Door de uitbraak van het coronavirus COVID-19 hebben ook wij onze bedrijfsvoering aangepast. We zijn vast niet de eerste die u hierover op de hoogte brengt.

Nu er in real life afstand bewaard moet worden, is er online des te meer behoefte aan nauw contact. Internet is een vitaal onderdeel van de maatschappij – zeker nu. Daarom blijven we ons netwerk net zo goed onderhouden en bewaken als altijd. Zo kunnen we ook eventuele piekbelastingen op het netwerk blijven opvangen.

Op xs4all.nl/klant/corona vindt u de laatste ontwikkelingen rondom onze aangepaste bedrijfsvoering.

We wensen iedereen veel sterkte de komende tijd.

Deel dit:

Reacties

 1. Mike H. schreef:

  Gelukkig heb ik F-Secure. Daar hebben ze verstand van virussen. O ja, en allemaal goed de handjes wassen bij XS4ALL, voor je het weet legt het virus via jullie backbone het halve Internet plat. ;)

  Maar goed, even serieus, “COVID-19”: het zoveelste voorbeeld van een wereldwijde Psy-Op (waardige voorgangers o.a.: WW1, WW2, Hiroshima, Noord-Korea, JFK, Chernobyl, 911, Fukushima). Houdt u maar vast voor wat er nog meer komen gaat, de agenda van de lieden achter de schermen is uitgebreid en men is vindingrijk.

  • Erik schreef:

   Ik verkoop echte designer aluminium hoedjes, voor 20 w.c. rollen per stuk. Het bied bescherming tegen mindbenders, us goverment, g5, lasers, corona en Dries Roelvink.

  • Jur schreef:

   Vergeet Donald Duck niet. Enkele onderzoekjournalisten ontdekten dat deze stripfiguur achter alle door jou genoemde complotten zit…

 2. Colla Alberts schreef:

  ALLE BEGRIP ook al zou dat vervelend (kunnen) zijn maar in deze situatie onderstreep ik de woorden van President Makron van Frankrijk “we zijn in Oorlog”.
  Hartelijke groet en wens U en ONS heel veel sterkte maar vooral dat we allen GEZOND mogen blijven,
  de 80.jarige Colla