Ter ere van onze verhuizing reden we op 15, 16 en 17 juli we met een speciale XS4ALL-bus door Amsterdam. Aan boord: medewerkers van onze InternetVraagbaak, voor al uw vragen over internet en computers. Bij de stopplaatsen had u de gelegenheid om onze medewerkers in levende lijve te ontmoeten en uw vraag te stellen. Een aantal van onze klanten heeft deze kans aangegrepen!


De route voerde onder meer langs het Over het IJ Festival waar we zeer welkom waren: de organisatie kampte met een wegvallende internetverbinding. De verbindingen die we konden vinden op die locatie hebben we doorgemeten maar we vonden we geen DSL-problemen. We vermoeden dat het probleem bij het interne netwerk lag.

Zondag kwam bij de halte Leidseplein een klant langs uit Amstelveen, speciaal voor de XS4ALL-bus! Aangezien we ruim de tijd hadden voor de volgende stapplaats hebben we deze klant vervolgens bijna voor de deur in Amstelveen weer afgezet. Service tot aan de voordeur!

Bij Stadshart Amstelveen verscheen een klant die geen vraag had, maar een tip voor ons: hoe we HotSpots toegankelijker zouden kunnen maken voor mobiele telefoons. Een prima idee waar we deze klant hartelijk voor willen bedanken.

Bij het Westergasterrein trok de bus veel bekijks; we hebben een grote groep enthousiaste Spaanse toeristen binnen ontvangen die alles tot in detail wilde bekijken. Alleen de bezorgservice van Domino’s Pizza strekte zich helaas niet uit tot in de bus: zonder ‘vaste locatie’ konden we naar onze pizza’s fluiten.

Wouter

Wouter is technisch specialist op de helpdesk bij XS4ALL

Deel dit:

Reacties