Het delen van persoonlijke informatie op internet heeft grote voordelen. Zowel op functioneel als persoonlijk niveau. Omdat steeds meer mensen hun persoonlijke details toevertrouwen aan internet, speelt XS4ALL hierop in met iets nieuws. Klantgegevens zijn nu volledig beschikbaar in Layar, een revolutionaire augmented reality-toepassing.

“Van de beste provider van Nederland verwachten klanten dat ze de voordelen van internet zo volledig mogelijk krijgen aangereikt,” zegt Niels Huijbregts, woordvoerder van XS4ALL. “Door onze gegevens op deze manier in te zetten, tillen we de service naar een nieuw level, en laat XS4ALL bovendien zien met haar tijd mee te gaan.”

Extra informatielaag
Layar is een augmented reality-toepassing voor iPhones en Android telefoons, een programma waarmee een extra laag informatie wordt toegevoegd aan de werkelijkheid. In de XS4ALL Layar zijn de woonadressen van klanten en de status van hun verbinding zichtbaar, en ook de locaties van straatkasten en wijkcentrales zijn te zien. Zo kunnen de monteurs van XS4ALL in één oogopslag zien waar ze moeten zijn in geval van technische problemen, en kunnen diensten beter worden afgestemd op de persoonlijke situatie van elke klant. De toepassing biedt ook ongekende  mogelijkheden voor marketingdoeleinden.

* 1 april :-)

Deel dit:

Reacties