Netflixxs4allVoor het einde van dit jaar kijkt u Netflix op uw reguliere televisie via Interactieve TV van XS4ALL. Via het tv-menu kiest u binnenkort voor Netflix. U activeert dan eenvoudig uw abonnement op de online videodienst. Goed nieuws voor alle fans van House of Cards, Orange Is the New Black en Narcos. U geniet dan van uw favoriete online series op uw eigen televisie zonder dat dit Smart TV hoeft te zijn.

Persoonlijk bericht

Deze nieuwe mogelijkheid rolt XS4ALL gefaseerd uit. Interactieve TV-klanten krijgen persoonlijk bericht wanneer de optie beschikbaar is. Aan het einde van dit jaar willen wij alle klanten hebben voorzien van deze nieuwe optie. Indien u een Netflix-abonnement heeft, kan dit hier direct gebruikt worden. Anders dient u dit eerst aan te maken via netflix.com/xs4all of door de stappen te doorlopen via het TV-scherm.

Dankzij KPN-Netflix-overeenkomst

Deze nieuwe optie is mede mogelijk door de overeenkomst die de KPN-groep met Netflix sloot. “Nederlanders zijn fervente Netflix kijkers. Dankzij deze samenwerking wordt het nog makkelijker om optimaal van Netflix te genieten”. Dat zegt Joris Evers, vice president en hoofd communicatie voor Europa, Midden Oosten en Afrika van Netflix.

Netflix populair

Het populaire Amerikaanse Netflix is wereldwijd het grootste internet-televisienetwerk. Zij hebben meer dan 65 miljoen abonnees in meer dan 50 landen. Gezamenlijk kijken zij meer dan honderd miljoen uur series en films per dag! Netflix-abonnees kijken onbeperkt voor een vast bedrag per maand. Altijd en overal en op vrijwel elk scherm met een internetverbinding.

Persoonlijke TV-ervaring

De Netflix-app is de volgende stap in een reeks nieuwe functies voor Interactieve TV bij XS4ALL. Door de geavanceerde tv-ontvanger kan ook zonder een Smart TV Netflix op iedere televisie gebruikt worden. Na populaire functionaliteiten als live TV Pauzeren, Opnemen, Programma Gemist en Begin Gemist, maakt ook deze vernieuwing het mogelijk om televisie kijken nog persoonlijker te maken.

Deel dit:

Reacties

 1. ton schreef:

  graag zou ik ook als xs4all gebruiker gebruik willen maken van netflix ik heb geen tv van xs4all maar wel bellen en internet
  dit zou een mooie uitbrijding zijn van jullie parket
  gr ton

 2. Jaap 3000 schreef:

  Huilen.

  Of ik moet huilen om het minimale aanbod van Netflix,
  (met een gratis test maand heb je alles wat de moeite waard is wel gezien)

  Of ik moet huilen om de kleine stukjes serie tussen de reclame door,
  (“gewoon” een beetje teevee kijken is er niet meer bij en zal snel geheel uitgestorven zijn)

  Of ik moet huilen om een Niels Huijbrechts die recht in mijn gezicht loog dat xs4all geen onderdeel van KPN was,
  (…)

  Het blijft huilen…

 3. Berry schreef:

  Kan ik straks de mobiele netflix app gebruiken om te kiezen wat ik wil kijken? De iptv box zit toch op een ander subnet dan mijn WiFi netwerk?

 4. Eugen schreef:

  Met mijn supertrage VDSL (kuch!) verbinding is dat geen enkele optie.. Woon in een grote stad, maar geen glasvezel. Begin 2015 wel aangekondigd door Reggefiber, maar in de zomer alweer gecancelled…

 5. Richard schreef:

  Hoop dat KPN er dan ook een keer voor zorgt dat de huidige tv zenders zonder haperingen en storingen te zien zullen zijn, want voorlopig wordt die overeenkomst met de klanten van het ‘All-in-one pakket’ niet nagekomen. Xs4all mag dan de beste internetprovider zijn, en dat gun ik ze, maar TV is zeker niet in die peiling meegenomen.

 6. André schreef:

  Zorg eerst de internet snelheid wat omhoog gaat. 1 Mbit down , ben benieuwd hoe snel die series gaan binnenkomen.
  Ik heb niet meer het idee dat de ooit beloofde snelheidsverhoging er voor alle klanten doorkomt dit kalenderjaar.

 7. Jorn schreef:

  “Altijd en overal en op vrijwel elk scherm met een internetverbinding.”

  Lekker commercieel bezig, jongens.

 8. Peter schreef:

  Leuk initiatief. Ben wel benieuwd hoe gaat het gaat werken, vooral qua snelheid. Ben bang dat er veel geduld nodig zal zijn om door de selectie series en films te kunnen scrollen.