XS4ALL is opnieuw gekozen tot beste aanbieder van Internet, Bellen en TV (alles-in-1-pakket), zo blijkt uit de Consumentenbond ProviderMonitor van december 2014. Dit betekent dat we ons al sinds februari 2013 – en nu tot juni 2015 – de beste landelijke aanbieder alles-in-1 mogen noemen, met een gemiddeld cijfer van 8.1. Ook voor de combinatie Internet & Bellen en Televisie totaal kregen we het predicaat ‘Beste uit de test december 2014’. Een resultaat waar we natuurlijk erg blij mee zijn.

XS4ALL komt als beste uit de test op de onderdelen kwaliteit, storingen, service en algemene tevredenheid. Als het gaat om internetstoringen geeft 92% van de respondenten aan hier geen ervaring mee te hebben in het afgelopen half jaar. XS4ALL voert de ranglijst aan voor de combinaties Internet, Bellen & TV (alles-in-1), Internet & Bellen en voor beste televisieprovider. Bekijk hier de resultaten voor Internet, Bellen & TV en Internet & Bellen.

“Deze uitslag bevestigt dat alles bij ons draait om kwaliteit en service. We zijn dan ook blij en trots op deze benoeming. Het laat zien dat de kwaliteit van ons netwerk en onze serviceverlening door onze klanten gezien wordt. We voeren steevast de ranglijst aan als het gaat om tevredenheidsonderzoeken en polls. Zo namen wij afgelopen september ook de award voor het Klantvriendelijkste bedrijf in de categorie Telecom (MarketResponse) in ontvangst. We zullen er ook in 2015 alles aan doen om tevreden klanten te hebben en te houden”, aldus Marco ten Oever, Manager Klantcontact van XS4ALL.

De ProviderMonitor van de Consumentenbond onderzoekt al jaren de dienstverlening van internetproviders. Ruim 11.000 consumenten nemen deel aan een testpanel en geven hun mening over ervaringen met hun internet-, telefonie- en/of tv-aanbieder. Twee keer per jaar doet de Consumentenbond onderzoek naar de klanttevredenheid. Publicatie daarvan vindt plaats in juni en in december. Meer informatie over de ProviderMonitor.

Deel dit:

Reacties

 1. JJansen says:

  Oh, en nog wat… Draadloos is NOOIT de oplossing. Alles door een draad is ALTIJD beter. Al die hoog-frequente straling word nog eens onze dood.

 2. JJansen says:

  @Freek: Set Top Box en AfstandsBediening

  @IJme: Er staat in dit land vooral file omdat: we met 80 km/h invoegen op wegen waar 120 km/h gereden word; de invoeg- ook de uitvoegstrook is; we vinden dat mensen die met ritsen de gehele invoeg strook gebruiken aso’s zijn. Slecht voorbeeld.

  @Xs4all: Serie opnemen.
  Ik zou de afgelopen week 7 afleveringen Seinfeld opgenomen heben met serie-opname. 5 afleveringen begonnen ergens in het midden, die andere twee waren dubbel. Van geen van de opnames in de lijst was de omschrijving correct en 3 opnames lieten zich weer eens niet uit de lijst verwijderen.

  Bovenstaand is niet echt iets om trots op te zijn dacht ik. Ik had met mijn DVD-Recorder een betere hit-rate. Daar komt bij dat ik de afleveringen kon bewerken (reclame eruit knippen enz) en als ik er 1 weggooide, was hij ook weg en hoefde ik niet eerst opnieuw op te starten voor het gewenste resultaat.

  Ik heb dit allemaal al eens via een officieel klachten formulier gemeld maar kreeg alleen maar verwijzingen naar hulp pagina’s waar ik in de klacht zelf ook al naar verwees.

  Nogmaals, jullie internet is prima maar dat TV gedoe is kompleet RUK!

  IJme schreef: “Bij jullie staan ze je tenminste vriendelijk te woord en proberen ze je goed te helpen.”

  dus ook niet….

 3. IJme says:

  Gelukkig zijn er dus veel tevreden klanten anders kom je niet zover in de peilingen van de Consumentenbond. Er zullen altijd problemen blijven bestaan bij internet, tv of telefoon. Bij jullie staan ze je tenminste vriendelijk te woord en proberen ze je goed te helpen.
  Als je in kleinere plaatsen woont waar nog geen glasvezel ligt, krijg je al snel de situatie dat je pc, tv, ipad of iPhone meer kan dan dat er door je vaste aansluiting kan worden geleverd. Gelukkig zijn jullie ook goed bezig met mobiel internet. Je kunt in je fritzbox goed zien wat je krijgt en hoeveel je aan bit en bytes gebruikt.
  Ik woon naast de snelweg, 2x 5 banen breed. En NOG staat er regelmatig file. Zo is het ook op adsl en kabel. Totdat iedereen met zijn pc, ipad of ander medium rechtstreeks draadloos kan inloggen op een server zullen we af en toe in de file staan. De draad waar de bites doorheen moeten wordt de beperkende factor. Op naar het mobiele 4G en 5G tijdperk. Met jullie mobiele netwerk zijn jullie goed op weg. Succes in 2015.

 4. Freek says:

  Wat is een stb en een verwijfde ab ?

 5. elock says:

  Verbaast me zeer. ben ook lid van de Consumentenbond en zal hun mijn bevindingen sturen. Ik kan die mensen bij xs maar niet aan hin verstand peuteren, dat ik een aantal zaken niet voor elkaar krijg bij hen. En mijn slimmere viendjes geven me gelijk, ze snappen het ook niet.
  Terwijl ik toch maar een dom grijsje ben en juist daarom xs heb genomen omdat ze zo’n goede service zouden hebben. Zelfs dreigen met mijn feministische verleden hielp niet. u weet vast nog wel: die ontzettend geestige reclame, dat je zo’n jonge jongen mag vragen wat ie van feminisme vindt. Ik gebruik die jonge jongens meer om me te helpen met de problemen waar ik constant tegenaan loop bij xs.

  Ben benieuwd of dit gepubliceerd wordt. heb voor de zekerheid een kopie gemaakt voor de Consumentenbond.

 6. J.Jansen says:

  Ik weet niet aan wie ze dat ieder jaar weer vragen en ik weet ook niet wat voor bagger andere aanbieders verkopen maar ik loop dagelijks met het idee in mijn hoofd om met name de STB en verwijfde AB brandend bij jullie kantoor naar binnen te smijten.

  Kan het TV kijken niet zonder zo’n stomme slome onbetrouwbare vastslaande STB? Ik had net zo goed een monitor ipv van een televisie kunnen kopen. De 2 tuners die er in zitten hebben nog nooit wat gedaan. Ik vind het een kompleet waardeloos systeem. En wie verzind er nou een afstandsbediening zo smal als mijn duim? Als gezonde Hollandse kerel heb ik flinke kolenschoppen aan het eind van mijn armen en is het schier onmogelijk om 1 toets per keer in te drukken. Daarbij zijn alle toetsen precies het zelfde en is het erg moeilijk om blind en op gevoel dat ding te bedienen.

  XS, jullie internet is prima maar het TV gedoe is zwaar waardeloos.