Op 11 januari deed de rechter uitspraak in de zaak BREIN – XS4ALL & Ziggo over blokkade van de website van de Pirate Bay. Het vonnis werd afgelopen woensdag door de deurwaarder bij het kantoor van XS4ALL bezorgd. Het vonnis bleek door BREIN te zijn aangepast: van de 24 adressen die van de rechter geblokkeerd moeten worden, waren er vier door BREIN geschrapt omdat ze niet meer naar de Pirate Bay verwijzen. Niels Huijbregts van XS4ALL: “Hoewel het correct is dat BREIN die domeinen niet meer wil laten blokkeren, is het natuurlijk hoogst merkwaardig dat BREIN op eigen houtje een vonnis aanpast. BREIN is een partijdige, private club, geen onafhankelijke rechter. Dat blijkt ook: de aanpassing van het vonnis is volstrekt willekeurig.”

‘yeah’ reden voor blokkade

De lijst te blokkeren adressen uit het vonnis bleek al direct na de uitspraak niet te kloppen. Op een van de domeinen in de lijst worden educatieve filmpjes voor jongeren getoond, die site werd door BREIN uit het vonnis verwijderd. Behalve de domeinen lijken ook twee van de drie IP-adressen in het vonnis niets met de illegale activiteiten van de Pirate Bay te maken te hebben. Op het ene adres staan foto’s van computers, op het andere slechts het woord ‘yeah’. Maar volgens BREIN moeten deze adressen toch geblokkeerd worden; het verzoek van XS4ALL om dan ook die adressen uit de lijst te verwijderen, werd door BREIN geweigerd. Niels Huijbregts: “Als BREIN het woord ‘yeah’ al een reden vindt om een heel IP-adres te blokkeren, houd ik mijn hart vast voor de gevolgen van dit vonnis. De rechter heeft BREIN immers de macht gegeven om zonder enige controle extra adressen aan de lijst toe te voegen.”

Hoger Beroep

Vrijwel direct na de uitspraak van de rechter maakte XS4ALL bekend in Hoger Beroep te gaan. De twee IP-adressen zullen daarbij uitgebreid aan bod komen. Huijbregts: “Het is nu al duidelijk hoe bizar dit vonnis is: er is geen enkele geldige reden om toegang tot het woord ‘yeah’ te verbieden.” Eén woordje lijkt misschien onbenullig, maar dit is een zeer principiële zaak: het verbieden van onschuldige woorden is geen praktijk die je in een democratische rechtsstaat mag verwachten.” BREIN kreeg bovendien de macht om de zwarte lijst naar believen uit te breiden. Huijbregts: “BREIN kan extra adressen laten blokkeren, zonder dat ze langs de rechter hoeven. Er is geen enkele controle, dat is regelrechte censuur!”

Wie controleert of de lijst klopt?

Een ander belangrijk punt dat in het Hoger Beroep aan de orde zal komen: in het vonnis heeft de rechter het over ‘blokkeren en geblokkeerd houden’ van een lijst adressen. Het zegt niets over het verwijderen van adressen van de lijst, als ze niet langer naar de Pirate Bay verwijzen. Dat een adres op een bepaald moment naar bepaalde informatie linkt, wil niet zeggen dat dat altijd zo blijft, zoals nu al duidelijk blijkt. Huijbregts: “BREIN wil zo nodig blokkeren, dan mag je verwachten dat BREIN ook de verantwoordelijkheid moet dragen, dat de zwarte lijst klopt. Maar de rechter heeft dat punt kennelijk over het hoofd gezien” BREIN heeft via haar advocaat inmiddels duidelijk laten weten die verantwoordelijkheid te weigeren. Huijbregts: “en daarmee hebben we een lastig probleem. Want wie moet het dan doen? Wij kunnen het niet doen, want onze verbindingen zijn straks geblokkeerd!”

XS4ALL moet de betreffende adressen uiterlijk op 1 februari blokkeren.

Vonnis (origineel)
Vonnis (aangepast)

Deel dit:

Reacties

  • c schreef:

   Wat betreft deurwaarders die konden sinds 1991 als zwijnen tekeer gaan toen mafialid hirsch ballin de Bevolking buiten de wet en vogelvrij stelde. Gelijk gingen ze zaken kostenverhogend “betekenen” en “laatste waarschuwingen als eerste waarschuwingen met gelijk bijkomende rekeningen en kosten versturen. Tegelijk had hirsch ballin de wetgevers ook zo ver gekregen ook aan een landelijke stiekeme boycot tegen geheel de bevolking mee te doen alhoewel die van eerste moment 14de eeuw gelijk al waren om Volken te plunderen verkrachten en onder de scheinheilste duim te houden en monddood. En ze waren al full criminal actief in grootscheepse roven van Gelden Tegoeden Eigendommen Industrie bedrijfsleven Land en Grond en de Mensen er bij Monddood houden. Van daar dat divers joods Grondspeculant nu multimiljardair is en er de afgelopen decennia weer grootscheepse eigendomsverschuivingen hebben plaats gevonden. Bij de banksterscams uiteraadr wren ze vol op van de partij voor hun broodje en commisariaat dat ze allen vét hadden bij die banken en bedrijven. Let wél alle commisariaten bedrijfscommisariaten werden vervuld door deze rechters ovjs en mafiapolitici als een job cohen pechtold rutte eerdmans etc. Vandaar dat men de decennia ook geen enkel alarm sloeg dat de handelsbalans vals als een Kat met spijker in de Kont moest zijn daar alle Gelden naar voornamelijk turkeye en China gevloeid zijn naast alle werkgelegenheid en Toekomst en het hier niet meer is dus de balans is vals gehouden. Mischien dat ruud lubbers “hoogleraar “globalisatie” domme neefje van de hoofddaderclan chinese li loeb lubbers (berlusconi dirupo)weet hoe dat nou kan met die honderden miljarden Pensioengelden in zijn kontzak met vrindje nijpels(die ook al zo goed verjaringstermijn Kinder misbruik uit zijn hoofd kende) geoogst?

   Sinds 1991 zijn meeste bedrijfsleven instanties overheden rechtbanken als varkens tekeer gegaan en veroorzaakten mede 35.000 doden door zelfmoord in de Economisch zwakste Leeftijden 40-65 extra als ook een koos spee daar dader aan was door de bevolking chronisch en volkontinu te belasten belagen en stalken met zijn boete en quotumbeleid(ambtenaren ombouwen tot mafialeden als ook de vergoedingen bonussen en handshaginvoeringen wellink job cohen en pluimage verzekerde van voortgaande medewerkzaamheden aan de staatsterreur while plunderende). In 2006 had mafialid koos spee al veroorzaakt dat in 2006 4,6 miljoen boetes waren uitgedeeld en zelfs de politie zelf zei dat hooguit 35.000 máár Terecht waren zouden zijn geweest. Nu heeft die vetflikker de boetese daar na ondanks Professioneel Bezwaar en Kritiek nog eens opgevoerd gekregen naar meer dan 14 miljoen boetes per jaar. Doel is en wás dan ook verkrachtinge Geestelijke verkrachting afleiding en belaging van de bevolking daar mee ze geen Adem kregen om “om zich heen te kijken naar wat er gebeurde zo nam die terrorist de Bevolking wat aandacht frustratie en irritatie betreft er mee in beslag. Terrorist plunderaar elitelid en massa moordenaar.
   Tegelijk werkten ze 2006 – 2009 ook nog aan de opzetting van een internationale reccesie om dat in begin 2009 aan te kondigen waar bij het tegelijk opgezette rtl7 werd misbruikt om aan te kondigen en tegelijk de “onschuld en wijsheid voor de joodse eliteploeg te kweken. De reccesie bestaat internationaal uit enkel geschuif met de boekhoudingen 2006-2009 en zal vermeent wel exact kunnen uitleggen hoe dat gedaan werd die slimmerd. De recessieleugen wordt naast onder meer Ons Monddood houden onder de mafiaduim en verdrgaande te plunderen en belagen ook misbruikt om de triljardendiefstallen en roven in heel de Westerse Wereld te verbloemen en begraven.
   Heel westenberg is nog maar een mietje en doekje voor het dood bloeden daar bij.
   Geheel wetgever is FULL BLOWN mafiametier van begin al en altijd geweest naast hoofddaders erger dan dutroux en robert m en drent in de creches en schooltjes alsmede dé klauwen bij voortduring in Onze Kassen.
   Wat nu die kranten doen is simpel de volgende plunderronde en ook onderdrukking en belaging er mee “met wet” in samenspan met wetgever justitie diensten regering en staat van haat!

   Ook hebben alle bestaande media geen enkel bestaansrecht of recht van Vrijheid daar zij al die tijd vol op in bedrijf waren voor de realisatie en instandhoudingen en uitvoeringen van boven genoemde Misdrijven en alsmede het verzwijgen wat er zich afspeelde op de jaarlijkse schoolreisjes van miljoenen Kinderen en dat internationaal. En HEDEN NÒG!
   http://bijdragenelders.blogspot.com/2012/05/de-kunstmatige-reccesies.html

 1. gazeteler schreef:

  Ik vind dit anders een redelijke consequentie van censuur opleggen

 2. ronald graswoud schreef:

  VIEZE KANKERLIJERS ZET DIE SITE WEER ONLINE!

 3. plurk schreef:

  Komputereigenaren moeten ook kijk en luistergelden betalen volgens duitse rechter.

  NU IS Zó Dàt Wij Kijk en Luistergelden betálen VIA Belasting Al Reeds. Dús brein en buma hun artiesten Zijn al jaarlijks betááld.

  http://www.medianed.com/2010/10/29/duitser-met-pc-moet-kijk-en-luistergeld-betalen/

  Hét IS `DUS Náást brein en buma Dé staat ZÈLF dié dé Kijk en Luistergelden niét Aan de artiesten of rechtenhebbenden door betaald.

  Wij hebben Reeds Betaald

 4. Head3 schreef:

  Nu weet ik ineens wie die vervelende, kinderachtige chesterkaas zijn op bf3. Waarschijnlijk ook diegene die pb gehakt hebben!
  Het is BREIN!

 5. Pret schreef:

  Èèn Probleem Met Het copyright geboefteis Òok Dát ze Alles Dát Los en vast Zit stelen en roven.

  Òok Wetenschap Wáár WÈ MILJÀRDÈN VÒÒR Betálen stelen en roven ze Dé Eigendomsrechten hondsbrutaal van wég en mogen Wé ér onderdánig nóg ééns vóór betalen.Idem dé mileutax etc.
  http://www.visionair.nl/wetenschap/open-science-open-access-in-de-wetenschap/

 6. Herr Fascist schreef:

  Bedoél Maar wié Besteelt Wié – The 5 most famous musicians who are thieving Bastards: Every artist “steals” a little, whether t… http://bit.ly/y6T9tC @Bonusje Gratis ér Bóven Òp!

 7. Hans schreef:

  Welkom vrienden, in de wereld van de arrogante macht!
  Al die argumenten hier, die overigens wel kloppen, maar denk je echt dat Big Brother daar naar luistert?
  Rechters worden benoemd voor het leven, uiterst vatbaar voor corruptie, vandaar al die over het hoofd geziene zaken!
  Vrijdenkers zullen zich moeten organiseren om effect te halen, wellicht naar voorbeeld van Big Brother, als maffia dus.

  Verder doe ik een beroep op ieders fatsoen, om geen materiaal te verspreiden waarop een copyright rust. Daarmee worden namelijk ook de artiesten en creatieven geschaadt!

 8. Anonymous schreef:

  Kan iemand spammer Cas even bannen

 9. JP schreef:

  Inmiddels is de piratebay gewoon weer op de oude manier te bereiken. Misschien voor even verplaatst naar ander ip-adres?

  http://thepiratebay.se/

 10. Dennis schreef:

  Is het niet gewoon mogelijk om elke medewerker van BREIN op een zwarte lijst te zetten. Ze willen geen vrijheid op het internet, ze krijgen geen internet. Simpel toch. Ik vind dit anders een redelijke consequentie van censuur opleggen.

 11. Sjakie schreef:

  Nou, ze hebben het er door gedrukt.

  Is nu de jarenlange diefstal in de vorm van heffing op blanco data-dragers ook eindelijk van de baan? Zoals op je back-up cd’s?

  Ow, wacht…

 12. Onno schreef:

  Dan moet XS4all de website van Brein gewoon ook blokkeren.

 13. Douwe schreef:

  Wellicht dat deze website met de mooie naam ook hier en daar kan helpen om wat werk van xs4all over te nemen:

  http://all4xs.net

 14. maarten schreef:

  Ik ben al sinds ik me kan heugen een tevreden gebruiker van XS4ALL, maar ik moet toch opmerken dat de slogan ‘Meer Internet’ wat misplaatst is op deze wijze…

  Daarnaast vraag ik mij af of het betalen van de dwangsom (ongetwijfeld deels af te dekken middels giften, crowdfunding, etc.) niet passend is voor een organisatie met het gedachtegoed van XS4ALL. Voor een, door een soort misplaatste instelling als BREIN, afgedwongen uitspraak met potentieel verstrekkende gevolgen vind ik dat men er vrij makkelijk in meegaat…

 15. Anonymous schreef:

  Europa is een illusie heeft nergens invloed…

  • v. Soest schreef:

   Nergens invloed Zou Ik Niet Zeggen met 5 miljard jaarlijkse contributie aan ze en seriele oorlogen en alle werk en Gelden naar 3de wldn en china geemigreerd te hebben en al die Volken naar Europa? Een samenzweringkje http://www.illuminatimembers.com/illuminati%20members%20list.html

   • v. Soest schreef:

    Zoek dar in maar namen op als frits blokestein EU voorzitter rasmussen steve balmer kizzinger rupert murdock paus ratzinger michael gorbachev jack nasser abdullah van jordanie etc.Een Wereldwijde afpers loot en manipulatieclub.Rutte is weer familie van angela merkel en die heten weer in werkelijkheid volksman.Dan hebben we cohen pechthold verhagen de polaks(mentor breivik = christopher polak Noord politicus) de agemas halsemas vollenhovens de 13 Bloedlijnen etc etc etc nog..Behálve Òns Geld Autonomie Vrijheid en Eigendommen Any More.

 16. Anoniem schreef:

  Ik ben trots op jullie xs4all!!

  En nee ik ga niet zelf de straat op , maar ben al wel klant bij xs4all sinds mid negentigger jaren en ben dat dan ook niet voor niets.

  Zo kun je ook de cause steunen ;)

  Success!

  PS: als het europese hof al een uitspraak heeft gedaan, overuled die sowieso niet de lokale wetgeving?

  • Koekwaus Sjef schreef:

   Ja, in principe wel. Echter is het dan wel weer nodig om door te procederen tot het Europese Hof. En volgens mij zijn de “lokale” (lidstaat)overheden nogal selectief in welke wetjes en regeltjes ze zich wel aan wensen te houden die van de EU afkomstig zijn. En dat zal vermoedelijk ook wel zo blijven totdat er meer souvereiniteit overhandigt wordt aan Brussel. En of we dat moeten willen… maar goed, dat is weer een hele andere discussie.

 17. Neko- schreef:

  Zoals het er nu naar uitziet zal er dus een blokkade / censuur op mijn internetverbinding worden toegepast dankzij Brein.

  Als het hoger beroep dan ook in het voordeel van XS4ALL, Ziggo en alle andere providers beslecht word (waar ik overigens niet aa twijfel als er tenminste iemand over oordeelt met enige realiteitszin), betekent dat dan ook dat Brein aan elke provider een bedrag moet betalen per aangesloten klant en per dag dat deze censuur heeft voortgeduurd?

  Het bedrag kan via een eenmalige mindering op de maandelijkse facturen dan teruggegeven worden aan de abonnees als schadeloosstelling van het verplicht gebruik moeten maken van een gecensureerd internet in een land dat internetvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Benieuwd hoe diep de portemonee van Brein dan wel gaat.

 18. Martijn schreef:

  Bizar dat een rechter zo’n cluppie als Brein zo’n vrijbrief geeft om het internet te reguleren.
  Wens jullie alle wijsheid toe in de verdere procedure. en hopelijk volgt er steun vanuit allerlei hoeken!

 19. Koekwaus Sjef schreef:

  Wat een schijnheil ben je stiekempjes ook he? :-D
  Dat is gewoon jouw tekst Jeroen…

 20. Koekwaus Sjef schreef:

  Ben jij op de hoogte van de moord en lynchpartijen van bepaalde hoogwaardigheidsbekleders zoals hier beschreven wordt: http://goo.gl/FS4qF
  En ja, ik weet dat we het simpel moeten houden voor je ;-P

 21. Koekwaus Sjef schreef:

  Spek voor de Grootste Gek ;-)
  Voer voor de simpelen van geest.

  • Sjef schreef:

   Dat bestuurd worden zonder dat te Weten Doet Me Wél Denken aan een stukje engram aanleggen op de schoolreisjes.Daar mee werd het mogelijk Ons ideeen in te fluisteren Zonder dat We Wisten dat het van een ander kwam.

   Zo heeft joris demmink bij voorbeeld de Commandant van Lucassen ingefluisterd om Hem te bevorderen daar mee deze geschikt kandidaat zou worden bij de PVV binnen gesluisd te kunnen worden.Nog even wát alcohol drugs én drié Dames er óp … polaroidje …én de val kon gestuurd worden.De media zoúden dé rest wél doén de PVV dóor de mediagóot die ze Zijn té hálen.

   Uiteráárd ga Ik Hiér Geen details ván dat “koningsspel” Meen Ik dat jullie dát noemen vertellen immers anders bestuurd morgen ieder een iedereen en dat zou een chaos worden.Ál hoéwél het een markt zoú zijn voor menig lady of the castle. Weet Òók dát het veel Misbruikt wordt in politiek en besturen.Karts Tates Tristan van der Vlis Kim de Wilde Mohammed bouyeri Én óm Milly Boele etc ..Al Zij moesten sterven en laten sterven om de ongeweten wil van een anders wens.Erg Triest!

   Máár IS dát wat je bedoeld?

   @8:22 Ja Mischién Héb Je Wél Gelijk Én Simpel Hou Ik de Dingen Wel Graag.

 22. Koekwaus Sjef schreef:

  Wij leggen niets uit. Wij bepalen. Wij sturen. Jij doet. Zonder dat je het je bewust bent. Accepteer het. Slaaf.

  • Klaas schreef:

   Resistance is futile we are the borg.

  • Sjef schreef:

   Ja Dán in Ieder Geval bedankt Dat Jullie Me Nu even Een Heerlijk Stukje Zeeuws Spek Laten Eten met een Vers Bakje koffie er achter Aan.

   Maasr Heb Je het over monarchtech of zit je maar watte brallen?

 23. Koekwaus Sjef schreef:

  Ja, de schrijfstijl is heel anders maar wij, de joden, de zionisten, de duivels, de jopiejapies, ja wij: de enige echte ware alumni, DE 1% weten alles van je, over je, en sturen je zoals *wij* dat willen. Zelfs jij hebt geen eigen wil meer, heer. Ben je je daar bewust van?

  • Sjef schreef:

   Lieve Man “alles Wéten ” is wát sterk uitgedrukt als je Niét Weet Dát 10 Miljoen van de 16 miljoen Burgers in Nederland JOODS Zijn.Dat is ietsie meer dán 1%.

   Dat laatste Zegt Me Niéts en Ben Wél Nieuwsgierig Náár wát je bedoéld.Zit er Een radio in Mijn Hoofd of Hoé moet Ik dát Zién?

   Het Zou Wèl MOOI Zijn Àls Ik bestuurd wordt Wánt Dán Wijs Ik BIJ Alles Wát Ik Doé Én Zég Náár hullie Áls er stront en poep Àán de knikker komt. Doe Ik trouwens Tóch Al Heel Veel Dus Hoé Kun je Dán nog bezwaar maken als alles dat Ik Doe zo als je zégt jullie rijgedrág IS?

   Moar Leg Eens Uit?!

 24. Koos schreef:

  Oke,

  Sjef (Jeroen de Kreek) is ook door de roze pilletjes heen….

 25. Koekwaus Sjef schreef:

  Eigenlijk zou je me dankbaar moeten zijn. Ik probeer je juist bewust te maken dat je je buiten de kijkert moet houden ipv jezelf in de kijkert te spelen. Straks wordt je alsnog opgesloten. Oen.

  • Sjef schreef:

   Haat? Nee Angst En Zorgen om wat joden aan gericht hebben Verdriet om alle Leed dat ze aanrichten. Dát ze wérden Wie ze werden dat ze deden wat ze deden Konden ze Niéts aan Doen Dat Moest GOD Doen Al 3000 Jaar Lang.

   Bewijzen Heb Ik Niet Nodig Waarheid is Mij Genoeg en Aanvaardt Ik Als Bewijs en Òok De Wóorden Van Een Kind.

   Wel Heel Lief Dat U Om Mijn Gezondheid Zorgde Maar in de Kijker Sta En Stond Ik al Ván Geboorte en is Menig Film Op gebaseerd Zo Als U Weet!

 26. Koekwaus Sjef schreef:

  Ja. Heel gelukkig. Wij zijn de wet. Dus doe je best zou ik zeggen. Gaat frustrerend voor je worden ;-D
  En pensioen? LOL ik ben reeds gepensioneerd. Dat is als je niet meer voor je geld hoeft te werken, toch? (want: jood en illuminatie etc. Waarom haat jij ons eigenlijk zo?)
  Veel succes, er zal geen splinter bewijs zijn. Zo werken wij. Dat zou jij zo ondertussen toch moeten weten…

 27. Sjef schreef:

  Als je verbolgen bent dat Ik dejaap joods noemde heb je pech.Schaam jeje voor je afkomst dan? dejoop en dejaap die beiden op TV zo goed als tegelijk geintroduceerd werden zijn joods of vergis Ik Me? En met gegevens voor je boute beweringen kom je ook niet dus een mietje zal dat wel Zijn.Én “alles” pfff Bén Je Gelukkig Dán?

 28. Koekwaus Sjef schreef:

  Neen vriend. Je weet toch dat joden *alles* voor elkaar krijgen in deze wereld… Zo ook een reverse lookup. Overigens hoef ik daarvoor dus niet bij XS te werken, want: jood.

  • Sjef schreef:

   Trouwens jé Wéét dát Gegevens Van Burgers in bezit hebben en hanteren als ede staatsmiddlen Oneigenlijk gebruiken een Strafbaar Feit is als dat Niét in Zake een aan je Toe Gewezen Strafzaak IS Tóch? Dát deden meer justitiekonijnen die bijvoorbeeld Gegevens om de PVV Leden op Straat en in de Trein achterlieten om Ze te Schaden Terwijl er GEEN Zaak om Was. Zou Best Kunnen Dat je jé Pensioen NIET gaat genieten.Dág joris!

 29. Sjef schreef:

  Nou joodse j apie wil Me niet ..Jullie Dán?

  http://www.dejaap.nl/2012/01/26/het-auteursrecht-is-niet-meer-van-deze-tijd/comment-page-1/#comment-93704
  geweigerd

  Dan is er de Tijdgeest nog dat overlappingen meer mogelijk maakt en alle Kennis en Tech Weten en Info per generatieplatform bestaat.Tel daar bij Op dat 1 miljard apen die random op een Toetsenbord tikken Kans maken om per ongeluk het Werk van Shakepeare te Produceren naast vele werken van mindere Kwaliteit.Wij hebbenn er 5 Miljard.Dan hebben velen hun inspiratie soms rechtstreeks uit de kroeg als een simon carmichelt.Dat is dan De Creativiteit van de Bevolking Gebruiken Misbruiken roven eigendom maken en daar na ontoegangkelijk. Niemand Durft al mee Van Plezier te Zingen omdat buma of brein Dát wel eens zou kúnnen horen.Liedjes Dóor ONS Uitgevonden dóor hén verkocht? ALLES Wat schrijvers uitvinders softwareschrijvers etc produceren HEBBEN ZE Van ONS. Laat Staan DAT WE meer dán 2 Miljard Gulden 900 miljoen Euro per jaar betalen om die kneuzen tevreden te houden die zelf om Ons een filmpje te tonen Máár 200.000 euro pér film betalen waar voor ze 3 x mogen uitzenden.ALLE scholing Informatiemaatschappij en entertainment Ván Òns Vóor Ze ook maar één Noot geproduceerd hebben.We Hébben ze Zelfs LÈREN SPREKEN!Sja……eindeloos auteursrecht én zó duur en zó belagend en stalkering waar bij ze heel de Maatschappij gehoorlijk ontwrichten en Droog leggen hun eigen Bron en Inspiratie?

  Maar de rechten en werken worden meer door derden Misbruikt voor eigen belang van onderdrukking isolatie en inkomen macht en saboteren en uitschakelen Tegenstanders Politieke Tegenstanders. Hier Ook …

  blog.xs4all.nl/2012/01/23/persbericht-brein-xs4all-ziggo-brein-past-op-eigen-houtje-vonnis-aan/#comment-137201

  • Koekwaus Sjef schreef:

   Hey Sjef, ga eens ff lekker met je pik spelen joh. Koekwaus. Ik heb net ff een reverse-lookup gedaan en die wijst uit dat jij diegene bent die net een vonnis aan zijn broek heeft gehad waarin je de maat is aangezegd. Als je niet helemaal van koekwausiestan bent en er ook maar *enige* vorm van zelfbeheersing in dat wezen van je zit, dan houd je je ff lekker gedeisd. Voor je gedwongen opgenomen wordt op een gesloten afdeling.

   • Sjef schreef:

    Kan Me Voorstellen Dat Mijn Gedachten Van 29 januari 2012 om 6:34 am Tóch Wél Vlees aan het Lijf Hebben.

   • Sjef schreef:

    Btw is er inhoudelijk nog enig aanwezig om eventueel bezwaar tegen de Verstrekking van de gegevens Hier in te gaan of zit je zó maar wat rond te klooien? Ben jij die M weer van onder die steen?

   • Sjef schreef:

    “Voor je gedwongen opgenomen wordt op een gesloten afdeling.” Inderdaad Òok één van de Terreurwapens van die verdorven kliek.Hebben ze al enorme Schade en Leed mee berokkend.

   • Sjef schreef:

    Dat zou betekenen dat je voor XS zou moeten werken om aan die Gegevens te komen.Als XS dat niet Bevestigen kan heb je zelf een Probleempje!

 30. Sjef schreef:

  Messeslijpers als brein en buma éven Vrágen Aan te Tonen Òf en Dát ze Vóór KLientele Ontvangen Gelden Wél Binnen Redelijke termijn hebben uit en doorbetaald aan Klienten Òm Aan te Tonen dat zij de org Niét Misbruiken vóor heel andere zaakjes onder VALS voorwendsel is Wellicht Òók Wél Aan te Raden …Én …Lieve Kijkbuiskindéren DÀT Gáát Dan Lachen Geblazen Worden!

 31. Jasper schreef:

  Dit hele gedoe moet echt zo snel mogelijk stoppen. Wat moeten we anders nog op het internet doen? Kijken naar reclame van grote media magnaten? BREIN, beter stop je gewoon met je acties. Zo geweldig gewild ben je nou ook weer niet, om het eens zachtjes uit te drukken.

 32. MathijsV schreef:

  Wil Brein aub het ip adres van Sjef in de TPB-lijst opnemen?

  • Sjef schreef:

   Nou MV dat is nou juist wat brein doet.Volken Monddood maken met bijzakelijke dingetjes. Die zielige Zangeres zal ze worst wezen.Die moeten trouwens NÒG Hun Geld Krijgen.Brein is ook door de joden in justitie opgezet net als yvonne van hertum en henk bres de ex bordeelhouder om maar voor al pedofiel te kunnen blijven roepen Tegen hun Slachtoffers.Ook wat brein betreft zijn dit natuurlijk uitgelezen taktieken om Providers aan dé ZELF censuur te helpen om te kunnen BLIJVEN Voortbestaan DUS is het tegen XS een Landelijke Terreuractie Ván JEWÈLSTE! ZÒ hebben ze klokkenluideronline argusoog hetzuur ÒÒK en Vele hónderdendúizenden Wereldwijd aan de Schadelijkste zelfcensuur geholpen en getermineerd.Sja willen Blijkbaar dát We Leuegens vérder blijven leren wat ze Ons al eeuwen in de Maagjes splitsen? Christus en Galileo waren al Enkelen die ze aan definitieve zelfcensurenn holpen.http://samuel-heinemann.blogspot.com/2012/01/ghetto.html

 33. Sjakie schreef:

  Wat ik niet snap… De rechter wil doorgifte van bepaalde websites verbieden. Maar kan de rechter ook doorgifte van bepaalde websites verplichten?

  Als ik ISP was, zou ik meteen de sites van Brein, Buma, Sena en meer van dat soort ongein blokkeren. Eveneens zou ik hun mail indien mogelijk niet meer door laten komen. Collectief ook nog!

  Onbereikbaar wachtend op de postkoets achterlaten zeg ik! Ze willen toch zo graag 100 jaar terug in de tijd?

 34. Koos schreef:

  Sjef=Han=Samson=Jeroen de Kreek

 35. Sjef schreef:

  kpnactueel KPN Nieuws
  Ook KPN blokkeert Pirate Bay niet – DePers.nl: Ook KPN weigert de omstreden downloadsite The Pirate Bay te blokk… bit.ly/gy7JIP

  Dát Kan dan Nog een Zaakje Van Discriminatie en willekeur worden? Ga Maar Vast De Schadeclaim Berekenen.

 36. Han schreef:

  Exact het zelfde > om de bevolkingen te kunnen corrumperen en zo veel mogelijk materiaal tegen ze te hebben als die dwars gaan liggen dan misbruiken ze alles om iemand uit te schakelen tot en met zelfs eigen gemaakte kinder porno met ONZE Kinderen!

  http://www.theblaze.com/stories/feds-saving-all-tweets-forever-on-massive-database/

 37. Han schreef:

  Zo zie je maar dat er heel wat anders en heel wat ergers achter die rechtenattacks zit

  ACTA TERRORWEAPON BREAKING! US EMBASSY CALLED POLISH PARLIAMENT AND ASKED WHO VOTED HOW ON ANTI #ACTA RESOLUTION

  http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11046835,Ambasada_USA_monitoruje_dzialania_komisji_sejmowej.html

 38. Samson schreef:

  NOu XS4ALL een voorbeeldje van kromme praktijk der wetgevers en overheden waar het Internet ondertussen mee dicht geplaveid staat en dat internationaal.Wordt weer een stapje dichter bij een onderonsje van brein met wetgevers zo als ze ook dat soort dingen doen om de Bevolking te belagen met behulp van clubjes als cidi mdi rabinaten media advocatuur en justitie en de FBI die in de zaak van Kimdotcom weer mee deed was bij de Criminele uitschakeling en corrumpering van een Wapenspecialist ter zake Irak ook al de grote boef. http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10847/zo-vader-zo-zoon-yehudi-on-the-loose#more-10847

 39. Herman Bekker schreef:

  Ben geen jurist maar heb wel met zaken te maken gehad in deze sfeer.Heeft men rekening gehouden met het zogenaamde legaliteitsbeginsel en art 7 van E.V.R.M. ?? Leg dat eens aan jullie juristen voor ?? Ben momenteel aan mijn gehoor ernstig gehandicapt kan dus geen telefonisch contact hebben.Als je het leest lijkt het in tegenspraak maar dat is het niet. Vriendelijke groet

 40. Sjef schreef:

  De commentsectie laat bepaalde tekens dus niet door …Gaan We Weer …

  Zou het een actie zijn om XS te Schaden voor google of zo als concurrentie uitschakelen of zo? Die zaak met kimdotkom > “”die ook 600 servers in Nederland Hééft Stáán”” Stinkt Òók Al ZO Én is Krom aan Alle Kanten! – @Bonusje

 41. Sjef schreef:

  Edit
  Zou het een actie zijn om XS te Schaden voor google of zo als concurrentie uitschakelen of zo? Die zaak met kimdotkom >die ook 600 servers in Nederland Hééft @Bonusje

 42. Sjef schreef:

  Zou het een actie zijn om XS te Schaden voor google of zo als concurrentie uitschakelen of zo? Die zaak met kimdotkom >die ook 600 servers in Nederland Hééft @Bonusje

 43. Sjef schreef:

  Brein en de Burger > http://tinyurl.com/7ngd33j

 44. Rob schreef:

  Sjef,

  Zoek een andere hobby.
  Je lijkt Jeroen de Kreek wel

 45. Weedcloud schreef:

  Alleen nubz hebben pirate nodig. FF zeggen dat afzluiting van pirate helemaal niet zo erge ramp is. Er zijn miljoenen andere optiez

  Waarvan zelfz brein geen weet van heeft.

  Swaddy 5evry

 46. Sjef schreef:

  http://www.teezir.com/nl/search-solutions/cases/68-buma?tabid=81
  “Teezir ontwikkelde een Audio-Detection oplossing voor Buma/Stemra om volledig geautomatiseerd audio te detecteren op websites van Nederlandse bedrijven.” Een Schadelijk bumavirus. Zo direct mogen ze nog een gaatje in Onze Hoofden boren om dat ze hun printer kwijt moeten.

 47. Sjef schreef:

  RUDGER EN BUMA http://www.geenstijl.tv/2009/10/rutger_embedded_op_persbijeenk.html

  Nog zo een: Al die omroepen krijgen dus Onterecht veel te veel Geld.NU hebben ze ook nog eens eigenaarsrechten en auteursrechten op alle material dat ze produceren en aanbieden.Mag Tóch Stellen Dát Mét 2 Miljard per jaar WIJ De Eigenaren Zijn en zij enkel hoer en dienaar kunnen zijn? Helaas staat VRIJ Gebruik van Zulk Materiaal Ons niet toe.

  Zo is energiebelasting ook en daar subsidieren ze bedrijven van en zij en die pikken dat in. En áls ze ooooit éééééns een alternatief aan energie hebben mogen WÈ ér wéér dubbelop volle prijs voor afname en gebruik voor betalen…in plaats Ván dát We De Rechtmatige Eigenaren Zijn Vanwege Grootscheepse Kapitaalinjecties!

  Totalitair rooffascismen Zijn Dit.

 48. Sjef schreef:

  Even brein op google ingeven is wel interessant.Hier ook een gevalletje Oplichting waar in brein bluft en ook toont blijkbaar op verbindingen in te breken

  Daar bij weten ze geen eens of er nou wel of niet auteursrechtelijkmateriaal werd getransporteert want dát IS natuurlijk OOK altijd de grote vraag.En nemen zich het racht om in brief afzien van hele websites:

  “Wij kunnen u nu beboeten maar dat doen wij nog niet, wij geven u namelijk de mogelijkheid om hier zonder boete vanaf te komen. Het enige wat u moet doen is geen gebruik meer maken van p2p netwerken en/of internet site’s waarvan u illegaal kunt downloaden. ” http://www.websonic.nl/hoaxes/hoax_stichtingbrein.php

  Dan hier nog een uit het metier van brein dat ook al gelden weg ritselt.De connectie met brein is dat dezen van Youtube enorme bedragen als vergoeding hebben af geperst voor die zielige zangeres…Máár brein geeft geen enkel Signaal Dát Deze overeenkomsten bestáán en die rechter Òok niet.http://www.geenstijl.tv/fastsearch?query=buma&zoek=zoek

 49. Sjef schreef:

  Was brein trouwens niet betrokken bij oplichting van klanten en het eerder al weg roven van servers zonder gerechtelijke uitspraak?

  Dat de rechtbank in dit geval geen rekening hield met hun mafiahouding?

  Als zulke dingen zijn gebeurd is het de rechters kwalijk te nemen dat ze zulk kaliber dat in een gevang thuis hoort welk recht of gezag dan ook geven.

 50. Sjef schreef:

  Het is wel duidelijk dat met acta heel wat meer belangen gediend willen zijn dan van een arm zielig zangeresje.

  Totale controle en recht om in Elks Leven en bestaan binnen te dringen met smoesjes om tegenstanders en gevaar voor die mafia elite uit te schakelen.

  Acta is simpel een vervolg op de vervolgingen van
  Heksen(Politieke Tegenstanders)
  Pedofielen (Politieke Tegenstanders)
  Fascisten(Politieke Tegenstanders)
  Rechtsradicalen (Politike Tegenstanders)
  Xenofoben (Politieke Tegenstanders)
  Henk en Ingrid (Politieke Tegenstanders waar van 10 miljoen joods.)
  Antisemiet(Politieke Tegenstanders)
  Rascist (Politieke Tegenstanders)
  Terrorist (Politieke Tegenstanders)
  Homofielen(Politieke Tegenstanders)
  Het Opstandige Kind ( Politieke Tegensstander)
  De Arm en Leeg Geroofden (Politieke Tegenstanders)
  De Slachtoffers en Slachtoffertjes van hun Schand en Misdaden (Politieke Tegenstanders)

  en Wie dán nog Klaagt noemen ze simpel hoer.

  Nu is het met die mediarechten zo dat ze van alle Internetters gegevens verzamelen.Zit er dan een bij die stout is zo als een Burger die Aangiften doet van hun smeerpijperijen bedrog en oplichtingen.Zo als klokkenluideronline zo als hetzuur zo als argusoog etc en zo als politioeke Tegenstanders van rutte cohen pechthold halsema…kunnen ze met justitie je helemaal lam leggen en al je gegevens roven onder mom van…zo won medvedev met behulp van microsoft de verkiezingen ook anders was die nooit aan de bak gekomen.Webistes als Klokkenluideronline en Hetzuur.nl hebben ze dat herhaald geflikt en zo met behulp van staatsmiddelen en justitie Gegevens en getuigenissen kunnen vernietigen.En dat ging ook gepaard met klachtjes op wel heel kleine bijzaakjes iemand dan pakken en dat is dit ook.

  Als Men Bedenkt wélk een internationaal hoogst nivo inzet en tijd ze er aan besteden en alle staatsaparaat er aan mee werkt is dit heel luguber.Maar die asiatische alias askenasi of fakejoodse elite heerst zo al eeuwen over Ons en zelfs de bijbel wet en christendom hebben ze gebracht als hersenspoel en onderdrukkingwapen. Dus echt nieuw is het niet wat ze doen enkel een nieuw jasje.

 51. Sjef schreef:

  Dan Misbruikt die mafia alle zenders en programmatijden ook nog eens voor eigenbelang.

  Zo als rutte en verhagen voor hun vaccinatieterreur om hun gif met kwik en landbouwgift in Onze Kinderen te krijgen om hun smeerpijperijen te verdoezelen.Dan Misbruiken ze zeeen zendtijd om hun kunstnmatige reccesie uit te melken dat ze tussen 2006 en 2009 aanlegden en dat internationaal.Dan nog die vaticaanhetsen om van eigen veel erger smeerpijperijen op schoolreisjes af te leiden.Dan is meeste politiek ook nog eens mafiawerk als aanslagpleger pechthold miljardendief cohen en kelderfritzl rutte steeds maar in beeld.Dan is ntr bezig willens en wetens om weer eens Rassenhaat te zaaien door te beweren dat Blanken OOIT aan slavenijhandel zouden hebben gedaan terwijl ondertussen uitbundig bewezen dat joden en negers ZELF DAT enkel en alleen maar bedreven hebben EN NOG bedrijven.Slaven snel hoer noemen Telt NIET.Dan hun ww2 hetsen steeds in Beeld terwijl ze zelf al jaren WETEN Dat Alle joodse oorlogsclaims Leugens propaganda en indoctrinatie WAS …INCLUIS hun rechters die al jaren ALLE Getuigen Wetenschappers en Waarheidvinders vervolgen en uitschakelen en willens en wetens Valse rechtspraken doen.

  Als die uren er af getrokken worden van de kijktijden …sja…Betalen We 2 miljard voor Teletubbies?

  • Sjef schreef:

   Btw ALLE nieuwsgaring gaat via kanalen in hun bezit.Dus krijgen We enkel maar nieuws dat de israelische geopolizieke doelen steunt en waar We Ons naar over voelen in hun voordeel.Wist Je dat We al 37 jaar LANG bezuinigingsterreur van exact die zelfen hebben?

   Maar Goed alle nieuwsuurtjes en actualiteitenprogs Moeten Eigenlijk Ook op Hun Eigen Rekeningen.

 52. Sjef schreef:

  Apropo brein en media . We betalen 900 miljoen Euro dat is ca 2 MILJARD Gulden aan kijk en luistergelden – Een filmpje kost de omroepen maar 200.000 euro en mogen ze dat 3 x uitzenden.Voor het grootste deel zitten We tegen tig herhalingen de konten van verkrachtte Kinderen in reclames naar telsellreclames en algemene reclames en tegen zeker 5 stuks tussen ELK Béétje Film dóor aan te kijken. Netto Kijktijd waar voor We betalen is zip zero zeldzaamheden.Die films worden door de reclames al overdadig vergoed.

  Ga je nou maar af vragen hoe het kon dat IN NEDERLAND sommig producer miljardair is geworden. En er tegelijk 5000 Families Hun Huizen úit wérden gegooid elk jaar en net weer effe snel vóor de winter nog 3000 Gezinnen Van elektra en Warmte af gesneden. Dat zal vast moeilijk worden of niet?
  De mafia heeft heel nederland in de greep.

  Maar hoe zit dat dan met die kijk en luistergelden en brein…2 miljard is toch voor ALLES Wel genoeg Dunkt Me?

 53. Bennie schreef:

  Ik vond die uitspraak van Neelie Kroes ivm SOPA wel treffend :

  “Te snel rijden is ook illegaal, maar toch leggen we geen snelheidsdrempels op de autosnelweg”

  En of die snelheidsdrempels er wel moeten komen is zeker niet aan Brein om dat te beslissen maar aan de rechter. Maar het is nieuw terein en het is logisch dat Brein het probeert te reguleren en dan is het goed dat xs4all tegengas geeft.

  Op de Website van Brein zie je wat Brein is :

  “The BREIN foundation is the joint anti-piracy program of authors, artists, publishers, producers and distributors of music, film, games, interactive software and etc..”

  • Sjef schreef:

   Wat je daar over brein op noemt kan niet kloppen want al die authors publishers producers distributors die je daar op noemt zitten al jaren te wachten óf brein hun Geld nu eindelijk eens wil uit betalen en zijn er zelfs rechtzaken om.Brein is nog veel erger voor ze dan de downloaders die ze zeggen te bestrijden voor ze want wat brein doet straalt onvermijdelijjk ook op Hun Imago en Branches af.

   • Sjef schreef:

    Ik kan Me zelfs Voorstellen dat brein geld voor veel artiesten in beslag genomen heeft en ze daar geen eens van op de hoogte stelde!

   • Sjef schreef:

    Ook de steevaste indoctrinatiecampagnes dat artiesten etc miljoenen mis zouden lopen is helemaal niet waar.De inkomens zijn nog nooit zo goed geweest.Brein strijdt dan ook met en om een markt (maar niet heus) Die helemaal niet bestaat en niet zal bestaan.

   • Sjef schreef:

    Effe Duidelijker.Als brein die illegale markt sluit gaan de Mensen helemaal geen cdtjes kopen.Dan maar niet.Eerder hadden We Plaatjes dat Men dan wel eens Kocht.Nu met Internet wordt de een na de ander zanger en artiest beroemd.Denk enkel al wat youtube aan Nieuw Talent heeft op geleverd.Waar bij het Vraagteken of brein die markt ook aan het beschadigen is want dat derdenpartijen Schade zullen ondervinden van brein´s activiteiten is wel aannemelijk? Het is die branche nog nooit zo goed gegaan.Buitendien betalen We ALLEMAAL AL met ELK cdtje Geld aan die stakkers.Dan de kijk en luistergelden nog waar vast wat buma stemra al in zit van Heel de bevolking.

 54. Rob schreef:

  Weet je wat me nu wel heel erg opvalt?

  Bij het vorige bericht over de blokkade heb ik nog voorstanders hiervan gezien…

  Na dit bericht zijn daar maar weinig van overgebleven, hebben die nu ook dan toch eindelijk het licht gezien??

  • Sjef schreef:

   Komt ook wel door dat alle media en omroep in joodse handen is meen ik.Al dit soort informatie moet door de zog. aluminiumhoedjes worden verspreidt en vertaald in begrijpelijks en wat de gevolgen zijn wat je ook wel een beetje in mijn comments hier ook kan bespeuren.En het bereik van de Doe het Zelfers is heel klein ten opzichte van de joden die er met een dag een Wereld wijde countercampagne tegen aan kunnen gooien.Laat staan je zou ergens op een omroep dit soort Maatschappijen ontwrichtende problematiek aan gesneden zien.Die hebben het te druk mét Pedofiel en Homofiel tegen Ons roepen saampjes met justitie en de dj´s.Ook zo een diepst Gezinnen en Volken uit een rijtende campagne steeds of had je nog nooit geobserveerd hoe moeders en omas hun Kinderen en Kleinkinderen massaal van zich af stootten als die zwijnen dat weer eens minstens een maal per week landelijk riepen en de kids daar mee helemaal easy meat voor elke joris demmink en elke dutroux werden? Ook elke maal die varkens dat deden begonnen de Mensen ook gelijk harder en agressiever tegen Kinderen te doen wat Men dan bij elke zelfbedieningszaak kon aanschouwen…Zinnige Dingen en Dingen met Inhoud moeten We Blijkbaar Zelf Doen.

   • Sjef schreef:

    Apropo toén er eind 2009 Gepubliceerd Ging worden wáár óm die joden in justitie en media dat deden stopten ze er zelf mee en gingen ze burgerpartijen financieren en opzetten als een henk bres een yvonne van hertum een stopkinderpornonu om nog voor al maar dat pédofiél te kunnen blijven roepen. Terwijl als Men Wereldwijd Aangiften Doet waar bij heel het Vaticaan vergeleken maar een kleine Kleuter Wat per medio 2009 gebeurde was het wel leek als of Men aan het tennisen was zó moest Men de Moord pogingen van zich afslaan.Zo Zit Dát Mét Dié overheden en wetgevers van Ons.Bij voorbeeld hun Vaticaanhetsen zijn een direct Gevolg van Die Aangiften als afleidingscampagnes en de vaccinatieterreur die verhagen en rutte Ons onder herhaalde bedreiging met politiegeweld opdrongen om als excuus voor de drugs bij de Kids ingespoten ook.En hirsch ballin en donner poogden al ras de WOB en internet te sluiten om Dat Daar massieve Kinder Misbruiken en drogeringen Mee Bestreden werden.Weet je Gelijk Ook waar om het zo stil al maar is rond heel die Amsterdamse crechezaak met robert m.Job cohen had daar om nog de Politiechefs van het Land de hoek in gedreven vorig jaar om ze uit te schakelen er om.En een pechthold en een flepke halsema zul je daar ook niet over horen.Maar mediacensuur en monopolie is heel heus en deze perikelen en belagingen met XS4ALL zijn een voortgang van dat soort misselijkheden via weer andere kanalen op andere manieren. Ook om terrorismenbestrijden gaat het niet maar om de Bevolkingen met eigen staatsmiddelen onder de duim te houden en uit te schakelen waar bij Nederland de eer heeft een van de meest door eigen overheden bespioneerde en afgetapte Volken te zijn.Doe ze de groetjes als je weer eens Belt.

 55. Cas schreef:

  na en naar… zoek het verschil eens op !

  Zer0K3wL is wel heel goed gekozen..

 56. veel praat weinig techniek.
  dns aanpassen is geen optie. bij deze isp zijn genoeg klanten die eigen dns servers hebben lopen en verwijzen naar rootservers over de wereld. Zo werk je dns technisch om blokkades heen.
  Dus zullen ip adressen zelf gefilterd moeten worden.
  Ben net klant hier, werkt snel hier, heb geen 100/100 maar gewoon een langzame adsl. Een beetje kennis maakt daar toch een snelle internetverbinding van, loopt als een speer.
  Maar met al die filters die moeten komen vrees ik dat het net zo’n traag netwerk als online.nl gaat worden waar ik net vandaan kom.
  Filteren kost tijd, kost energie en geeft frustratie. Xs4all: strijd voor ongefilterd internet en dat vind ik een goede zaak.

 57. Zer0K3wL schreef:

  @ Marcel wenting val dood kanker idioot

 58. Marcel Wenting schreef:

  Hey Zer0K3wl, of moet ik zeggen Frank Versteegen?
  Voor een 27-jarige heb je nogal een onvolwassen wijze van communiceren.
  Aan de lucht in Enschede kan het niet liggen, want ik ken er wat mensen die wel volkomen normaal zijn.
  En je klaagt ook werkelijk overal over, 46inch 3D TV’s, Pearl opticiens & Ziggo hebben er al van langs gekregen. Maar als je met zoveel verschillende bedrijven een probleem hebt, mogelijk dat het dan eens tijd word om dat Guy Fawkes masker af te zetten en jezelf eens aan te kijken in de spiegel.
  Ik denk wanneer je anderen wat minder ziektes toewenst, ze jou ook wat meer goeds doen toekomen.
  Mogelijk dat je eens wat minder aggresieve spelletjes alla Saints Row moet spelen, maar gewoon de avonturen van Spongebob. Hoewel ik twijfel of je geestelijk al wel daartoe in staat bent.
  https://plus.google.com/112923040054431428745/posts
  https://twitter.com/#!/zer0k3wl
  ohja, als je hetzelfde met mij wilt doen als payback, Ik ben Marcel Wenting, 29 jaar, komt uit Breda en als je met deze informatie gaat zoeken vind je ook nog mijn telefoonnummer en huisadres, maar ik denk dat mijn boodschap duidelijk is.

 59. Zer0K3wL schreef:

  @Sjef

  krijg de kanker tolerante sukkel.

 60. Zer0K3wL schreef:

  WHAHAHAHA WILLEN ZE WEER MONTEUR LANGS STUREN WANNEER CORRIGEERT XS4ALL NOU EENS DE SNELHEID!

 61. Isaac schreef:

  This is the beginning of the end of the freedom of communication. It they block access to contents in other countries, they should also ban BWM because they sell cars to murderers, rapists and robbers.

  I choose XS4ALL 8 years ago because of its stand point wrt to customer privacy. If this goes through I will find another provider.

  This is a very sad day for freedom.

 62. Sjef schreef:

  XS4ALL er zijn hier van die cybertrollen die de truck van dichtspammen beledigen en lastigvallen toepassen daar mee Bezoekers de Wel Belangrijke en Informatieve Berichten Niet meer Kunnen Zien.

  Dit is waar Ik voor Waarschuwde.

  Dat is saboteren van Vrijheid Van Meningsuiting en Vrij Internetverkeer en Fatsoenlijke Communicatie onmogelijk maken. Kunt U daar Alstublieft Wat tegen Doen om het Hier Leesbaar en Vrij te Houden?

 63. Zer0K3wL schreef:

  xs4all : graai graai

 64. Bassos schreef:

  Soms vraagt een mens zich af

  Wat nu als iemand heel slim in het doen voorkomen van IP adressen zou zijn ?

  En dan ook nog eens heel slim in het omzeilen van identiteitsdetectie.

  En dan iedere dag 100 ip adressen aan BREIN aanbiedt met zogenaamde mirror sites.
  Die zijn dan meestal niet echte mirror sites, maar zaken als
  overheid.nl , rechtspraak.nl, brein.net antipiracy.org, naja, websites in die richting.

  Dan is wellicht een svhost aanpassingkje bij BREIN zelf nog veel grappiger, maar dat riekt naar het oproepen tot het uitvoeren van burgerlijke ongehoorzaamheid, en dat moeten we natuurlijk aanmoedigen in dit geval.

  RE: de rechtzaak zelf.

  Het lijkt erop dat xs4all nu een hoger beroep aantekent om in de marges de comma’s en details aan te vechten.
  dat is natuurlijk ook de manier hoe hoger beroep kan worden gehonoreerd, maar daar win je niet veel mee.

  XS4all zou een tegenclaim tegen BREIN moeten indienen wegens Landverraad.
  (toegegeven, klinkt wat dramatisch)

  Maar sja, BREIN is bezig ons vrije internet uit te leveren aan buitenlandsche mogendheden en is daarmee de grondrechten van vrije nederlandsche burgers aan het aantasten, en dat alles voor persoonlijk gewin.

  En dat gedurende oorlogstijd, naja, nu dan politiemissie.

  Die buitenlandsche mogendheden zijn weliswaar Amerikaanse bedrijven, en we zijn/waren in oorlog/opbouwmissie in Afghanistan, maar toch.

  De oorlog waar ik echt op doel is die van bedrijf tegen particulier.
  En de bedrijven zijn hard aan het winnen.

  Dat is allemaal niet zo’n goed juridisch argument, maar is wel de kern van de zaak.

  stel aan de advocaat iets voor als:

  Het belang van de buitenlandse maatschappijen is zeker waardevol, maar dit belang moet wijken voor het hogere belang van vrije toegang tot alle kunst.
  (gaat nog wel een tijdje duren voordat vrije toegang voor iedereen tot alle kunst en wetenschappelijke artikelen, en naja, gewoon alle informatie tot stand komt, maar het zou vet kewl zijn als xs4all dit toch al matig gaande proces wereldnieuws zou kunnen maken door te pleiten voor een ontologisch recht van alle mensen tot toegang tot alle informatie. Dat is uiteindelijk voor iedereen ook nog eens het beste, zowel cultureel als economisch)

  Kusje, hoi.

  Bassos.

 65. olly schreef:

  Oke, nu terug bij het onderwerp(hehe)

  Allereerst Respect Xs.

  Daar dit natuurlijk nog steeds een principe kwestie,omtrent de vrijheid van meningsuiting betreft.
  Kan ik de opstelling van Xs alleen maar ondersteunen.
  En wil jullie hierbij dan ook veel succes wensen met het bestrijden van deze vorm van censuur.
  Pak ze maar goed aan op haar moralistische vormfouten waar zij mee loopt te pralen.

  • Sjef schreef:

   “haar moralistische vormfouten ” ??

   Heb net nog gezien dat jij ook met een behoorlijk stel rond doold.

  • olly schreef:

   btw,

   Met de gedachte dat wij uiteindelijk onderhevig zijn aan de Europese Wetgeving.
   Begrijp ik het volgende niet helemaal.

   Als een rechter in Duitsland zich onderhevig heeft opgesteld aan deze Europese wetgeving.
   Hoe kan de (NL)rechter in deze kwestie dit dan onafhankelijk anders bepalen?(wink)

 66. Marcel schreef:

  Die site met het woordje ‘yeah’ is het domein waar ze (TPB) de torrents op zetten. Niet zo vreemd dat ze (brein) die willen meenemen in hun internet terreur. Misschien beetje beter onderzoek doen?

  De blokkade zelf lijkt me trouwens vrij kansloos met de makkelijke toegang tot proxyservers. Het gemak waarmee de rechter hiermee akkoord ging is echter wel verontrustend te noemen.

 67. Harold schreef:

  Hopelijk heeft er iemand bij XS4ALL en Ziggo aan gedacht om de Haagse rechtbank onbevoegd te laten verklaren.
  En BREIN handelingsonbekwaam.

 68. Sjef schreef:

  Sja XS4ALL de cyberwarriors van de israeliet zijn gearriveerd meestal opererende van uit justitiestallen staats en zelfs gerechtsgebouwen en grootdeels rechtstreeks van uit israel.ex idf en studentjes.

  Minister lieberman van israel heeft 2009 nog eens maar liefst van dat kaliber op het Net gegooid om Alle hen niet welgevallige Mensen te saboteren desinformeren bedreigen etc etc .

  Hun ahw handboek …here We Go…

  “You must deprive them of any links and contacts, and make it impossible for them to work effectively. Cast doubt on whether the work they are doing, and the positions they hold, serve any useful purpose. Isolate them, stir up the crowd against them, deprive them of influential positions in society, and provoke them into conflicts. Humiliate them, ignore them, offend them by giving unfair incentives and imposing unjust penalties, and when they protest, accuse them of being disobedient, insubordinate, quarrelsome and troublesome.
  Appeal to the public and to the administrative authorities, drag these obstinate people before the Party Committee and to the police. If possible, take them to court.
  If you are older than them, accuse them of breaching the principle of respect for one’s elders. If you are the same age as them, accuse them of breaching the principle of brotherhood, and be quite sure to blame them for violating the principle of internationalism. The effectiveness of these methods has been proved over many generations. This is how all so-called “exploiters” act, being impelled by the need to keep the nations in a state of obedience. The chief point is that they must be accused. Let them try to defend themselves. Anyone who tries to defend himself is already half guilty!(..)”

  Ik Prefeer de Term cyberzwijnen immers dat is Passend.Maar XS4ALL Moet Gewaarschuwd zijn dat ze van alle kanten pogen ook met binnendringingen en take overs en ook via justitiepersoneel zo als argusoog.org overkwam zo als klokkenluideronline.nl overkwam en velen meer.U moet toch bezigheden hebben die zulks inzet rechtvaardigd dat ze dat doen en U als gevaar en vijand zien Maar DÀT zien ze in Ons allemaal en hun eigen moeders ook en ook als ze in de spiegel kijken > Volledige Txt > http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/rascist.html

  • Sjef schreef:

   Ik Wil om Puntje op de I te Zetten Nog even Fijntjes Wijzen Op het Feit dat Heel de PVV en Geert Wilders door eigenmachtig optreden van joods samenspan rechtbanken justitie in opdracht van elitefamilies in persoon van de heren alexander pechthold d66 en hirsch ballin beiden leden van puisant rijke roofgezinnetjes o.m. van bankier baron von hirsch die in de aanleg van de Armeense Genocide betrokken was en van herzl die aan oorlog en Volksverkrachtingen deed met Misbruik van staatsmiddelen en wetgevingmacht de Democratie omzeilende en Kiesrecht aan de gestapolaarzen lappende op EXACT ZELFDE WIJZE ALS IN BOVENSTAANDE IS aangevallen en gesaboteerd.We Kunnen Gerust Stellen Dat De Ontplooingskansen Van miljoenen Mensen Onder Meer die in Nederland verkerende 10 Miljoen JODEN in de lagere en laagste hoer en soldaatklassen OOK vernietigd IS!

   Brein is even als Kinder porno uploads EN Kinder porno PRODUCTIE als cidi mdi etc etc enkel maar een corrumperingswapen ter uitschakeling via slinkse misbruiken staatsmiddelen op gezag van een buitenlandse aan Alle Volken zeer vijandige macht. En ze hebben Zelfs GOD´s Uitverkoren Schatje Adolf Hitler aan gevallen.Sofwarerechten auteursrechten regels en wetten worden ook dagelijks Valselijk en uitbundig door ze Misbruikt om te stalken staatsfascismerechten te versterken te belagen en uit te schakelen.
   Het Hoek van Holland incident was ook zo een werkje van ze even als alle zinloos geweld campagnes al die decennia lang dwars door alle partijen en regeringen heen om Ons te knechten met Gegevens en Nieuwsfalsificaties.Het onzichtbaar maken van de afkomst daders in elke statistiek diende DAT doel OOK!Dat kon alles dan mooi op namen Autochtone Bevolking bijgeschreven worden.

   • olly schreef:

    @sjef,

    Wel of geen punt,denk je zelf ook niet dat dit topic een ander doel voor ogen heeft dan het paranoide gelul van je ?

   • Sjef schreef:

    Btw Ik paranoide Als er enkel in Nederland al met een jaargemiddelde van 50.000 heroineverslaafde in Steegjes voor hun shotje aan ongewassen snikkels likkende Kinderen door de Nacht kruipen Áls DIRECT Gevolg Van DAT Soort Misdaden? Ja IS DAT ZO?

   • olly schreef:

    Ja, blijkbaar is dat in u optiek zo! *)

   • Sjef schreef:

    Dat Moet u aan dadergroepering vragen meneer die is toevallig Zelfde en doet dit soort dingen juist ook mede vanwege al die benoemde zaakjes en de verhulling daar van tot en met vaccinatieplagen opleggen met politiedreigingen(rutte en verhagen bij herhaling op TV terwijl er noot epidemie was terwijl aan hun vaccins al meer dan 1200 Kinderen Stierven – in 23 Landen – meneer) om hun drugsinjecties op schoolreisjes af te dekken en Vals excuus te geven….Bij Voorbeeld Hóor!

    Websites Schaden ze niet óm de Websites Zelf maar OM WAT er OP STAAT meneer.

    Zegt u hét maar….??

    En om ook Gelijk even maar te Waarschuwen dan om wat die groepering alles kan flikken en flikt Ook lijkt Mij Althans Best Wel Bytopic.
    Het is een heel grote international opererende groep elitegroep van boven af en binnen uit.Trojans.

   • Petmans schreef:

    Nu nog een keer, maar dan leesbaar.

 69. Zer0K3wL schreef:

  xs4all zijn losers die niet van brein kunnen winnen en hun klanten oplichten………

 70. J schreef:

  Vandaag Ziggo en XS4All morgen de overige providers.
  Nu Piratebay, volgende keer de overige torrent sites.
  Bye bye open internet, welcome to the new world

 71. M schreef:

  Inderdaad, aanval is de beste verdediging.

  Je hebt punten 1 t/m 4 volledig waargemaakt en bewezen.

  re 5: Erelidpas van Martijn?

  I rest my case :o)

  PS. wellicht helpt het als je voor de verandering eens begrijpelijk nederlands schrijft. Als je dure woorden wilt gebruiken, zorg dan dat je ze wel goed schrijft en gebruikt. Ook als je ze nog niet helemaal begrijpt :)

  Bv: Omkeren van bewijslastenlegging
  Een samentrekking van “Omkeren van bewijslast” en “tenlastelegging”. Dit laatste betekent overigens “Beschuldiging”.

  Maar dat is precies waar iemand als jij (ik gebruik bewust niet “iemand van jouw soort”) heel goed in is; Omkeren van de beschuldiging :)

  kleuter..

  • Sjef schreef:

   Uw nazi meneer

   hetzuur.nl/2012/01/hitler-was-lief/#comment-2210

   January 23, 2012 at 1:09 pm

   youtube.com/watch?v=e2_oVexQk7I

   Hier in zegt mullins dat Hitler en zion 1923 samen gingen en rothschild land in palestina opkocht wat ook weer streamed met de teksten op de munt die je hebt.Nazi is dus inderdaad en samenvoeging van nationaal en zion en volkomen joods enkel en alleen immers het duitse volk had er niets nationaals of sociaals aan dan kommer en kwel.Nu zeggen ook je munt en mullins dat.

   De rothschilds die om rusland in bezit te krijgen enkel al 500 verenigingen en organisaties hadden opgericht in dat land om het te ontwrichten en over te nemen op alle machts bezits en bestuursfuncties waren met organisaties zo als de mdi cidi jdl dat ook zijn ook in duitsland al helemaal aanwezig met oa. jabotinksi betar en menorahmovements rond die tijd al en in mijn ogen hadden ze in werkelijkheid met de eerste wereldoorlog al duitsland in handen.

   En was onderdeel van hun communistisch plan verovering van de wereld dat in china begon via rusland duitsland europa en de wereld waar van de communisten even als hun rabinaten vast ook niet wisten dat ze de bankenelite dienden en dienen. Het joodse volk weet niet vast niet dat ze zo al millenia misbruikt werden als monarchsoldaten voor de weelde en macht van enkele kasten adel of elite.Die hadden langs de Nijl al allemaal hun Bethlehems.Ze worden ook wel eens het ambtenarenvolk genoemd.Teken van enorme Zieleschaden.

   Een activist van hen sobelson met bril en duivelse grijnz is zo wel te vinden op fotos van het trotskikamp in rusland als in de fotos van joodse arrestanten vanwege de kristallnachtrellen die ze in duitsland hadden aan gericht.
   Dan waren de joodse ss en joodse bruinhemden nazijeugdfotos ook al gevonden op de israelische site en bleek de hitlerjugend joodse gezonde jeugd te zijn.Zaakje is ondertussen wel duidelijker dan hun holocaustclaims ooit mochten dromen nog eens te worden.

  • M schreef:

   Reageren heeft geen zin meer. Ik maak aan jouw soort geen woorden meer vuil.

   • Sjef schreef:

    Ik Zie dat u reageert op een Bijdrage van Mij ook even verder boven.Bent u Mischien dan een medewerker van brein?

   • M schreef:

    Nee, Kneus. Even goed leren lezen en zaken in het juiste daglicht stellen. Is heel moeilijk voor je, dat begrijpt ik ook wel.

    Daar val ik je slecht taalgebruik aan. Goet Niederlands ies veel moeluk, niedwaar?

   • Sjef schreef:

    Sja….Zó een Vuil Vuig Alle Fatsoen Beroep Ambt en Eed schendend varken dát met Vals diploma bij justítie én Kleuterschólen rónd parasiteert DUS?
    Ligt zeker ook al een vervroegd pensioenetje klaar of niét?

   • Sjef schreef:

    Joehoe M …justitiepersoneel dus?

   • Sjef schreef:

    Bent u dan justitiepersoneel?

   • Sjef schreef:

    U begon zelf dus is de eer aan Mij Wát te doen en wanneer het afgelopen is.Ik laat Punt 1 tm tokio Lekker aan de bezoekers Ter Beoordeling Zelf Over Indien Die Daar Belang aan Hebben De Gegevens en Opmerkingen Nader te Aanschouwen.
    Dat u Punt 5 ten kwade verdraaid en zelfs de Informatie om ernstigste Zaken met een liederlijke aanval op de Boodschapper opent hadden We met uw komst van uit die cyberstruikjes al mogen beleven dus dat is passé. Gaat u zich nou maar Aan Geven!

 72. M schreef:

  @Sjefke: verschillende onderbouwingen:
  1. Ziekelijk paranoide Jodenhaat (of is het -angst?)
  2. Zuiver rascistische en puur nazistische overtuiging die uit je woorden en uitspraken spreekt
  3. Overmatig gebruik van hoofdletters, op een haast duitse manier (Hint: hoofdletters gebruiken we hier in Nederland bijna alleen aan het begin van een zin, Niet Bij Elk Woord)
  4. De directe overgang naar aanval als verdediging
  5. Ik sta er versteld van hoe je iets ziekelijks als pedofilie/meisjesmoord gebruikt als extreme aanvalsmethode (alweer in de extreme verdediging), terwijl dat helemaal niets met het onderwerp of de persoon te maken heeft

  Ik zou je aanraden om professionele hulp te zoeken, om op die manier van je antagonistische houding af te komen.

  • Sjef schreef:

   Beste @M alias Dutroux en cybersnol

   1 Bent u Zelf zie de zeer goed gekende problematiek joodse zelfhaat.
   Het Beschrijven van Strafrechtelijke Feiten omtrent Raciale terreur en Criminaliteit Waar Van medio 2009 Wereld wijd Aangiften Zijn Gedaan is Geen rascisme dan maar Aangifte en getuigenis en de Wet Dwingt tot Bekendmaken Publiceren Bekendmaken en Aangeven Van Zulke Handelingen.Ook Logische Conclusies Verwachtingen en Bijdragen Daar dan aan Ontlenen is Geen Probleem in Mijn Opinie.
   2 Ook dat Bent u ZELF – Ik Gaf Slechts Beschrijving VAN DAAD Werkelijk Gebeurde Feiten en U Maakt Mijn Getuigenis een Raciaal issue als of dat enkel maar wat uiting van persoonlijke smaak zijn of een bizar geloof zo als u dat hebt.Ik Spreek Louter en Alleen Over Raciale Terreur en Misdrijf en als dat uw ras en geloof zo als u suggereert dan is dat nou Jammer dan VOOR U!
   3 ALLE bestuur en beheer en uitvoering geplande ww2 en ww1 WAREN ZUIVER JOODS en geheel de duitse overheid WAS JOODS incluis de hitlerjeugd incluis alle politie en jodenjagers in Nederland OOK – Zie groep jodenjagers agema – zie betar en menorahmovements 1920-25 Zie hitler+haplogroup Zie bruinhemden betarmovement Zie afkomsten ALLE leiders in die oorlogen.U komt Ook ERG duits over kan dat zijn dat u uit een lijn tot in Europa en Nederland doorgedrongen chekaslachters komt die met ww1 en ww2 alle Bezittingen roofden en de Mensen er om Dood maakten en Eigendommen Waarden Landen Gronden en Bedrijven roofden?
   4 U viel aan u Begon u Verdedigde geen iets maar als een van uw soort bekende taktiek viel u van uit het niets van uit de cyberstruikjes aan vast van bij een Kleuterschool in de Buurt ook nog eens waar uw soort wel vaker wordt geklist.
   5 Pedofiel is Een GOED MENS MAAR Dé Kinder Verkrachters slachter handelaar verslaver pooier misbruiker groomers lokker geweldpleger IS HET PROBLEEM op Aarde HIÈR En Dan Bent u Heel CLOSE!Pedofiel Betekent Enkel “Kind Ik Heb Je Lief” Die doen Kinderen Geen Enkel kwaad u WEL!Al dat zieke Bent u DUS WEER ZELF!
   6 En IK Zou u Aan Raden Naar het Dichtsbijzijnde Politieburo te Gaan en u zelf aan te Geven!
   7 uw analytisch vermogen doet geen millimeter aan academie denken dus dat diploma ZAl dan OOK AL VALS ZIJN Neem Ik Aan zo als 50% van uw metier met Vals diploma rond struint om uw raciaal overmacht te behouden en bijgaande inkomens?
   8 Btw OOK de samengang van zionisten en de jood hitler per 1923 maakte dat de nazi´s joden en joodse elite – rothschildbankiers – waren en zijn nationaal + zion = nazi.U zelf DUS.Ziet eustace mullins voor verder leer en educatie.

   • Sjef schreef:

    Wat betreft Punt 3 Staan al 65 jaar 3.000.000 Aangiften in de Wacht Behandeld te Worden. Aangiften TEGEN JODEN Wegens oorlogsmisdaden Gepleegd tegen Nederlanders.Tevens Staat er Onderzoek en Oordeel in de Wacht omtrent de Genociden op 1 Miljoen Nederlandse Kinderen en Mannen DOOR JODEN en joodse raden zo als dat van cohen en assher die onder meer Ook 703 joden op trnasport hebben gezet en beiden familie van puisant rijke eliteplunderaars zijn.Sja die joodse rechters en even joodse justities echter hebben het te druk met andere zaakjes en met het geldig verklaren en houden Van Bewezen Valsificaties omtrent allerlei joodse claims en beweringen ZONDER BEWIJS ZONDER GETUIGENISSEN. Meermalen hebben ze al in hun uitspraken opzettelijk en willens en wetende Bedrog Gepleegd en aan Raciaal Discriminerende oordelen gedaan met achterhouding en zonder MEEWEGING van zwaarstwegende Feiten en Invloeden die Bewezen Zijn en alle uitspraken 100% ANDERS HADDEN LATEN LUIDEN! THAT IS JUST BLOODY CRIME SIR!

   • Sjaak schreef:

    Hou op met trollen Sjef.

    Mocht je al die nonsens nog menen ook, hoepel dan in vredesnaam op terug naar je paranoïde deepweb discussieforums. Je zult hier echt niemand overtuigen.

   • Sjef schreef:

    Gút bént ú hélemáál hiér héén gékómén óm dát máár éffé gézégd tététété héhé hé hébbébébén?
    nóúwww óférzúigénTóór?

 73. Robert Koote schreef:

  Brein is nogal hersenloos, hier http://code.google.com/intl/nl-NL/speed/public-dns/docs/using.html staat de oplossing. Ik weet zeker dat Google niet onder de indruk van Brein, aangezien ze redelijk succesvol de SOPA en PIPA dreigwetjes om zeep hebben geholpen.

  • Erik Maarten schreef:

   Google DNS gebruiken werkt alleen niet bij een IP blokkade… Dus is het geen oplossing.

 74. jammin schreef:

  BREIN GA MET JE L*L SPELEN!!!!

 75. M schreef:

  Zer0K3wl => Haagsche Achmed
  Sjef => Limburgse Adolf-wannabe

  • Rob schreef:

   Zit wel wat in….

   Sjef geeft de joden weer eens de schuld.
   Zer0K3wl de hele wereld behalve zichzelf.

   Maar goed, we hadden het over Brein.

   Probeer je nog eens te beperken tot de feiten, zonder te beledigen….

  • Sjef schreef:

   @M is er nog wat redelijke argumentatie of is dat te angstwekkend van onder die steen?
   @M=> Dutroux Marchel Dutroux en killswitchcybertrol in one.

 76. Sjef schreef:

  Ja inderdaad brein en “bepaalde specifieke”” Slachtoffers van ze!!!

  Xs4all Staat Wijd en Zijd Bekend om Hun Sterke Hang Naar Een Vrije Wereld Voor Een Ieder en DAT is die joodse global maffensla een DOORN als het Kruis van Christus in hét oogje.

  Zijn ZIJN immers al alle eeuwen die kristallnachtleute die Èn Christus Èn Galileo Galilei Leonardo da Vinci en Vele Velen Anderen op de Bandstapel aan het spit aan het kruis nagelden en Ons ér militaire instructeurs omroepen en een bijbeltje door hen geschreven en veel dooie zeetrollen bij voor terug gaf samen met de jaarlijkse aangifte en tienden.

  Ik Meen Dat de aanval van brein(van een rat?) gelegen is in Het Charakter van Slachtoffer!!!
  Is ze niet crimineel samenspannend genoeg net als ze al heel de media en journalistiek al in hun bordelen hebben weten te krijgen waar van u de spetters poep en prut dagelijks op Klokkenluideronline.nl Kunt Aanwonderen!

  En wanneer komen een just ietsie en een brein een cidi een mdi punt.nl etc nou eens langs bij bedrijven of eerder syndicaten die duidelijk op de hand van die meute zijn?

  ´k Bedoel een justitie een wetgever een rechtbanken een google een facebook een twitter een powned een cidi een mdi een punt.nl een geenstijl een microsoft heel wat omroepen heel wat academien heel wat historici regisseurs etc etc hadden al lang in de Gevangenis Kunnen zitten wegens raciaal terrorisme en georganiseerde misdaad alsmede samenspan samenwerkingen faciliteren en vruchtmisbruik aan Genociden Mensen handel Kinder verprostitueringen en Misbruiken Misdaden tegen de Mensheid en oorlogsmisdaden

  • Sjef schreef:

   Oeps “ér militaire instructeurs omroepen ” Moet Zijn > ér militaire instructeurs psychologische oorlogvoering bij omroepen als directeuren neerzetten” zijn

  • Sjef schreef:

   Uiteraard staat dan brein in samenspan met hustlietsie zo als just ietsie ook samenspande met rechtbanken en het cidi en mdi van naftaniel die bij geheime lopende staatszaken ook al hoogste woord heeft en hebben ze gezamelijk Historisch Databasewebsite Hetzuur.nl van het Net geveegd met Artikelen en Historisch Materiaal alsmede hen Sterk Belastende Getuigenverklaringen vernietigd.Een ovj van just ietsie velleman die bij de Democratie omzeilende gerechtsterreur tegen geert Wilders ook al een demonische rol vervulde en natuurlijk duivel naftaniel de Volks en Kinder heksenjager en inquisiteur.En een mdi dat Supposed een neutraal Rascismen en Discriminatiebestrijdingsgedoe Moest zijn maar Niét IS en daar om tevens aan Subsidiefrauden doet.

   Dat zijn dus Geen Wetgevers en Dienaren maar alle staatsmiddelen Misbruikende en Heuze mafia en terroristenbende en cellen en nog Rascistische en Discriminerend DUS OOK!

 77. Zer0K3wL schreef:

  Oh en xs4all heeft nog niks opgelost 100/100 glas vezel en krijg maar 50/23 lol er zijn meerdere speedtest gedaan door monteurs en dan wil xs4all weer dat speedtest stelletje kanker oplichters………

  en ik kanker zo veel als ik maar wil zo lang door iedereen alleen maar opgelicht wordt.

  ik ben al sinds september bv opzoek naar goeie bril ik heb daar 500E voor neergelegt ik ben al door 4 glazen heen en nu straks 5e glass

  leuk is dat…..

  • Sjef schreef:

   Ik heb Je Niet opgelicht en heb dat nooit gedaan ook! Voor 3,50 het stuk kun je duizend Brillen bij de Hema kopen en doen het Goed!

 78. Davyroswinkel schreef:

  Dit lijken wel extreem rechtse praktijken.
  Elke xs4all en ziggo klant is per definitie fout, en dat is dan bepaald door Brein.

  Brein en de rechter zijn zo oneerlijk als de pest, waarom de andere providers niet ook de verplichting opleggen om te gaan blokkeren?

  Ik snap niet waarom wij eigenlijk geen referendum starten om Brein op te heffen.
  Het is toch belachelijk om vanuit de overheid te kiezen om een stichting dit soortdingen te laten reguleren.

  En de wet zou drastisch moeten veranderen want die is nu tegenstrijdig.
  Uploaden mag niet maar downloaden wel.
  Zonder upload is er geen download beschikbaar.

  Dus volgens het huidige systeem zouden ze de uploaders moeten pakken en verder niemand.
  Ook niet de providers.

  Vergelijk het met een parkeergarage:
  Iedereen mag er binnenlopen.
  Maar wat heeft iemand er te zoeken die zijn auto er NIET geparkeerd heeft?
  Als die persoon een auto open breekt dan is het parkeer bedrijf toch ook niet strafbaar?
  Die hoeven toch ook niet iedereen die geen auto geparkeerd heeft daar te weigeren de garage binnen te lopen.

  Nog een ander vergelijk:
  sexueelmisbruik en de kerk ( is niet bedoeld over de rug van slachtoffers)

  De kerk wordt over het algemeen niet eens vervolgt terwijl die het ook wist dat er kinderen werden misbruikt.

  Volgens mij moet Brein zich realiseren dat er als alles volgens het Brein idee gaat er strakkies helemaal geen internet meer is.
  Want als er een internet verbinding is in een huis dan is er de mogelijkheid om dingen te delen met andere, dat moet dan ook geblokkeerd worden…dus dan is straks heel het internet weg.

  Echter denk ik dat er in de toekomst wel mensen wakker worden en dat Brein zal ophouden te bestaan….we moeten toh ergens op bezuinigen?

  • Sjef schreef:

   Mischien is een Oproep aan Internet en diensten providers dienstverleners en Bedrijven om heel wetgever en justitie lam te leggen en te weigeren als Criminele Klant en in Gevallen Van vermoeden Criminele intenties en Ambts en Eeds schendende en georganiseerde Misdaadverbandsactiviteiten MAG DAT !?!!

   Omkering Van bewijslastenlegging is Hiér Zeker Ook Wel op de Plaats.

   • Sjef schreef:

    Ik bedoel met al die miljarden die ze van Ons roven hebben ze Niét ÈÈn Kind Gelukkig en Blijk Kunnen Maken en ANONYMOUS Bemoeit zich ÈVEN ÈN Gelijk Zijn 40 van die varkens van het Net Geveegd! DAT ZEGT HEEL WAT!Over die overheid!

 79. iz schreef:

  Misschien al bekend, maar desalniettemin aanbevolen in dit verband (brein/sopa/piratebay/megaupload):
  Mike Mozart/JeepersMedia’s
  http://www.youtube.com/watch?v=WJIuYgIvKsc
  http://www.youtube.com/watch?v=NzS5rSvZXe8
  http://www.youtube.com/watch?v=-tD1yaE0GfQ
  http://onecandleinthedark.blogspot.com
  http://www.cbsyousuck.com

 80. Michel schreef:

  Er waren eens een stel rijke gouddelvers. Ze leefden van het delven van goud en het doorverkopen aan goudverzamelaars.
  Het goudstof werd opgeslagen in matig beveiligde opslagruimtes. Men vond het belangrijker om vette marges te houden dan
  te investeren in een goede beveiliging.

  Op een dag kwamen er slechterikken die gaten in de opslagruimtes hadden gemaakt. Een deel van het stof werd door de slechterikken
  meegenomen en een ander deel waaide op straat. Voorbijgangers merkten het goudstof op en omdat het daar toch lag namen ze geregeld wat mee.
  Tot hun grote verbazing bleef het stof maar op straat waaien.

  De rijke gouddelvers vonden dit niet leuk. Ze vonden dat de mensen niet meer over die straat mochten lopen want dan zouden
  ze hun goudstof tegen komen en weer mee nemen. De delvers wilden geen geld stoppen in het dichten van de gaten in de opslagruimtes
  en al helemaal niet investeren in veiligere opslagruimtes of andere manieren om het goudstof veilig op te slaan.

  Ze vonden dat de beheerders van de toegangswegen ervoor moesten zorgen dat er geen voorbijgangers meer door hun straat konden komen.
  De beheerders moesten maar zien hoe ze dat zouden doen en ook financieel moesten ze er maar voor opdraaien.
  De voorbijgangers die al jaren door die straat liepen, moesten maar zien hoe ze nu van A naar B kwamen.

  Op één of andere manier kregen de goudelvers via een corrupte rechter gelijk. De beheerders moesten kostbare hekken plaatsen
  zodat niemand meer door die straat kon. Natuurlijk wilden de op geld beluste gouddelvers niet tegemoet komen in de kosten voor die hekken.
  De voorbijgangers moesten voortaan maar een paar kilometer omlopen en ook daar was geen tegemoetkoming voor.

  Naarmate de maanden vorderden, werden de gouddelvers steeds machtiger. Ze hadden nog meer corrupte rechters op hun hand gekregen
  en zelfs de politiek vond dat de gouddelvers goed bezig waren om hun bezit te beschermen.

  Het jaar daarop, in de herfst, ontstonden er zware stormen. Door de herfststormen waaide het goudstof door de hekken heen
  en kwam het enkele kilometers verder neer. De voorbijgangers zagen het stof liggen en namen het mee.

  De delvers gebruikten hun macht en voordat de winter zijn intrede deed, was het al weer geregeld. De beheerders van
  de toegangswegen kregen een grote claim omdat het stof door hun hekken heen kon waaien. De toegangswegen werden
  onteigend en de beheerders werden door de rechter op straat gezet. Daarbij werd de wijde omtrek afgesloten met nog meer
  hekken en de bewoners in die straten moesten verhuizen naar andere dorpen.
  Hun huizen moesten ze achterlaten en vielen toe aan de gouddelvers. Uiteraard moesten de voormalige bewoners maar uitzoeken
  hoe ze zonder enige schadevergoeding een ander huis zouden vinden.

  Hoe hadden de gouddelvers beter kunnen handelen?
  Juist: Ze hadden de het volgens het BREIN principe moeten aanpakken.
  Dit staat voor de beveiliging Beter Regelen en Inderdaad NIET zeuren als je teveel beknibbeld op beveiligings budget.
  Val er anderen niet mee lastig en laat ze er vooral niet voor opdraaien als je zelf faalt.

  De rechter? Heeft zijn BREIN niet gebruikt of is niet terzake kundig.
  De politiek? Is te druk bezig met het sponsoren van buitenlandse overheden waar het goudstof door het hele land waait.
  De beheerder? Is de pineut
  De voorbijgangers? Worden in hun vrijheid belemmerd
  Wat kunnen wij hieraan doen? De politiek wakker schudden dat hier iets heel erg mis gaat….

  • Sjef schreef:

   “”De rechter? Heeft zijn BREIN niet gebruikt of is niet terzake kundig.””

   Dat kun je helemaal vergeten.Rechters dienen de joodse globale mafia die ook met de banken heerst.Deze rechters verkopen scheilheilig raciale terreur als wet en recht.Alle rechters joods alle ovjs alle belagings en stalk bedrijven ook als cidi mdi riaa punt.nl.
   Met de auteurs software rechten en die slinks toegankelijk en downloadbaar maken met porno uploads Kinder pornouploads criminaliseren en corrumperen ze namelijk de Bevolkingen.En dan slaan ze “met recht met wet ” heel onverdacht openbaar toe om allerlei israel niet van toepassing zijnde Personen en Organisaties uit te schakelen.Zo dreef bill gates ook met het in beslag laten nemen van computers van Opposities van jood medvedev Rusland in de klauwen van israel.

   Zo met dat soort aanvals sabotage en infiltratieorgs hebben ze rond 1900 al geheel Rusland geinfiltreerd gesaboteerd overgenomen en hadden daar voor meer dan 500 van elkaar onafhankelijke gespecialiseerde orgs op gezet.
   De instanties in overheden als alles in hun beheer incluis media tv en alle kijk en luistergelden.Hun wereldwijde rabinaten alle eeuwen al een cruciaal centrale mederol in het parasiteren op host en beroven en bestelen van host Volken en van die soort rennen er enkel in Nederland al maar liefst 90.000 Kinder Verkrachtende Hersen spoelende en drogerende beesten rónd.Dan 9000 islamitische rabijnen collaborateurs ook en alle kleine 100.000 uitgebreidt verzorgd met subsidies van Onze belastinggelden waar van ghettokweker evers in Amsterdam enkel al goed voor miljoenen aan subsidiefraudes.Dan hebben juist die heroinehandel en meer Schandesmeerpijperijen er bij naast israel en mossad helpen bij allerlei raciale terreurdaden.Zelf zich ook al met ophitserijen en valse antisemitismecijfers kweken en de Wijkterrorismen in stand houden bezig houdende voor de honden in de politiek als cohen pechthold rutte etc etc.Meeste dat Ons in en van uit politiek en burgemeesterschappen beheerst misbruikt en belaagt is alles joods.NEE die rechters weten EXACT wat ze doen. Die werken voor de joodse elite als beheerders onderdrukkers bedreigers en uitschakelaars van Galileootjes Galileis en Getuigen van hun smeerpijperijenn die gaan Mededelen en Tegenstanden op te ruimen in samenspan met die terreurgroepen als cidi mdi media brein ect.

   Het moest toch wel bevreemdend vorkomen dat rechtbanken die zeggen miljoenen zaken per jaar te hebben altijd tijd en voorrang geven aan dat soort stalkers en belagers van een ander volk een ander ras in Ons Eigen Land steeds? Ze zelfs vrijbrieven geven.Dat is Erg Ultrarascistisch en Ultradiscriminerend en erg Crimineel vijandig is Mijn Idee dan.

   http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/rechtspraak.html
   http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/een-rascistische-god.html
   http://samuel-heinemann.blogspot.com/2012/01/devil-devil.html
   @Bonusje

   • Sjef schreef:

    Nog een Stukje dat de collaboraties in Bovenstaande Aan Gegeven ook Belicht en dat op grote schaal.

    Daar Bij Kan Men gelijk Lezen dat de censuur onmiddelijk toeslaat in zo goed als alle media als dit soort verbanden aan geraakt worden. Alles dat belang van de joodse elite en israel en hun daden Raakt wordt Wereld wijd gecensureerd.Van de triljarden roven de afgelopen decennia is amper heden nog ook maar iets Bekend!Alleen in Amerika al Zijn Ze met Tellen van de roofschaden aan de 32 Triljard Dollar voor bij.Zo hebben Wij het Ook met enkel een ban ki moon goed voor 1 Triljard aan roofschaden al.

    Het moet u dan ook logische conclusies er uit trekkende voor ogen komen dát ALLE politiek en bestuur rechtbanken media en justitie hét NOOIT óver Deze daden banden en samenspannen hébben.Dát Vindt Men enkel op schimmige aluhoedwebsitejes. Zelfs dat in heel Europa hele Steden vergaan zijn aan massale Wijkverkrachtingen zult u van hen nooit vernemen.Dát er in Nederland Nu nog maar 2,1 miljoen Nederlanders 10 miljoen joden en 4,4M allochtonen zijn Òok niét. Zelfs de Rellen in de Grote Steden in 1972 al om dat die semieten massaal niet van de Vrouwen en Kinderen áf konden blijven is ook door de cohen en pechtholdbrigades in samenspan met wetgevers justitie media en politiek begraven en verbloemd en uit de media gehouden.

    Wél werden er later mariniers de Dam opgestuurd áls óf wat hippies Vrouwen zoúden hebben lastig gevallen en dát kwam dan weer wél in de media uitgebreidt in beeld. Een cover up voor wát Wérkelijk Gebeurd Was. Ga nog eens thee drinken of pechtholdjes aaien.Zwaartse mafiacriminelen.

    De banden van imam Fethullah Gülen met Israël
    http://www.stelling.nl/kleintje/

 81. W.E. van Bentem schreef:

  Brein neemt een enorm risico door nakoming van het vonnis in dit stadium af te dwingen. Wordt het vonnis in hoger beroep vernietigd (en die kans is bepaald niet gering), dan is Brein (zoals dat heet) risico-aansprakelijk voor de gevolgen van de door haar afgedwongen nakoming. Dat is vaste rechtspraak. Gegeven de aard van de zaak en de vergaande gevolgen van het vonnis, gaat het hier bepaald niet om een kleine schade, maar om een schade die het voortbestaan van Brein regelrecht zal kunnen bedreigen. Maar daarmee zet Brein ook het belang van degene wiens belangen zij naar behoren dient te behartigen direct op het spel. De bij Brein aangesloten artiesten zullen uiteindelijk te torenhoge schaderekening gaan betalen.

  Xs4all en Ziggo stellen zich terecht op het standpunt dat het hier om een extreem principiële zaak gaat. Dan ligt in de rede dat beiden, wanneer zij gelijk krijgen, ook iedere eurocent aan schade die door de gedwongen nakoming van het vonnis zal blijken te zijn veroorzaakt op Brein en zonodig de daarbij aangeslotenen te verhalen. Dat zal wellicht een lange weg zijn om te gaan, maar wie zoals Brein zijn vingers aan een al te gretige executie brandt, zal de gevolgen daarvan tot het uiterste hebben te ondervinden. Wellicht dat op deze wijze aan de procesterreur van Brein een einde gemaakt kan worden.

  Met dit alles wil niet gezegd zijn dat het doel van Brein niet legitiem is, maar het bestuur van Brein lijkt volledig te zijn doorgeslagen door de korte-termijn successen die het in de rechtbank heeft geboekt.

  Het ware beter geweest indien Brein het hoger beroep zou hebben afgewacht. Gegeven het principiële karakter van de zaak had dat meer voor de hand gelegen.

  De race is nog niet gelopen, maar zoals gezegd Brein speelt onaanvaardbaar hoog spel en dat kan haar en bij haar aangeslotenen weleens in fatale mate opbreken.

  • Sjef schreef:

   Denk niet dat brein er failliet aan gaat want immers ze hebben heel veel Geld…van hun Klanten dat ze maar niet aan die Klanten willen uibetalen en dat als schadedekking zullen Misbruiken.Tevens is brein staatsgedreven en opgezet door justitie en dus is een link naar rechtstreeks de staatskas al snel gelegd,Yvonne van hertum en henk bres( ex bordeelhouder via justitie voor hun Kinder lokkarretje gespannen) en wim dankbaar( die Getuigenen Tipgevers op Klokkenluideronline terroriseerde en saboteerde voor justitie en ook via justitie wegens heroinehandel voor hun kar kwam) zijn ook van dat soort door justitie(Lees joodse maffenja)even als een cidi mdi punt.nl geenstijl powned etc etc gefinancieeerd en opgezet als terreurwapens tegen Volken en dan is er het heel aparte Kinder schendende Verhaal van dal die rabijnen ook nog.Waar van enkel in Nederland al 90.000 zeer rijk gesubsidieerd.Ga verder maar zien bij al die instellingen dat het gebruikelijk joden zijn van riaa cidi mdi justitie media powned geenstijl en brein en velen meer ook.Een jood heeft zwart haar en Blank lijkend maar scherpere trekken asiatisch met afrikaans en of kaukasisch egyptisch en of anders er bij of door heen.Maar in principe zijn We Slachtoffer van een Wereldwijd joods take over en Misbruik en onderdrukkingsoffensief waar bij ze Ons al wat eeuwen als slaven en hoeren hebben gehouden en willen houden lijkt het.
   Mede is hun ergste terreurwapen die de holocaustclaims zijn aan het afbrokkelenen en botste laagste Leugens in het Universum Geblekenwaar ze dan ook al weg mee willen komen.En dan zijn er nog hun even Wereldwijde massa Kinder schenidgen en vergiftigingen Die per medio 2009 opvlogen door even Wereldwijde Aangiften en Waarschuwingen aan Alle Landen En Overheden.De vaticaanhetsen en vaccinatieterreur en veel gegil en hysterie uit israel ter verbloeming van die Misdaden was een der reacties.Alsmede de te kijkzettingen en publieke imtimidaties en belasteringen tegen de Politiechefs door bendelid cohen verhagen etc dat was die ze immers zelf als burgemeester en dus hoogste politielid zelf die verhogingen opdrong toen hij ze bij zijn plunderingen nodig had.

   Sja dan zetten ze als omroepdirecteuren ook nog eens academisch opgeleidde militaire instructeurs psychologische oorlogvoeringen neer op alle kanalen en zenders om Uw Familie en Kinderen aan te kwaken en Liegen.

   Als dat soort joden iets zeggen of beweren of supposed getuigen willen ze meestal iemand op een bepaalde manier laten reageren of ergens heen en in leiden iets aan doen of laten aan doen of anderzijds manipuleren en dat gaat of ging tot op TV Misbruiken van triggerwoorden die ze met verkrachting drugs en monarchtechnieken in Kinderen op schoolreisjes hadden aangelegd waar bij die rabijnen dan weer de Brainwash en martelspecialistenrollen vervullen en vervulden.

   Reccesie ecomonie antisemiet rechtsradicaal fascist nazi homofiel pedofiel chinesen semieten zijn bij voorbeeld enkele van dat soort opzettelijk aangelegde triggers die enorme Onbewuste Angstreacties opriepen.

   hetzuur.nl/2012/01/hitler-was-lief/#comment-2210
   samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/rascist.html

   The Jewish Plan for Genocide of USA Whites

   ISRAEL COHEN (1912) top of page

   “We must realize that our party’s most powerful weapon is racial tensions. By propounding into the consciousness of the dark races that for centuries they have been oppressed by whites, we can mold them to the program of the Communist Party. In America we will aim for subtle victory. While inflaming the Negro minority against the whites, we will endeavor to instill in the whites a guilt complex for their exploitation of the Negros. We will aid the Negroes to rise in prominence in every walk of life, in the professions and in the world of sports and entertainment. With this prestige, the Negro will be able to intermarry with the whites and begin a process which will deliver America to our cause.”

   Israel Cohen, A Racial Program for the Twentieth Century, 1912. Also in the Congressional Record, Vol. 103, p. 8559, June 7, 1957

   jewwatch.com/jew-genocide-USA-Plans%20for%20White%20America.html#anchor394560

   Elizabeth Dilling

   – In the Museum of the Revolution we were shown a huge world map. As our Guide turned a switch, lights came on indicating the places all over the world where Communist Party headquarters were then functioning. Proudly our Guide announced: “Our world revolution will start with China and end with the UNITED STATES.”

   come-and-hear.com/dilling/whois.html
   webarchive.yolasite.com/

   • jacco schreef:

    Certified nutcase.

   • Sjef schreef:

    Ja vind ik ook.Dan was er nog zo een die net een kind uit een raam gooide en anderen hebbben net “the king´s torah” geschreven waar in aan geraden om onze babies en kinderen te vermoorden.En toen begonnen de moorden ook .Breivik in noorwegen tristan van der vlis in een winkelcentrum kim de wilde die 15 babies in Belgie in een creche afslachtte en hier heel wat creche incidenten jared lee loughner in usa en heel wat gevallen in Duitsland en een stroom schoolshootings over al.Dat soort rabijnen kunnen maar beter opgespoord gaan worden.En dat soort in maar al te graag bij kinderen op scholen en in kerken.Maken ze dan allemaal kleine moordenaartjes en verkrachterjes van.En ze zitten al in de grootscheepse heroine en drugshandel volksophitsingen en Organenhandel met jouw niertjes.

 82. Hawick schreef:

  Mening: Het wordt hoogtijd voor ‘euronet’. Een stuk internet, waar verkeer van buiten de ‘Verenigde Staten van Europa’ ACTIEF en totaal geweerd wordt.
  Dan zijn we in een klap verlost van veel gedonder rond amerikaans recht op europese bodem, veel gehack door amerikaanse / russische / chinese / iraanse / noord-koreaanse / palestijnse criminelen [als de amerikaanse overheid europese computers hackt in europa zonder tussenkomst van een europese rechter dan zijn die ambtenaren voor de wet gewone criminelen].
  Dan kan ook slagvaardiger worden opgetreden tegen echte overtredingen.
  Want opvallend genoeg wordt er wel gesproken over piraterij maar betaal ik ook mee aan het bandbreedte beslag door de vele criminele activiteiten van / door tuig van buiten europa [veel ook uit Amerika], maar gebeurt daar verhoudingsgewijs heel erg weinig aan.
  Ook wij, gewone gebruikers lijden schade door crimineel gebruik internet. De huidige wetgeving buiten west-europa maakt dit onoplosbaar.
  Persoonlijk zou ik tevreden zin met een Europe-only versie van internet. Amerika [niet de rechtspersoon, maar het werelddeel] is ook een heel belangrijke bron van criminele internet activiteiten.
  Hun opvattingen over copyright en patenten wijkt op tal van essentiele punten te veel af van de Europese standpunten en amerika [als rechtstaat] heeft een slechte reputatie in de zin van dat ze haar wetgeving extra-territoriaal toepast en zich op te veel punten onttrekt aan wet- en regelgeving die mondiaal van toepassing is.
  Bedenk hierbij ook dat Microsoft, met de zegen van de amerikaanse overheid [actieve handelsmissies], het grote slechte voorbeeld heeft gegeven vele jaren terug, door zonder expliciete voorafgaande toestemming via internet ongevraagd gegevens te verzamelen over computergebruik en mogelijk meer.
  Daar is niemand van dat concern voor in de bak beland.
  Daarmee hebben ze [de multinationals & de VS] zelf de normen en waarden vervaagd over het mijn en het dijn in de wereld van de ICT en van internet.
  De wet kan niet louter ten dienste staan van de belangen van de commercie. En anders maar geen internet meer, of geen enkele verbinding met de VS meer.
  Het is al een schande dat ik mijn prive intranet los moet hebben van internet, omdat er dag in dag uit honderden hackpogingen per etmaal plaatsvinden, gefaciliteerd door een onvoldoende doordachte beveiliging bij een dominant operating system, dat nu al 20+ jaar met lapmiddelen verder sukkelt.
  De piraterij kan niet los worden gezien van bijvoorbeeld het feit dat grote film-maatschappijen geregeld z.g. rootkits in hun DVD’s en CD’sverwerken.
  De industrie achter Brein hackt er dus zelf ook stevig op los en is lang niet zo onschuldig als ze de rechter heeft doen geloven.
  Ik mag in NL legaal een DVD op mijn computer bekijken of een CD afspelen. Het is in Nederland illegaal als een Amerikaans bedrijf het medium van een DVD of CD misbruikt om een rootkit of andere malware op mijn computer te installeren en te laten uitvoeren.
  Toch gebeurt het. Door dezelfde bedrijven die achter Brein zitten.
  Welk bedrijf is daarvoor vervolgd ?
  Waar is de Eurocommissaris als je d’r nodig hebt?
  Wij, de gebruikers zitten met instabiele computersystemen.
  Een deel van de problematiek hiervan zal ongetwijfeld op het conto van de filmindustrie kunnen & mogen worden geschreven.
  Brein [en/of de achterliggende grote multi-nationals] overtreedt zelf vrijwel zeker ook habitueel de wet en naar mijn mening mag je het dus ook een criminele organisatie noemen.
  En rootkits plaatsen op andermans computer vind ik persoonlijk een vergrijp van een totaal ander kaliber dan een copie van een film downloaden. Niet dat ik dat laatste goedkeur, wis en zeker niet, maar er is iets ernstigs mis met de proportionaliteit. Het kan niet zo zijn dat de rechtelijke macht niet ook bij een vonnis zoals nu rond Piratebay eist dat tegen die laatste praktijken door het OM wordt opgetreden. Want dan zijn we geen rechtstaat meer, maar zijn de multinationals ‘de baas’ en zijn onze rechters marionetten. Brein & achterliggende organisaties zijn geen onschuldig slachtoffer. Deze zaak is veel complexer.

 83. Steven schreef:

  Kan ik Brein eigenlijk geen factuur sturen voor de tijd die het me kost om de hufterige, irritante en beledigende spotjes die je ook nog eens niet kunt skippen op de slordige 3000 netjes gekochte DVD’s in mijn collectie verplicht te kijken. Als ik, grof geschat, die DVD’s gemiddeld 2 keer gezien heb en er zo’n 2 minuten per DVD aan die rotzooi op staat, is die achterlijke Kuik met zijn oplichtersclubje me eigenlijk 2*2*3000/60 = 200 uur arbeidsloon schuldig. Mijn gebruikelijke tarief als freelancer is 85 euro per uur, maar laat ik eens schappelijk zijn en 30 euro rekenen. En als ze die 6000 euro niet betalen, kan ik ze dan voor de rechter slepen? En ze bovendien aanklagen voor het doen van valse beschuldigingen in hun spotjes? Dat piraterij niet netjes is weten we allemaal, maar het zijn alleen de betalende klanten die last hebben van deze waardeloze klootzakken.

 84. Jan-willem schreef:

  Ik neem aan dat Brein zo vriendelijk is om ons als XS4ALL klanten op de hoogte te brengen van de lijst van gecensureerde sites, inclusief motivatie.

  Het kan niet zo zijn dat een willekeurige partij kan besluiten welke sites ik niet meer mag zien, zonder dat ze daar een fatsoenlijke tekst en uitleg bij geven.

  Alleen ‘daar staan links op naar verboden(?) bestanden’ is geen verklaring.

  Mensen die op deze opgelegde censuur XS4All willen aanspreken hebben het duidelijk niet begrepen. XS4All had ook Ziggo in z’n eentje tegen Brein kunnen laten strijden. Als je zo graag een schaap bent, ga dan naar een andere provider.

 85. Arnold schreef:

  Stichting BREIN ging wat mij betreft al de mist in door die irritante reclames op video banden te zetten.
  dan kocht je een originele video duur betaald. en dan kon je eerst 5 min luisteren hoe je beschuldigd werd van piraterij!

 86. Dave Pixelshift schreef:

  Ik heb een vraag en dat is, waarom staat er dit op de website van BUMA STEMRA?

  “INTERNET
  Er wordt onderscheid gemaakt tussen Ringtones, Tracks on Demand/Sound Carriers on Demand (Downloads), Streamings, Webcasts/Ipod-casts en E-cards. Het gebruik van downloads, ringtones etc. is gesplitst per provider, ofwel de gebruiker van de muziek. De uitkering per muziekwerk wordt bepaald door het netto beschikbare bedrag per download te vermenigvuldigen met het aantal downloads per muziekstuk.

  Aan deze voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleend.”

  http://www.bumastemra.nl/leden/wat-levert-het-op/

  En helpt dit?

  Samengevat: de rechtzaak tegen ‘scientology’ over copyright en copyrighted information?
  http://zoeken.rechtspraak.nl/detailpage.aspx?ljn=AI5638

  • Dave Pixelshift schreef:

   sterker nog,

   volgens IViR – instituut voor informatie recht
   http://www.ivir.nl/wetten/nl/wnr.html

   “4. Instellingen van onderwijs en instellingen van onderzoek en de aan die instellingen verbonden bibliotheken en de Koninklijke Bibliotheek zijn vrijgesteld van de betaling van een vergoeding voor uitlenen als bedoeld in het derde lid.”

   En we weten allemaal dat de internet/ARPANET is begonnen als research netwerk. Oftewel een bibliotheek.
   http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet

   “The history of the Internet began with the development of computers in the 1950s. This began with point-to-point communication between mainframe computers and terminals, expanded to point-to-point connections between computers and then early research into packet switching. Packet switched networks such as ARPANET, Mark I at NPL in the UK, CYCLADES, Merit Network, Tymnet, and Telenet, were developed in the late 1960s and early 1970s using a variety of protocols. The ARPANET in particular led to the development of protocols for internetworking, where multiple separate networks could be joined together into a network of networks.

   In 1982 the Internet Protocol Suite (TCP/IP) was standardized and the concept of a world-wide network of fully interconnected TCP/IP networks called the Internet was introduced. Access to the ARPANET was expanded in 1981 when the National Science Foundation (NSF) developed the Computer Science Network (CSNET) and again in 1986 when NSFNET provided access to supercomputer sites in the United States from research and education organizations. Commercial internet service providers (ISPs) began to emerge in the late 1980s and 1990s. The ARPANET was decommissioned in 1990. The Internet was commercialized in 1995 when NSFNET was decommissioned, removing the last restrictions on the use of the Internet to carry commercial traffic.”

 87. Alex Haan schreef:

  Ik vraag me trouwens af welke van de twee kwaden voor XS4ALL en Ziggo erger is:
  – het originele vonnis uitvoeren en mogelijk aangeklaagd worden door abonnees of de betreffende websites.
  – het aangepaste vonnis uitvoeren en daardoor mogelijk problemen krijgen met de rechtbank.

  ianal

 88. Petra schreef:

  heb beroepsmatig met Brein te maken gehad. het is een zeer onprofessionele club. ze verdienen goud geld met hun praktijken. Ze zijn gevaarlijk. Zij hadden bezwaar ingediend tegen een besluit van mijn werkgever. Dat bezwaar is toen wel ongegrond verklaard. Dus xs4all, ga in hoger beroep en laat je niet afschepen.

 89. ana schreef:

  http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32000L0031:NL:HTML
  een onderdeel van ACTA
  Ben bang dat mevr. Kroes weinig kan uitrichten..

 90. Gerard schreef:

  Geert Wilders toonde al aan dat de rechtspraak in Nederland ziek is. Nu alweer bewijs dat recht alleen telt voor verkeerde soort mensen. Rechters in Nederland zijn corrupt en/of totaal de weg kwijt. Sterkte xs4all… btw krijgen we nu korting wegens niet meer volledig internet? :P

 91. Berend schreef:

  Ik begin me af te vragen waar ik mijn beklag kan doen en schade vergoeding kan krijgen wanneer mijn website door toedoen van Brein geblocked wordt. De providers moet het uitvoeren van de rechter terwijl Brein niet zijn verantwoordelijkheid neemt.
  Ziggo klant

 92. valhallasw schreef:

  Zijn jullie nu echt te lui geweest om even een reverse DNS lookup op die IP-adressen te doen?

  194.71.107.18 is http://static.thepiratebay.org, en daar hosten ze static content.

  194.71.107.19 is http://torrents.thepiratebay.org. Wat ze daar hosten is left to the reader as an exercise.

  • Karel schreef:

   Alleen op poort 80 gekeken. Nog losstaand van het feit dat je totaal niet verplicht bent om wat op je webserver staat ook te linken op de voorpagina. Alle verzamelde werken van Andre Hazes kunnen wel op die server staan zonder dat je ’t ziet.

   Ik vermoed dat de schrijver dezes (XS4ALL, niet Valhallasw) geen techneut is – daar had iemand effe tussen moeten springen. Problemen zat met dat vonnis, maar dit is er niet een van.

   Dat BREIN nu doodleuk komt aandraven met een andere dagvaarding dan die de rechtbank ze heeft toegewezen, zonder fax of aangetekende brief voor een wijziging, is niet in orde.

   Dat de rechter BREIN carte blanche heeft gegeven om op eigen houtje domeinnamen en IP-adressen te laten blokkeren zonder dat er verder nog een rechter aan te pas komt (“Stoor me niet met die technische onzin!”), is in strijd met Europese regelgeving.

   Gezien het feit dat je vrij makkelijk om de blokkades heen kunt komen door een andere name server dan die van XS4ALL te gebruiken, en dat je die ene peer van de Pirate Bay best kunt missen (Gisteren Debian gedownload. Ik had zestig peers!), en dat als je er speciaal aan gehecht bent, je er altijd via via nog wel bij komt, is “geblokkeerd” een nogal rekbaar begrip. Ik verwacht jammerklachten van BREIN dat XS4ALL’s maatregelen niet toereikend zijn, en aanverwant gezeur om dwangsommen. Ook weer een bron van inkomsten.

   Kan me ergens wel voorstellen dat BREIN er zo heet op is. Een hele hoop mensen downloaden spullen zonder de muzikanten daarvoor te betalen, en het besodemieteren van muzikanten is een voorrecht dat de muziekpenoze zich heeft toegeeigend.

 93. Boudewijn schreef:

  Ik denk dat ik maar eens ga verhuizen naar Noord-Korea.

 94. Erwin schreef:

  @arian, je hebt gelijk, pedos kosten de corporates geen geld, anders was die partij echt allang verboden geweest. Niks nieuws we worden door geld geregeerd. Dit vonnis laat samen met enkele andere gebeurtenissen van de afgelopen jaren zien waar we staan in nl. En wat doen we buiten wat mopperen op internet?

  • Sjef schreef:

   Pedos zijn het probleem niet.Kinder verkrachters kinder pooiers drogeerders misbruikers handelaren verslavers geweldplegers echter heel wel.Kinder pronoproducenten ter afpesingvan politici en bestuurders hirsch ballin en donner deden alles om Getuigen van het Net te krijgen en heten dan ook WOBkiller donner en killswitchballin en zeiden alle jaren door dat de Kinder pornowebsites niet aan te pakken waren en zijn. ANONYMOUS BEMOEIT ZICH ER EVEN MEE en gelijk 40 van die stralen stront en uitschot -ALTIJD JOOD uitschot – Waren van het Net verdwenen.Providers bij wet dwingen zulke sites niet meer met anonieme betalingen te mogen plaatsen is ook wel wat en doen ze ook al niet.

   Brein werkt niet voor hun clientele die immers geen Cent van ze terug krijgen die brein bij slachtoffers in beslag nam.Daar waren geenstijl etc duidelijk over . Die krijgen al jaren hun Geld niet en hebben rechtzaken Tegen brein lopen. Brein is een joods stalk en belaagwapen om Bevolkingen te corrumperen even als die Kinder porno uploads van hen zelf dat ook zijn en dan komen ze de Mensen “met wet” verder onverdacht afmaken en uitschakelen.

   Zo heeft bill gates de jood medvedev aan het presidentschap geholpen door in Rusland alle computers van zijn Tegen standers in beslag te laten nemen onder allerlei voorwendsel van rechten.Het zal me dan ook niet verbazen als de slchtoffers van brein een bepaald slag Kiesgerechtigden of Mensen Zijn die bepaalde Getuigenissen of Uitspraken Deden en politieke Tegenstanders van de joodse mafiameute zijn die Onze Landen al vele decennia dwars door alle wet en recht heen van achter een facade van schijndemocratie heen besturen en beroven geleidt door hun globale bankenmafia.En meeste partijen zijn of van hen of worden door hen gecontroleerd en beheerst.Van vvd cda sp d66 gl cu tot heden pvv ook al.

   hetzuur.nl/2012/01/hitler-was-lief/#comment-2210

   samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/rascist.html

   holocaustdenier.com/holocaust-six-million-jews-myth/#comment-2542

  • Sjef schreef:

   Pedos zijn het probleem niet.Kinder verkrachters kinder pooiers drogeerders misbruikers handelaren verslavers geweldplegers echter heel wel.Kinder pronoproducenten ter afpesingvan politici en bestuurders hirsch ballin en donner deden alles om Getuigen van het Net te krijgen en heten dan ook WOBkiller donner en killswitchballin en zeiden alle jaren door dat de Kinder pornowebsites niet aan te pakken waren en zijn. ANONYMOUS BEMOEIT ZICH ER EVEN MEE en gelijk 40 van die stralen stront en uitschot -ALTIJD JOOD uitschot – Waren van het Net verdwenen.Providers bij wet dwingen zulke sites niet meer met anonieme betalingen te mogen plaatsen is ook wel wat en doen ze ook al niet.

   Brein werkt niet voor hun clientele die immers geen Cent van ze terug krijgen die brein bij slachtoffers in beslag nam.Daar waren geenstijl etc duidelijk over . Die krijgen al jaren hun Geld niet en hebben rechtzaken Tegen brein lopen. Brein is een joods stalk en belaagwapen om Bevolkingen te corrumperen even als die Kinder porno uploads van hen zelf dat ook zijn en dan komen ze de Mensen “met wet” verder onverdacht afmaken en uitschakelen.

   Zo heeft bill gates de jood medvedev aan het presidentschap geholpen door in Rusland alle computers van zijn Tegen standers in beslag te laten nemen onder allerlei voorwendsel van rechten.Het zal me dan ook niet verbazen als de slchtoffers van brein een bepaald slag Kiesgerechtigden of Mensen Zijn die bepaalde Getuigenissen of Uitspraken Deden en politieke Tegenstanders van de joodse mafiameute zijn die Onze Landen al vele decennia dwars door alle wet en recht heen van achter een facade van schijndemocratie heen besturen en beroven geleidt door hun globale bankenmafia.En meeste partijen zijn of van hen of worden door hen gecontroleerd en beheerst.Van vvd cda sp d66 gl cu tot heden pvv ook al.

   http://hetzuur.nl/2012/01/hitler-was-lief/#comment-2210

   http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/rascist.html

 95. Erwin schreef:

  Het probleem is zoals zo vaak als het met internet te maken heeft, dat de mensen die het voor het zeggen hebben, rechters de nma grote delen van de tweede kamer etc. geen idee hebben waar het allemaal over gaat. Ze kunnen google vinden en dat is voor hen internet. Alles wat ze niet begrijpen is bij voorbaat verdacht.
  Tpb bereiken we wel via http://fastproxy.nl tot iemand een 50+ rechter moet gaan uitleggen wat een proxy is. Wedden dat deze dan het ‘doorsturen van verkeer’ illegaal verklaart en daarmee onbedoelt internet opheft?

  • Michiel schreef:

   `en daarmee onbedoelt internet opheft?`
   Hoezo, dat doen ze toch al?

   Ze willen `downloaden` verbieden staat in de kranten. Nu, probeer eens te internetten zonder iets te downloaden, gaat je niet lukken^^

 96. Arian van der Pijl schreef:

  Een pedo club als Martijn lukt ze niet om te verbieden maar dit wel.
  Blijkt dus dat onze kinderen onder die hufterige Brein club staat.
  Slechte zaak!

 97. T schreef:

  Mag Xs4all alle websites van Brein blokkeren? Lijkt me een aardige reactie op een definitief vonnis.

  Ik denk dat dit nog wel een staartje krijgt wanneer er IP-adressen worden geblokkeerd van servers met veel verschillende websites en domeinnamen.

 98. Raticide schreef:

  De Haagse Rechtbank blijft maar blunderen jegens Pirate Bay. In eerste instantie hebben ze Pirate Bay gedagvaard, terwijl een civiele procedure in het land van de gedagvaarde partij (Zweden) dient te worden afgewikkeld en de Haagse Rechtbank haar boekje volkomen te buiten ging. De teller van de zich volgens mij nooit teruggedraaide dwangsomprocedure jegens Pirate Bay zal inmiddels wel op de fantasiljoen euros staan, maar deze som is domweg niet te innen omdat dit hele vonnis een idiote blamage is geweest binnen het Europese recht, wat door de blunderende keuterboertjes van de Haagse rechtbank nooit is begrepen.
  Of wellicht hebben ze het wel begrepen en pakken ze nu een partij binnen Nederland aan waar ze wel toe gerechtigd zijn in de hoop hun gelijk als nog te kunnen krijgen en hun macht alsng te kunnen misbruiken. De Haagse Rechtbank heeft er al eerder blijk van gegeven er geen snars van te begrijpen en gaan wederom de mist in met een door de rechter opgelegde censuur die te voltrekken is door een private partij. Geef mij dan nog maar liever staatscensuur dan Brein-censuur. Wat een idiote uitspraak is dit geweest! Kunnen de Haagse rechters niet eens op een bijspijkercursus Europees recht worden gestuurd, dan zijn we tenminste bevrijd van deze juridische onzin, die op gespannen voet staat met alle waarden van Europa en juridisch eenmaal daar aangekomen ook direct van tafel zal worden geveegd. Ik hoop dat XS4ALL en Ziggo daar een dikke schadeclaim kunnen eisen. Ik heb een hekel aan het woord “puinhoop” dat vaak om het minste of geringste in de mond wordt genomen, maar op de Rechtbank van Den Haag lijkt me dit woord toch wel van toepassing.

 99. Ad schreef:

  Heyy, al eens aan het volgende gedacht?

  Brein heeft de heerschappij.. ik vertrouw daarop. Dus alles wat ik na censuur van deze club kan downloaden is dus wel legaal. En als het niet legaal is, waarom hebben ze dan niet ingegrepen? Ze doen het toch ook met piratebay? Feitelijk behoedt deze club ons van illegaal downloaden. Dus de rest is legaal?
  Wel een prettig gevoel toch?

 100. T32 schreef:

  “XS4ALL moet de betreffende adressen uiterlijk op 1 februari blokkeren.”

  De vraag is – gaat XS4ALL de betreffende adressen op 1 februari blokkeren?

 101. Erik schreef:

  Ik krijg steeds meer respect voor Tim.
  Hij krijgt het voor elkaar, dat de Nederlandse rechtspraak niets meer voorstelt. Hij is er in geslaagd, om een Nederlandse rechter voor paal te laten staan. Ook rechters hebben dus een IQ van 20 en hebben geen idee waar ze mee bezig zijn.

 102. Han schreef:

  Zijn dat wel rechters?
  Iemand al leden mafia door het hoofdje zweven gehad?

  http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/rechtspraak.html

 103. Marcel Wenting schreef:

  Als eerste, omdat het nooit genoeg kan worden gezegd, mijn complimenten hoe jullie de strijd voort blijven zetten.
  Vervolgens inderdaad een heel vreemd verhaal van de lijst met ip-adressen domeinnamen en subdomeinen, hoewel ik niet alle domeinnamen heb bekeken zijn 2 van de 3 IP adressen ogenschijnlijk onschuldig wanneer het op The Pirate Bay activiteiten aankomt. Hoewel virtual hosting hier natuurlijk nog wel een mogelijke truuk is waardoor hier geen content gerelateerd aan TPB direct boven water komt wanneer je het IP benaderd.

  Maar ik ben door het vonnis gegaan en heb zo niets kunnen vinden omtrent de technische inrichting/uitvoering van het vonnis. Ik vroeg me daarom af hoe XS4all dit gaat uitvoeren/inrichten. Gaan jullie de domeinnamen op jullie DNS servers verwijzen naar een webpagina met info waarop staat dat deze bij wet geblokkeerd zijn? Gaan jullie routes naar de hosts blokkeren?
  Ik weet dat het mogelijk heel stom is dit te vragen, maar in het kader van transparantie lijkt me dit wel een goede zaak om te publiceren. Of is er nog ergens bepaald dat hierover niets mag worden gepubliceerd?

  • Andre schreef:

   Ik heb even gekeken op robtex.com, .18 en .19 hebben bijde maar een domijn naam, te weten torrents.thepiratebay.org en static.thepiratebay.org.
   met andere woorden geen virtuale webhosting.

   • Marcel Wenting schreef:

    Ik heb op robtext.com eens een IP van 1 van mijn eigen servers opgezocht, waar wel virtuele hosting op plaatsvind, echter komt deze ook niet met alle domeinnamen aanzetten welke hier op draaien. Dus dat argument om te bepalen of er sprake is van virtual hosting gaat niet op.
    Vervolgens hebben we dan alsnog te maken met een uitspraak met verregaande gevolgen wanneer deze sites dus nu geblokkeerd moeten worden. Het woordje ‘yeah’ of wat foto’s van oude computers kunnen mijns inziens niet worden bestempeld als “illegale” content. Toch heeft Brein nu het recht om deze te laten blokkeren, maar dat is het zelfde als wanneer een energiemaatschappij nooit meer aan dat huis aan de Kerkstraat 1 energie zou mogen leveren, omdat hier ooit een wietteler in heeft gezeten.

    Wederom blijft mijn verzoek aan XS4all om wat meer transparantie te geven omtrent hoe de blokkade word ingericht. En is de vraag of het uitblijven hiervan een kwestie van niet willen, niet kunnen of niet mogen is.

    Uiteindelijk ben ik nog steeds “Proud to be XS” en zal ik dit zolang XS4all doorgaat, onafhankelijk van hoe onze falend rechtsysteem besluit, blijven.

 104. Jaco schreef:

  Gefeliciteerd xs4all met jullie nieuwe eindbaas.

 105. bkew schreef:

  Ach er zijn altijd kneusjes die ff hun persoonlijk probleem met de hele wereld willen delen…zucht…Zer0k3elk…get a life en spui je klachten op de juiste plek

 106. Frank schreef:

  @zerokewl nou nou nou, wat ik triest vind is dat jij niet een beetje fatsoenlijk normaal Nederlands kunt spreken. Ik zou zeggen: doe er is wat aan!

  • Filip schreef:

   ‘doe er __is__ wat aan’?
   Ik mag toch hopen dat je ‘eens’ bedoelt? :)
   Verder heb je overigens gelijk hoor.

 107. Alex Haan schreef:

  Is het trouwens normaal dat een klagende/de deurwaarder slechts 2 dagen de tijd geeft – hoewel ik eigenlijk geen idee heb wat er precies geëist wordt in die 2 dagen te doen (het doen betalen van de proces- en extra kosten misschien?)

 108. Zer0K3wL schreef:

  Jullie wilen dat ik opzeg nou dan zeg ik op ik ben kanker xs4all zat heb nog net 1 maand jullie doen nu al eigenwijs over dat probleem bij jullie licht er zijn 3 monteurs langs geweest.

  guidion kpn en aannemer.
  alle 3 zeggen dat snelheid niet in orde is maar dat lijn in orde is.

  DOE EENS WAT GODVERDOMME OFF IK SLEEP XS4ALL VOOR DE RECHTER.

  FUCKING LOSER BEDRIJF DAT NOG NIET EENS VAN BREIN KAN WINNEN!

  • Anoniem schreef:

   dwaze gast

  • T32 schreef:

   Protip: Leer eerst de Nederlandse taal voordat je je beklaagt.

  • Erik Maarten schreef:

   Het zal me niets verbazen als er een verband bestaat tussen het niet opgelost krijgen van het probleem en je manier van communiceren. En daar geef ik XS4ALL volkomen gelijk in als dat het geval is!

  • Simon Westerlaak schreef:

   Muahaha je zit lekker aan een jaarcontract vast waarschijnlijk. Goed voor je! :D

  • Joopie schreef:

   Leer eens fatsoenlijk Nederlands.
   Zonder de woorden kanker of fucking.
   Misschien dat ze je dan begrijpen.

   • Zer0K3wL schreef:

    Jij die niet begrijpt hoe ik 1 jaar lang wordt opgelicht en 1 jaar lang pech heb met alles moet je bek eens houden kanker kleuter.

   • Chris schreef:

    @Zer0K3wL – Je wordt niet opgelicht, WIJ worden opgelicht. Maar niet door XS4ALL, maar door Stichting Brein, die inderdaad aanvoert (en dat doen ze misschien niet met zoveel woorden) dat ze boven de rechterlijke macht en de wet staat. Dat ze een soort van ‘Nieuwe Orde’ zijn die méér in Nederland te vertellen heeft dan ons eigen kabinet.

    Als je snelheid niet in orde is kan dat o.m. liggen aan je bekabeling en de afstand tussen jouw woning en de wijkcentrale. Datzelfde probleem heb ik ook gehad en dat is nu opgelost. En daarbij: wat voor sites bezoek je? Kan ook aan je up- of downloadverkeer liggen.

    Goed, als Brein denkt dat ze idd de vonnissen mag aanpassen, waarom is XS4ALL dan mee gaan doen in deze strijd? Waarom is dan überhaupt deze rechtszaak gehouden? Kunnen we Brein niet gewoon allemaal blokkeren en onze pijlen ook even op hen richten?

    En waar blijven de antwoorden die het kabinet heeft gevraagd over deze misère?!

   • anoniem schreef:

    ga naar school… kleuter

   • Melvin schreef:

    Je hebt nu 1 maand een abonnement bij xs4all. Het werkt niet. Ze hebben wel al 3 monteurs bij je langs gestuurd om het probleem op te lossen en toch ben je al 1 jaar lang opgelicht en heb je 1 jaar lang al pech?

    Volgens mij is het internet van xs4all je minste probleem.

 109. Alex Haan schreef:

  Ook al was het natuurlijk ‘beleefd’, ik vond het al vreemd dat Brein suprnova van de lijst verwijderde, terwijl er helemaal niks in het vonnis staat over het mogelijk verwijderen van entries. Ook werd Brein alleen verantwoordelijk gehouden voor het correct aanvullen in de toekomst, niet voor de huidige lijst.

  Het is volledig terecht dat XS4ALL deze punten aan wil kaarten. Alleen moet dat natuurlijk niet het speerpunt van het hoger beroep zijn, slechts bijzaak. Wat belangrijk is, is dat dit vonnis in zijn geheel ongedaan wordt gemaakt.

  Is dit geen belediging van de rechtbank (of wat dan ook) door Brein? Als het niet al gewoon compleet verboden is om een vonnis zelfstandig aan te passen.

 110. Kopimi Kerk NL schreef:

  Dit is nou precies waar wij al bang voor waren.

  Het historische moment dat de ongelovige Tim Kuik en zijn Internetcensuur Stichting BREIN de uitspraak zullen misbruiken om eigen rechter te spelen en naar eigen inzicht blokkades opleggen.

  Eerst piepen voor de rechter als een calimero kuiken en dan tanden van een krokodil zonder ziel laten zien.

  Wij Kopimisten zijn voor een vrije Informatie Samenleving zonder censuur waar iedereen vrij kan zijn om informatie te delen met elkaar zonder bang te moeten zijn voor vervolging of intimidatie door justitie.

  Waar ook jij vrij kan zijn om je ongenoegen te kunnen uiten over een regering zonder dat je risico loopt om 3 dagen te worden opgesloten om je even op andere gedachten te brengen.

  Zo is ook bij ons bekend hoe activiste Joke Kaviaar meerdere malen vanwege haar meningen op haar website http://www.jokekaviaar.nl door het Openbaar ministerie is gecensureerd en 3 dagen moest zitten voor verhoor(lees intimidatie)

  Lijkt wel op room 101 Ministry of Love praktijken uit het boek 1984 van George Orwell (big brother)

  Censuur van Internet gebeurd al op grotere schaal in Nederland dan men denkt niet alleen door stichting BREIN (die per jaar tientallen sites vernietigen omdat zij dat goed vinden)

  Alleen je hoort er nauwelijks wat van. De impact van de Pirate Bay is groot en raakt iedereen. Maar de impact van censuur acties op individuele burgers valt nauwelijks op en toch gebeurd dit dagelijks in Nederland.

  Zo wil de PVV, D66 en de SP het hebben van een nep-sociaal profiel account strafbaar stellen. Zodat je niet in staat meer bent om anoniem politieke uitingen te kunnen doen over Nederlandse politici.

  Informatie Staat Nederland is helemaal niet zo vrij, de overheid doet er zelf ook van alles aan om je Internet rechten de kop in te drukken. Zo is de ACTA van kracht zo dadelijk, en hebben we al moeten inleveren met de wet op data-retentie.

  Je privacy in dit land is niets meer waard dankzij de VVD, CDA PvdA, VVD, SP en andere inhumane onheilige politieke partijen.

  #COPYME *Lucifer
  http://www.kopimisme.org

 111. Arjan schreef:

  http://194.71.107.18/ (static.thepiratebay.org) wordt gebruikt om de statische inhoud, zoals afbeeldingen en tekstbestanden, van The Pirate Bay te hosten.
  http://194.71.107.19/ (torrents.thepiratebay.org) wordt gebruikt om de torrent-bestanden te hosten.

  Ik heb trouwens een mirror opgezet op http://tpb.makinit.nl. Het IP-adres zal vernieuwd worden als BREIN dit aan de lijst toevoegt.

 112. xs4all klant schreef:

  Als XS4all mij straks geen volledig internet meer doorgeeft wil ik geld terug hebben!

  • Kevin schreef:

   Ga je dit van elke provider eisen? Door de gevestigde Jurisprudentie gaan BREIN natuurlijk achter alle Nederlandse ISP’s aan en zullen ze allemaal TPB moeten blokkeren (en je daarmee onvolledige internettoegang geven).
   Veel succes met het terugvorderen van je abonnementsgelden zou ik zeggen.

 113. Coen schreef:

  Tja zo’n uitspraak krijg je als je rechtspraak overlaat aan geriatrische oude mannen met analoge prostaat klachten. Duidelijk is dat deze rechters volkomen onozel en onbekwaam zijn geweest in deze uitspraak, kortweg knotsgek of knettergek.
  Straks mag Akzo met een lijstje van telefoonnummers komen die KPN verplicht moet blokkeren omdat ze lid zijn van GreenPeace.
  Ergens klinkt op de radio Bob Marley, stand up for your right radio2.

 114. Rob schreef:

  Wat ik mij dan afvraag. Als straks alle providers de door Brein gevraagde ip-adressen hebben gebklokkeerd, wie kan dan controleren of het nog steeds terecht is dat ze geblokkeerd zijn?

  • Kevin schreef:

   Niemand. Dat is natuurlijk de grap van dit hele verhaal. Leuk dat ze TPB dichthameren, maar een IP adres kan een uur, dag, week, maand of jaar later ook gebruikt worden voor iets volstrekt anders. Hetzelfde geld voor domeinnamen.
   Zullen de voorstanders natuurlijk roepen dat dat in de praktijk weinig voor zal komen maar dat lijkt me bijzonder irrelevant.

   Je kan met deze methodiek op geen enkele manier garanderen dat er geen websites per abuis in het kruisvuur belanden en daarmee tolereer je dus gewoon censuur.

   Dit los van het feit dat ik het blokkeren van een website überhaupt censuur vind. Wat voor website het ook moge betreffen.

   • mirko schreef:

    In de praktijk komt dat vaker voor dan je denkt, (denk aan clouds zoals amazon/google)

  • hj schreef:

   Welnee joh,

   Brein gaat regelen dat die vervelende Google Servers op DNS en IP basis worden toegevoegd aan de block list van XS4All.

   Scheelt weer een hoop procederen.

   • Chris schreef:

    Ik denk als Brainless google gaat blokkeren, dat er nog een grotere rechtzaak komt.

    Vraag me af hoever dit gaat. Straks komt de Reclame Commissie om de hoek kijken omdat ik op een foto met mijn favoriete cola op mijn webpagina of op google sta.

    Begin maar vast met blokkeren. De laatste 3 getallen hoeven ze niet op te geven hoor !! Gewoon xxx.*.*.*.

    Onwetende prutsers. Typisch gevalletje van met hagel op een vlieg schieten. Wellicht raakt een kogeltje het diertje wel. De schade eromheen moeten we maar voor lief nemen.

 115. jappo schreef:

  wellicht crashen xs en ziggo op 1 feb door het invoeren van de blokkades wel…
  totale chaos dacht ik zo ;)

 116. Chris schreef:

  De heren noemen zich Brein maar ik geloof dat ze nog steeds niet doorhebben dat er meer wegen zijn die naar Rome lijden.
  Veel succes XS met het halen van jullie en ons internet Recht.

 117. Stijn schreef:

  Ik ben al 15 jaar klant bij XS4ALL en de principes en deze waakzaamheid zijn redenen om dat te zijn en blijven. Wanneer een rechter een oordeel heeft hoeft dat oordeel niet rechtvaardig te zijn en daar hoort tegen gestreden te worden. Ik hoop dan ook dat XS4ALL het bij het publiek, politiek en rechtelijke macht helder krijgt wat hier gaande is en waarom dat zo fout en onrechtvaardig is. Censuur en een commerciele toko laten bepalen wat de bevolking wel en niet mag zien is meer dan fout.

 118. Jan schreef:

  Ik vind het ook heel jammer dat straks de mogelijkheid tot downloaden van hele interessante buitenlandse wetenschappelijke tvprogramma’s en lezingen niet meer mogelijk zijn. Dit soort infomatieve downloads zijn dikwijls niet te koop, maar zijn wel te vinden als torrents.

  @Emiel: “Hint. IPv6”
  Kun je hier wat meer over vertellen Emiel?

  En hoe komt het dat de site van thepiratebay nog steeds bereikbaar is, we zijn toch al tien dagen verder?

  • Arjan schreef:

   Het moet geblokkeerd worden binnen tien werkdagen vanaf 18 januari. Zie het vonnis.

  • Emiel Kollof schreef:

   XS4ALL ondersteund native IPv6 als je een Fritz!Box hebt. Als je dat toevallig aan heb staan, dan zou het zo maar eens kunnen dat je TPB binnenkrijgt via IPv6 in plaats van het gangbare IPv4. Als je windows 7 gebruikt heb je IPv6 connectivity via Teredo.

   • Emiel Kollof schreef:

    Nog een optie:


    nslookup thepiratebay.org.ipv6.sixxs.org
    Server: router.home
    Address: 192.168.1.254

    Non-authoritative answer:
    Name: ipv6.nginx.sixxs.net
    Addresses: 2001:838:2:1::30:67
    2001:838:2:1:2a0:24ff:feab:3b53
    2001:960:800::2
    2001:1af8:4050::2
    2620:0:6b0:a:250:56ff:fe99:78f7
    Aliases: thepiratebay.org.ipv6.sixxs.org

   • 3dZiggy schreef:

    is dit slim?
    zouden die gasten bij brein dit niet lezen?
    nu ga je ze ook nog werk besparen..

   • Dave Pixelshift schreef:

    ctrl-c, ctrl-v

    “Number 6: Where am I?
    Number 2: In the Village.
    Number 6: What do you want?
    Number 2: We want information.
    Number 6: Whose side are you on?
    Number 2: That would be telling. We want information… information… information.
    Number 6: You won’t get it.
    Number 2: By hook or by crook, we will.
    Number 6: Who are you?
    Number 2: The new Number 2.
    Number 6: Who is Number 1?
    Number 2: You are Number 6.
    Number 6: I am not a number, I am a free man. “

   • Simon le Bon schreef:

    ^exactly!
    Nooit gedacht hoe toepasselijk dit zou kunnen zijn
    “Number Six: [referring to the chess game] Why do you use people?
    Man With Stick: Some psychiatrists say it satisfies the desire for power. The only opportunity one gets here.
    Number Six: That depends what side you’re on.
    Man With Stick: I’m on my side.
    Number Six: Aren’t we all?
    Man With Stick: You must be new here. In time, most of us join the enemy… against ourselves.”

   • Emiel Kollof schreef:

    En IPv6 word niet genoemd (heb geeb IPv6 ip nummers gezien) in het vonnis (net nog even nagekeken), dus dat hoeven ze niet te blokkeren. ;)

 119. Raymond schreef:

  Wow, ik kreeg kippenvel van het lezen van dit bericht. Als ik het goed begrijp, als ik zeg dat ik Tim niet zo’n leuke vent vind, dan heeft Brein dankzij de rechter het recht gekregen om al mijn websites te blokkeren, zonder dat zij hiervoor verantwoording hoeven af te leggen.

  Dit is echt vergaand.

 120. Gerben schreef:

  Via een simpele search query in MSN kom je met de volgende resultaten:

  http://www.bing.com/search?q=ip%3A194.71.107.19&go=&form=QBRE&rf=0

  Als je die bekijkt, zie je dus dat er content aangeboden wordt vanuit dit IP-adres naar ThePirateBay.

  Het domein depiraatbaai.be draait dan weer op het ip .15.

  Lijkt me dus dat Brein het in dit geval bij het rechte eind heeft en het IP weldegelijk auteursrechtelijk materiaal huisvest.

  Of zie ik het nou verkeerd?

  • Emiel Kollof schreef:

   Ik denk dat die machines vroeger BT trackers van TPB waren, maar TPB gebruikt al een flinke tijd geen eigen trackers meer. Ze willen ook naar magnet links toe. Dan heb je helemaal geen .torrent bestand, maar een link naar een cryptografische hash op DHT.

   • Gerben schreef:

    Dat kan, maar ik ga er tot op heden vanuit dat dit de reden is dat er gevraagd wordt voor ip-blokkade, wat ik dan dus, op basis van de uitspraak van de rechtbank, dan niet vreemd vindt.

 121. Warlord Dragon schreef:

  Heroes of XS4all zet hem op tegen breinloos Brein!

 122. Erwin schreef:

  Als nu eens alle providers de ip adressen blokken van brein, dan kan/ er zowiezo niet geklikt worden.

  hun willen censuur , dan kunnen ze sensuur krijgen.

  • 3dZiggy schreef:

   leuk plan, alleen vrees ik dat ze dat zelfs niet mogen doen zonder gerechtelijke uitspraak.

   Wat mij trouwens wel opvalt, is dat de discussie steeds weer gaat over bijvoorbeeld de prijs van de produkten. Dat terwijl die discussie eigenlijk zou moeten gaan om het principieel weigeren om aan censuur mee te werken.
   Het grote gevaar zit echt niet in dat het kopieren van content moeilijker wordt gemaakt, lijkt me. Eerder zouden we als internetgebruikers moeten protesteren omdat “ons” internet de kans loopt steeds meer op dat van China of Iran begint te lijken.

 123. Emiel Kollof schreef:

  Ik hoop dat de uitspraak van dit wanproces snel terug wordt gedraaid en dat BREIN een flinke boete krijgt ter schadevergoeding.

  Even voor de mensen ter verduidelijking. Piraterij is niet het probleem. De industrie is het probleem. Die innoveren niet en klampen zich vast aan een buisnessmodel dat gebaseerd is op fysieke distributie. Dat gaat niet meer op met internet, waar elke actie in feite een kopie is. De “piraten” leveren een beter product dat vrijwel overal op werkt en dat je overal op kunt afspelen (geen DRM, etc). De industrie behandelt de consument als potentiële crimineel en valt deze lastig met allerlei techologische constraints.

  Rare maatregelen als het blokkeren van DNS en ip nummers zijn zinloos. Als mensen wat willen hebben vinden ze het toch wel. En dan wordt het een wapenwedloop die de hackers en “piraten” winnen, aangezien daar mensen tussen zitten die *wel* verstand van zaken hebben. Die winnen die wedloop wel, maar de consument is er weer van de dupe.

  De enige oplossing is voor de industrie om met betere producten te komen dan de “piraterij”. Zie het niet als bedreiging, maar als concurrentie. Maak een beter/handiger/aantrekkelijker product. Innoveer! Internet is niet de vijand. Het is een efficiënt distributiemechanisme. Gebruik het ook zodanig. Zogenaamde “piraterij” is gratis reclame voor je product.

  Mensen willen best content (muziek, films, games, etc) kopen. Er valt heus wel geld te verdienen. Bedenk wel dat de “piraten” wel de mensen zijn die de “illegaal” gedownloade content ook daadwerkelijk origineel kopen als ze het wat vinden. Het zijn nou eenmaal fijnproevers die content eerst willen samplen voordat ze daar hun hardverdiende centen aan committen. En de schade valt toch wel mee. Mensen die gedownloade content niet origineel kopen waren dat waarschijnlijk toch al niet van plan.

  • Tiamat schreef:

   dit is nou duidelijk en goed gezegd

   als het bar slecht is kan men je toch niet dwingen tot aanschaffen als er wel fatsoenlijke producten zijn

   en hoe moet je als consument weten wat bagger is en wat goed? vertrouwen op de fabrikant???

  • Rob schreef:

   Ook dat valt nog wel mee. iTunes alleen al heeft al meer dan 10 Miljard songs verkocht, laat staan apps etc. er wordt meer geld verdiend dan ooit tevoren. Maar Hollywood is net als de titel van een boek uit mijn peutertijd: Rupsje Nooitgenoeg!

 124. Brijn schreef:

  the Piratebay zou gewoon als straf elke dag een ander domein/ip adres moeten gebruiken. Daar hou je brein wel even zoet mee. haha.

  • Emiel Kollof schreef:

   Hint. IPv6. Daar hebben die lichten van BREIN vast niet aan gedacht.

   • Aerkenbrand schreef:

    IPv6 en dan een hele range nemen…

    In het vonnis is niet vermeld dat er ook ip-ranges verboden mogen worden, en volgens mij is het aanvragen van een miljoen IPv6 adressen niet zo’n probleem. Voordat Brein die allemaal heeft toegevoegd zijn ze wel weer even verder schat ik zo.

 125. Rob schreef:

  Helden xs4all :) Zet hem op

  • Kopimi Kerk NL schreef:

   XS4ALLers zijn zeker helden ik ben trots dat ik ooit bij XS4ALL heb gewerkt.

   Maar het is diep triest dat 2 particuliere bedrijven moeten opkomen voor burgerrechten in Nederland.

   Het beschermen van burgerrechten is niet de taak van een bedrijf. Maar dat van de burgers zelf! We zijn lui geworden! Voor alles is wel een instantie voor.

   In plaats van zelf de straat op te gaan en gewoon te demonstreren voor onze rechten. Laten we het over aan derden. Geen wonder dat XS4ALL en Ziggo hebben verloren, want als het in het groter belang was, waar waren jullie de burgers? De belanghebbenden? Ik zat in de rechtszaal, waar zaten jullie? Want er konden makkelijk nog wat mensen bij.

   Als we zo door gaan leven we straks echt in een politiestaat waar we geen rechten meer hebben. Alleen maar omdat we te lui waren om te zien hoe onze rechten beetje bij beetje zijn afgenomen om de belangen van weinigen te dienen.

   #COPYME *Lucifer – http://youtu.be/tU8RIvCZsdc
   http://www.kopimisme.org

 126. Remko schreef:

  Waarom kan een Duitse rechter wel besluiten dat filteren/blokkeren tegen de EU afspraken is?

  http://www.theregister.co.uk/2012/01/18/deutsche_telekom_does_not_have_to_block_foreign_site_whose_content_is_illegal_in_germany/

 127. Rob de Haan schreef:

  Heeft Brein wel een brein. Als je alles zo ziet kan je toch nauwelijks stellen dat er goed over is nagedacht. Zowel door Brein als door de rechtelijke macht. De politiek hoor je overigens ook niet echt.

 128. Anoniem schreef:

  toch maar mooi dat er proxys bestaan.

 129. Jan-Willem vdH schreef:

  Verschrikkelijke organisatie. Het maakt BREIN weinig uit war er geblokkeerd gaat worden, als er maar wordt geblokkeerd. Zo verdienen ze hun geld, en niet te zuinig ook. Succes verder XS4ALL!