Vanaf vandaag biedt XS4ALL het volledige HBO-pakket aan bij Televisie van XS4ALL. Het pakket bestaat uit drie HBO-kanalen, plus HBO On Demand en HBO Go, een nieuwe online dienst waarmee klanten onbeperkt via laptop, tablet of mobiele telefoon overal binnen Nederland streaming toegang hebben tot een uitgebreide selectie HBO-programma’s en films. Het pakket biedt een uitgebreide selectie series, films en documentaires, die zonder reclame en volledig Nederlands ondertiteld worden uitgezonden.

De Amerikaanse zender HBO is bekend vanwege de televisieseries van zeer hoge kwaliteit die de zender produceert. Zo worden momenteel de meermaals bekroonde series Game of Thrones en Boardwalk Empire uitgezonden, en produceerde HBO eerder zeer succesvolle series als The Sopranos, Six feet under en Sex in the City.

Meer informatie over HBO is te vinden op onze website.

Deel dit:

Reacties

 1. Mimisiku says:

  Sinds de introductie van TV bij XS4ALL zie je niet anders dan storingen. Dan weer geen opnames, dan weer geen live-tv er is altijd wel wat… Ga geen gebruik maken van TV van XS4ALL en blijf bij mijn schotel

 2. D.Sekertzis says:

  Als ik het na 2 maanden opzeg, wat kost het mij dan?

 3. Roy van Vliet says:

  Jammer dat Film1 nog niet beschikbaar is.

 4. Rick says:

  Ik kan alleen maar zeggen….heerlijk. HBO is echt top meer dan alleen maar films. Echte bekroonde series e.d.

 5. Antje says:

  Newsroom schijnt ook erg geslaagd te zijn.

 6. vhswinden says:

  HBO??? Ik zie het al… nog meer films. Ik zit daar dus niet op te wachten, maar ik vind het helemaal best als ik daar maar niet voor mee hoef te betalen.

 7. johnnybegood says:

  moet je er nog steeds een extra kastje + afstandsbediening voor hebben? de enige reden dat ik nog ziggo tv heb is omdat er dan alleen een kaartje in mijn tv hoeft kan en ik gewoon de afstandsbediening van de tv kan gebruiken..

 8. Walteij says:

  Slechts 1 ding op te zeggen: EINDELIJK!!!
  Ik zat al een tijdje te wachten op HBO. Dit is dus ook meteen door mij besteld (ik kreeg ook net al de melding dat mijn bestelling is verwerkt, dus dat wordt vanavond fijn game of thrones kijken via HBO go :-D.

 9. N Berg says:

  Werkt dat HBO ook met linux?