We zijn verhuisd! Van Diemen naar Amsterdam-Sloterdijk. Het weekend na de verhuizing hielden we een Garage Sale in het oude gebouw. Ineens verkochten we hardware, kantoormeubels, lampen en keukenspullen in plaats van internetabonnementen.

De hele dag liepen XS4ALL-klanten en anderen het pand in en uit. Bij de receptie werd afgerekend. Alles verliep als vanzelf. Er was nog iemand die een speciale computerverhuisbox met beeldschermen had gevonden. Die box was achtergeleven! Daar hebben we geen punt van gemaakt: Beeldscherm? 5 euro.

Iemand anders kocht 20 archiefkasten en 8 gele banken uit het bedrijfsrestaurant, voor een kinderopvang. En de keuken raakten we ook kwijt: oven, werkbanken, koelkasten.

De totale opbrengst van wat klanten gekocht besteed: €1730,- Dat is boven verwachting! Deze euro’s gaan naar een goed doel. We gaan (omgerekend) $2500,- schenken aan: http://kiva.org/donate

Iedereen hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan deze opbrengst en voor de twee erg gezellige dagen!

Deel dit:

Reacties

 1. Loes says:

  Kiva is een fantastische organisatie, XS4ALL een fantastische provider: goede combinatie. Way to go! :)

 2. Wim says:

  Wat een gezeur!!!!!!!!
  VAN HARTE GEFELICITEERD XS4ALL MET JULLIE NIEUWE ONDERKOMEN.
  Groet Wim

 3. K.J. Wiersma says:

  Gebruikte xs4all kantoormeubilair, is dat wel hygiënisch? varragt Henk. Het kan hygiënisch worden gemaakt Henk, maar ik ga er vanuit dat de werknemers geen besmettelijke ziekten hebben. Is het bij Henk dan spik en span.
  Mensen wees blij dat xs4all het zo heeft gedaan en de spullen niet zo bij het afval heeft gedumpt.Bravo XS4ALL.
  Klaas

 4. Henk says:

  Gebruikte xs4all kantoormeubilair, is dat wel hygiënisch?

 5. Gerbert says:

  Ik kon helaas niet komen. Ik was zeer benieuwd of er ook iMacs te koop waren.

  Desondanks een mooie opbrengst!

 6. Genealogie is mijn Hobby

  Groetjes van Arie Noorlander

 7. s hoogeboom says:

  ik vind het knap voor de sofelste keer hoor ik van iets dat xs4all doet als het al voor bij is maar goet ik kijk wel uit naar en andre aanbieder die meschien wel meer op heeft met ALLE klante gr s hoogeboom

  • Anonymous says:

   Haha,
   Als afzender hoax is; Taalgebruik,i can relate; gebeurt mij soms ook als ik me erger en/of iets duidelijk wil maken..(Op bepaalde momenten-), Niet native NL?!;Bravo,zou ik zeggen-).
   Feit is, voor “sommigen” is internet gewoon een middel/hobby/etc.;Geen betaalde 24/7 baan.
   Lees de nieuwsbrieven wel,–Maar had hier ook overheen gekeken-)
   GoeieDoele=Goed!

  • JJ says:

   Naast leren schrijven moet je ook nog wat beter leren lezen. Misschien moet je bijvoorbeeld de vorige nieuwsbrief (Verhuisspecial van 14-07) nog eens nakijken. Daar staat keurig: QUOTE
   “TIP
   ‘Garage sale’ op 23/24 juli
   Verhuizen betekent opruimen. Op 23 en 24 juli organiseren we een veiling van spullen die niet meegaan naar het nieuwe pand. Het gaat om o.a. bureaus, stoelen, kasten, hardware, boeken en fitness apparaten. Dus kom vooral langs om te kijken of er wat van uw gading bij zit. Vergeet niet contant geld mee te nemen.
   zaterdag 23/7 van 11 – 14 uur
   zondag 24/7 van 12 – 14 uur.
   Locatie van de veiling:
   Eekholt 42, 1112 XH Diemen” UNQUOTE

   Je nieuwe provider zal vast heel blij zijn met de opbouwende houding. Wat mij betreft: Way to go dus bij XS4ALL en ik blijf nog weer lekker lid – steun voor goede doelen blijft prachtig!

  • vos says:

   Leer eerst eens goed Nederlands.
   Dan kan je de berichten misschien ook lézen!