Internet security voor Windows en Mac

XS4ALL biedt haar klanten vanaf vandaag de beveiligingssoftware van F-Secure. Het zeer complete softwarepakket is gratis inbegrepen bij alle abonnementen van de internetprovider. Met het nieuwe softwarepakket zijn alle klanten van XS4ALL uitstekend beschermd tegen de gevaren van trojans, virussen en botnets.

Hoogwaardige software

XS4ALL kiest met F-Secure voor zeer betrouwbare bescherming, de software komt in diverse testen zeer goed uit de bus. Directeur Theo de Vries van XS4ALL: “Internet security is een onderwerp dat XS4ALL bloedserieus neemt. Wij zien dagelijks de gevolgen van slecht beveiligde computers op internet: trojans en botnets richten grote schade aan. We willen onze klanten daarom de allerbeste bescherming bieden tegen die narigheid.” Na een uitgebreide selectieprocedure heeft XS4ALL gekozen voor de computerbeveiliging van F-Secure vanwege de kwaliteit, het gebruiksgemak en de zeer uitgebreide mogelijkheden van de software.

Bescherming voor iedereen

F-Secure biedt behalve complete virusbescherming en firewall ook ouderlijk toezicht: ondersteuning voor ouders met kinderen op internet. En voor het eerst biedt XS4ALL nu ook beveiligingssoftware voor de Mac. Hoewel de meeste malware nog alleen schadelijk is voor Windows-computers, willen ook steeds meer Mac-gebruikers de zekerheid dat ze zo goed mogelijk beschermd zijn.

Internet Abuse

XS4ALL is de oudste internetprovider van Nederland en maakt zich vanaf het begin sterk voor en veilig internet. XS4ALL was de eerste provider die een speciale afdeling oprichtte voor het bestrijden van internetmisbruik. Dit Abuse Centre is ook de afdeling die klanten met besmette computers helpt en de medewerkers zien elke dag hoe belangrijk computerbeveiliging is. De afdeling ziet het aantal trojans en andere malware al jaren stijgen en kwaadwillenden bedenken steeds weer nieuwe manieren om slecht beveiligde computers te misbruiken. Goede bescherming is daarom van zeer groot belang.

De beveiligingssoftware is per direct voor alle klanten van XS4ALL beschikbaar in het Service Center van de provider. Bij elk abonnement zijn licenties inbegrepen voor gebruik van de software op drie verschillende computers.

Deel dit:

Reacties