XS4ALL biedt per vandaag sneller internet via VDSL2, een nieuwe techniek die hogere snelheden mogelijk maakt dan ADSL. Op dit moment kan ongeveer een kwart van onze klanten hiervan profiteren. De hogere snelheid maakt bovendien de weg vrij voor televisie via internet, dat we komende winter willen introduceren.

Omdat XS4ALL nu internet levert via twee technieken, ADSL en VDSL, noemen we onze abonnementen voortaan Internet Start, Internet Lite, Internet Basic en Internet Fast. Met Internet Basic en Internet Fast is nu een verdubbeling van de maximale downloadsnelheid mogelijk: tot 40 Mbit/s. De maximale uploadsnelheid is verhoogd naar 3 Mbit/s. De maximale uploadsnelheid van Internet Lite is verhoogd naar 2 Mbit/s, mits VDSL2 technisch mogelijk is. De snelheden van Internet Start veranderen niet.

XS4ALL levert bij de abonnementen waar VDSL2 mogelijk is een nieuw modem: de FRITZ!Box 7340 van AVM. Het betreft een zeer hoogwaardig, veilig modem met ingebouwd DECT-basisstation dat supersnel draadloos internet ondersteunt via WLAN N. Het modem is voorzien van milieuvriendelijke eco-modus.

Met VDSL2 in combinatie met FttC (Fiber to the Curb) gaat ongeveer een kwart van onze klanten er in snelheid op vooruit. Er wordt hard gewerkt om de dekking van VDSL2 verder uit te breiden; verdere details daarover zijn nog niet bekend. Houd onze website in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Bent u al klant bij XS4ALL, kijk dan hier wat op uw adres leverbaar is.
Bent u nog geen klant, kijk dan op http://www.xs4all.nl/consument/internetbellen/ en klik op ‘Info & Bestellen’.
Meer over onze nieuwsbrief.

Deel dit:

Reacties