De XS4ALL abonnees kunnen voortaan groen licht geven aan mail van bekende afzenders. XS4ALL noemt deze verfijning van de spamfilters greenlisting. Deze voorzorgsmaatregel voorkomt dat de spamfilters onterecht een gewenste mail in de spambox plaatsen.

Greenlisting kan op verschillende manieren worden ingezet. Als u weet dat de mail van een enkele afzender ten onrechte in de spambox wordt geplaatst, kunt u achteraf dit ene adres opnemen in de greenlist. U opent uw spambox door in Secure Webmail op het spambox icoon te klikken. Vervolgens kunt u de mail openen en kiezen voor ‘Toevoegen aan Greenlist’. De mail van de afzender zal in het vervolg gewoon worden bezorgd in de inbox.

U kunt ook uit voorzorg alvast mailadressen van uw contacten opnemen in het adresboek van Secure Webmail. Ze staan dan automatisch op de greenlist en u heeft de adresssen als bijkomend voordeel overal bij de hand. U kunt een e-mailadres ook alleen aan de extra greenlist toevoegen. Dit kan in Secure Webmail door, nadat u een mailtje hebt geopend, te klikken op ‘Toevoegen aan Greenlist’. In de extra greenlist van Webmail kunnen bovendien domeinen worden opgenomen waarvan alle mail moeten worden doorgelaten. De extra greenlist vindt u onder het menu ‘Opties’.

Secure Webmail

Deel dit:

Reacties