen die Timeline, net als ik, niet mogen. Waarom dan een gemeenschappelijk verzoek neit indienen, om Timeline niet verplicht te stellen?

 6. Marq schreef:

  Rian, die foutmelding geeft aan dat je naar buiten moet. Ver van Facebook.

 7. rian schreef:

  Sinds een week kan ik niet meer op facebook geeft aan als foutmelding http 500. Wat moet ik nu doen?

  • Mario schreef:

   Heb hetzelfde probleem. Regio Velsen… Op geen enkele pc of iPad kom ik hier op facebook. Verschillende browsers en apps geprobeerd. Niks lukt. Internet Explorer geeft een http 500-foutmelding… WTF is going on???

 8. Marja Jordaan schreef:

  Bah….Ik wil geen Timeline, nu niet en nooit niet. Het ziet er echt niet uit.

  • Bert schreef:

   Op Facebook heb ik nog steeds geen timeline. Timeline vind ik afschuwelijk, en ik kijk niet op paginas met Timeline. Als ik ooit verplicht zal zijn om ook op Timeline over te stappen, dan zal ik er gewoon uitstappen. Ik ken veel mensen die Timeline, net als ik, niet mogen. We zouden met z’n allen een gemeenschappelijk verzoek kunnen indienen, om Timeline niet verplicht te stellen, of geheel af te schaffen.

   • Peter schreef:

    Heel erg irritant.. Afgelopen week ben ik door FB op TimeLine gezet. Echt ver-schrikke-lijk.
    Er is toevallig wel een Chrome-extensie die de Time-Line overal doet verdwijnen, maar vertrouw die niet helemaal…

 9. Chris schreef:

  Leuk zo’n timeline maar zo’n ding kan je vrienden kosten ;)

 10. Esther Boer schreef:

  Het zijn rechtzaken en niet rechtSzaken. Het gaat om een zaak van recht, niet om een zaak van rechts ;-D

  • XS4ALL schreef:

   Beste Esther Boer,

   De Dikke van Dalen adviseert rechtSzaken, vandaar dat XS4ALL deze schrijfwijze aangehouden heeft.

 11. mirjam koopman schreef:

  hallo allemaal

  ook wil ik bij xs4all ook gebruik van maken hoe je veilig op hyve kan

  groetjes van mirjam koopman

 12. Maria schreef:

  Ook ik hou niet van Timeline. Gedoe. Hoop dat inderdaad de keuze blijft…

 13. André schreef:

  Ik heb een grondige hekel aan Timeline. Een goede reden om jullie profiel niét te bezoeken. En ik hoop dat ik van de heren FB de keuze blijf houden om het NIET te accepteren, dat het me niet door de strot wordt geduwd.

 14. Adri van Dam schreef:

  Die informatiestroom is verschrikkelijk, heb hem nu ook even op verbergen staan goed om te weten dat het maar na de zomer up to date is.

 15. Peter schreef:

  Ik vind het juist wel leuk al die info-stroom.. Hoop geleerd.