Er gaat niets boven live muziek

Internet en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom geven we bij XS4ALL Alles-in-1 Smart, Plus en Pro een gratis Spotify Premium-abonnement. Spotify is fantastisch, maar er gaat niets boven de energie van een live-optreden. Daarom gaven wij in onze e-mail nieuwsbrief van februari 50 x 2 kaarten weg voor de landelijke tour van de Amsterdamse band Moke.

Muzikaal orgasme

We kregen ontzettend veel reacties op de actie en de kaarten waren snel de deur uit. Het was ontzettend leuk om te lezen dat de actie werd gewaardeerd. We werden hier buitengewoon blij van. Reden genoeg voor ons om te gaan kijken naar een van de concerten en onze winnende klanten te vragen naar hoe ze het concert vonden. Tijdens het concert in Haarlem ontmoetten we een aantal winnaars direct na het spetterende concert. Ze bleken geweldig enthousiast. Eén van de gelukkige bezoekers noemde het optreden zelfs ‘een muzikaal orgasme’. Nou, daar doen we het voor!

Meer verrassingen

Er zijn nog twee Moke-concerten deze week in Heerlen en Den Haag. We hopen dat alle winnaars net zo’n goede avond zullen hebben. Ondertussen broeden wij verder op volgende muzikale of andere leuke culturele verrassingen voor onze klanten. Suggesties zijn van harte welkom!

Deel dit:

Reacties