Paul NaastepadPaul Naastepad is benoemd tot algemeen directeur van XS4ALL. Hij neemt het stokje over van Andries Mijnhardt, die de functie ruim een jaar ad interim op zich genomen heeft.

Ervaring in de ICT

Naastepad kent de telecomwereld op zijn duimpje; hij deed onder andere bij AT&T, Vodafone en Emtelle ervaring op in de vaste en mobiele telefonie en was in Europa een van de voorlopers en aanjagers van Fiber-to-the-Home. Zijn werk bracht hem in veel landen, van Amerika tot India, en van Rusland tot Hong Kong. De laatste jaren was Naastepad vooral als ondernemer actief op het gebied van duurzame energie en innovatie: hij was betrokken bij de ontwikkeling van WakaWaka LED lamp, en maakte mobiele telefoons op zonne-energie.

First Class Internet

“De kans om bij een van de echte pioniers van het internet te mogen meedraaien was te mooi om te laten lopen”, zegt Paul Naastepad. “De volledige focus op internet als het centrum van het ICT universum, gecombineerd met de passie en gedrevenheid van de XS4ALL-ers die hoogwaardig internet willen leveren met oprechte service, dat schept het perspectief voor de toekomst van XS4ALL. Het zorgt er ook voor dat ik me nu al als een vis in het water voel bij dit bedrijf.”

Deel dit:

Reacties

 1. Henk Jansen says:

  Belofte Maakt schuld!
  Volgens de Xs4all site is een internetsnelheid mogelijk tot 50Mb op mijn adres, maar hoger dan 35 Mb haalt ie nooit.
  Maar wel het volle pond betalen, leg dat eens uit aan de toekomstige overstappers Mijnheer de Directeur.

 2. Anonymous says:

  Mooie speech, maar het zal toch eerst bewezen moeten worden dat de nieuwe directeur de normen & waarden, identiteit en eigenzinnigheid van Xs4all kan beschermen en versterken ipv ze verder te laten afbrokkelen.

  De overname door KPN heeft namelijk veel van Xs4all kapot gemaakt. Bedrijven als AT&T en Vodafone zijn bulk providers en hun beleid lijkt geen haar op de identiteit die Xs4all altijd bijzonder maakte. Daar ligt een behoorlijke uitdaging.

  Xs4all is niet bijzonder omdat het de goedkoopste is of als een kip zonder kop achter de hypes aan zit maar omdat het een doelgroep heeft die kwaliteit, beveiliging, correctheid en techniek erg belangrijk vindt. Hoe beter Xs4all daarin zal worden, hoe meer succes ze zal hebben.

  • xs4aller says:

   Mee eens. De identiteit van xs4all ‘van het eerste uur’ moet niet (verder) worden verkwanseld juist “omdat het een doelgroep heeft die kwaliteit, beveiliging, correctheid en techniek erg belangrijk vindt. Hoe beter Xs4all daarin zal worden, hoe meer succes ze zal hebben.” —dus graag bij de basis en de originele grondprincipes waaruit xs4all is ontstaan blijven!

  • Mike H. says:

   Helemaal mee eens! Talk is cheap… Ik ben benieuwd hoe meneer Naastepad zijn functie gaat invullen en in welke mate de klant daar iets van gaat merken. De tijd zal het leren.

   Ik wens de nieuwe directeur veel succes toe bij XS4ALL en hoop dat hij de wensen en noden van de klant voorop blijft stellen.

 3. Bert Strikkers says:

  Hoi Paul,

  Gefeliciteerd en succes met deze nieuwe uitdaging in Amsterdam.
  Groet
  Bert uit Lisse

 4. Eric says:

  gefeliciteerd neef Paul,
  super tevreden met XS4all en hoop dat jij er voor kan zorgen dat dat zo blijft!! Glasvezel ligt al binnen in huis en het is een kwestie van tijd of de aansluiting is gerealiseerd!!

 5. Robert says:

  Beste Paul,
  van harte gefeliciteerd met je nieuwe functie en uitdaging binnen Xs4All.
  Ben nu al jaren klant super tevreden klant bij Xs4all.
  Enig idee wanneer ik mijn toegezegde 50 MB/s internetsnelheid verhoging krijg, zit namelijk nog steeds net onder 40 MB/s ??

 6. Hans says:

  Ook gefeliciteerd. Hoewel ik nog altijd erg xs4all minded ben denk ik toch wel meer en meer aan overstappen naar een andere aanbieder. De prijs/kwaliteitverhouding met een slechts 7 mb aansluiting begint erg scheef te worden en ik baal er wel van dat mooie dingen zoals spotify of webtv mij onthouden worden…

 7. Jte says:

  Gefeliciteerd met je nieuwe job, nu als de wiedeweerga aan de slag om heeft NL voor XS4ALL te verglazen, zodat wij ook op glas over kunnen! Succes!!

  • Willem says:

   Inderdaad veel succes met de nieuwe uitdaging.
   En zoals al geschreven nu snel XS4ALL in heel Nederland op het glasvezel netwerk.
   Ben zelf ook al jaren een tevreden XS4ALL klant maar zit jammer genoeg binnen het CIF / Caiway gebied en het is hoog tijd dat ik XS4ALL daar ook via glas kan ontvangen.
   Het kastje zit al in m’n huis gemonteerd en CIF is nu eindelijk zover dat ook andere aanbieders er op mogen.
   Grijp die kans en krijg er een hoop klanten bij.