Nog niet iedereen weet dat we ook Televisie aanbieden. Daarom spelen onze eigen medewerkers weer de hoofdrol in een TV-reclamefilmpje. Kijk hier naar Ysbrand, Norbert, Inge, Martijn en Kevin!

Deel dit:

Reacties

 1. Tja, na bijna twintig jaar trouwe dienst te hebben gedaan als klant van xs4all, kan ik alleen maar blij zijn om wat xs4all nog steeds is en waar het nog steeds voor staat.

  Van de in deze reacties gesignaleerde problemen kan ik alleen maar zeggen dat het luxeproblemen zijn die meer over problemen met de knopjes van apparatuur gaan dan over het kern: de dienstverlening en de innovatie die door alle medewerkers enthousiast wordt gedragen.

  Dit is ook te zien in de commercials. Zo zie je de mensen die dit fantastische bedrijf mogelijk maken ook eens, en het plezier waarmee zij hun werk doen straalt er van af.

  Wanneer je voorop loopt vang je altijd wind, maar wie niet wil hoeft niet voorop mee te lopen. Die mag naar de andere providers. Vaak iets goedkoper, maar dan heb je ook echt wel niks…

 2. Tristan says:

  Ik deel de mening van Eugen; vooral het webtv gedeelte is nog erg onbruikbaar, vooral op tablets waar jullie zo mee adverteren. Op een iPad mini zijn de knopjes nauwelijks te bedienen eigenlijk en krijg ik heel vaak foutmeldingen.

 3. Martin says:

  Die laatste twee seconden… Onsterfelijk!

 4. 4wielster says:

  Ik vind het alleen HEEL ERG JAMMER dat er niet 1 persoon met een beperking op de achtergrond mee gefilmd is…..Dat was in een eerder reclame-spotje juist zoooo verrassend dat op de achtergrond een rolstoeler voorbij reed!! Geweldig vond ik het…..In het hedendaagse normale “straat”beeld, getoond in alle media, zie je allochtonen (zag je vroeger ook nooit), bejaarden met rollators of scootmobielen enz. en dat is al prima. Nu nog de werkende mens met een beperking regelmatig in beeld en iedereen (validen) gaan dit zien als heel normaal…!

 5. Alex says:

  De opneemfunctie kan beter vervangen worden door een programma-gemistfunctie, dan hoef je er niet van te voren aan te denken.

 6. Eugen Kaschubinsky says:

  Op zich een leuke geste dat TV van XS4ALL, maar gezien de vele langdurige storingen lijkt het me beter dat XS4ALL dit project maar zo snel mogelijk moet laten varen! Er gaat geen dag voorbij dat de belangrijkste functies (onbeperkt opnemen, opnames bekijken) niet of ten dele werken. Absoluut onbetrouwbaar dus..Heb al jaren satelliet ontvangst en zal daar zeker gezien de kosten ook wel blijven zitten..

  Vindt het overigens ook geen goed idee dat deze service wordt aangeboden op ADSL +. Mensen met een 20Mbit verbinding hebben niets aan TV via internet. Veel te traag in een normale gezinssituatie. Ook ben je de controle kwijt over je bestanden. Alles op de servers van een externe partij. Heb het liever gewoon in huis…

 7. Robert says:

  same here proud member, pfff reclames, schitterend !

 8. animals says:

  Proud member :-)