XS4ALL meest aanbevolen Alles-in-1 provider van Nederland

Vaak leidt de aanbeveling van familie en vrienden tot iemands keuze voor een aanbieder van internet, televisie en telefonie thuis. Daarom doet onafhankelijk onderzoeksbureau Telecompaper al jaren structureel onderzoek naar de mate van aanbeveling bij telecomaanbieders. Vanaf vandaag publiceert het bureau deze score 2 keer per jaar met hun vernieuwde Word of Mouth-score.  Wij zijn  trots, want uit het onderzoek blijkt dat 78% van onze klanten Alles-in-1 van XS4ALL van harte aanbeveelt bij familie, vrienden en collega’s.

Structureel op nummer 1

Telecompaper doet elke maand onderzoek naar de Word of Mouth-score. De uitslag die vandaag gepubliceerd werd, is gebaseerd op de Word of Mouth-scores van november 2015 tot en met april 2016. In totaal hebben ruim 6.000 personen meegedaan. Uit eerder onderzoek bleek ook al dat XS4ALL structureel de nummer-1-positie bezet.

Investeren in kwaliteit

‘We besteden jaarlijks veel tijd en geld aan de betrouwbaarheid van ons netwerk. Daarom hebben we het laagste storingspercentage van alle Nederlandse providers.  Dat is heel belangrijk voor onze klanten’ aldus Paul Naastepad, directeur XS4ALL. ’Daarnaast heeft iedereen binnen onze organisatie een passie voor techniek en internet. Helpdeskmedewerkers, monteurs of marketeers. We geven ze allemaal de ruimte om het beste te regelen voor de klant. Dat is merkbaar in ieder contact dat de klant met ons heeft’ antwoordt hij op de vraag waarom XS4ALL steeds boven aan staat in onderzoeken zoals deze van Telecompaper en de Consumentenbond.

 

Deel dit:

Reacties

  1. Jansen schreef:

    Jammer genoeg “moest” ik van XS4ALL overstappen naar Ziggo, omdat 8 mb down en 1,5 mb up via adsl toch echt niet meer werkbaar was als het hele gezin thuis was. En Ziggo bood een gratis huisaansluiting aan, dus dat leek aantrekkelijk.
    Ik heb nu dan wel een 150/15 mb pakket, maar deze is zeer wisselend qua snelheid. Wifi via het modem is zeer slecht en een gastaccount aanmaken kan ook al niet.
    Het is dat er hier (voorlopig) geen glasvezel wordt gelegd, anders was ik snel terug bij XS4ALL…