XS4ALL introduceert binnenkort Internet Onderweg: 4G internet in Nederland. Voor consumenten die buitenshuis via een eigen, veilige verbinding snel internet willen op bijvoorbeeld laptop, tablet of Internet Hotspot.

Met Internet Onderweg bieden we snelheden tot 50 Mb/s download en 25 Mb/s upload via het landelijk dekkende 4G netwerk van KPN. Drie nieuwe abonnementen geven keuze in data tot 10 GB. Beschikbaar voor klanten met vast Internet van XS4ALL en los verkrijgbaar. Klanten van XS4ALL met Mobiel Internet via 3G worden voor eind 2014 kosteloos en automatisch naar het nieuwe 4G abonnement omgezet. Er volgt meer informatie zodra Internet Onderweg beschikbaar is.

Deel dit:

Reacties

 1. Andi says:

  Het lijkt op een typies Nederlandse reactie, ALTIJD mopperen. Ja maar hier en daar is het niet goed……..
  Wees een keer blij dat er steeds meer mogelijk is. Dit wordt allemaal door mensen van xs4all voor elkaar gebokst.
  Jubel voor deze techneuten.!!

  Houd eens op met dat mopperen.
  Dank voor het lezen van mijn gezeur.

 2. Bert says:

  Ik heb liever IN huis sneller internet! 4 Mbit is echt niet meer van deze tijd…

 3. Gil says:

  Ik heb gewoon dagen geen dienst terwijl wifi aanstaat, gggrrrrrrrr zonde van mijn geld. Toch maar Abo nemen? Op meerdere apparaten geldt dat als check up. Ik baal.

 4. Johan says:

  Landelijke dekking en snelheden tot 50 Mb/s download.
  Ik ga mijn auto verkopen met als argumentatie: “Geschikt voor elk terrein en haalt snelheden tot 330 km/uur.”
  Misschien dat de reclamemakers van xs4all dat geloven, zou mooi zijn…

 5. Wil says:

  Ook ik heb op 8437 PC zelfs geen gesprek mogelijk, terwijl alle providers pretenderen dekking in heel Nederland te hebben. Kan wel gebeld worden, maar daarna valt de verbinding weg.
  Na veel zoeken heb ik ontdekt dat T-Mobile de enige provider is die daar dekking heeft.
  Maar als je er bij de instanties om vraagt dan wordt je met een kluitje in het riet gestuurd. Ook wil men niet vertellen wie op welke mast uitzend. Van technici gehoord dat men stiekem het vermogen terug schroeft om ons te dwingen over te stappen op 4 G. Heb dat zelf ook ervaren omdat ik het vermogen van de masten daar in de buurt had opgeschreven.

 6. AdJ says:

  Voor een slechtere vaste verbinding dan deze 4G snelheden hoef je niet eens in het buitengebied te zitten. Ik woon in de stad Utrecht en haal niet meer dan 1 a 1,4 Mbit/s download. Dat is ook al irritant laag als je veel in de cloud werkt. Meer zit er niet in op het koper hier, en glasvezel komt er voorlopig nog niet, naar ik begrepen heb. Het is dat ik zoveel sympathie heb voor, en zulke goede ervaringen met XS4ALL, en daarvoor zulke uiterst beroerde ervaringen met Ziggo, anders zat ik al lang weer op de kabel! Misschien bij XS4ALL maar overstappen naar 4G in plaats van ADSL?

 7. Peter says:

  Als de kwaliteit net zo goed is als jullie vaste verbinding ga ik daar zeker gebruik van maken.

 8. Danny says:

  Woon zelf in het buitengebied. Download met 600kb/s wat tegenwoordig schandalig is. Laat XS4ALL maar een oplossing vinden om al hun klanten te helpen die in het buitengebied wonen met slecht internet! 4G zonder datalimiet is al een simpele oplossing.

  Jammer dat tegenwoordig geld belangrijker is dan je eigen klanten..

 9. Richard says:

  Als XS4All nou ik nog Mobiele Telefonie gaat aanbieden ….

  • Jeroen says:

   Helemaal eens Richard, en dat heb ik ze meermaals gevraagd! Voorlopig nog geen interesse, evenals het openstellen van de aansluitingen ism Fon.

 10. Brenda says:

  Ik heb een XS4ALL data sim in een dongle en het werkt heel prettig. Zelf in 7796 HT op de camping ben ik de enige met data bereik. In de randstad is het helemaal top. Ik ben benieuwd naar de 4G

 11. ype says:

  Mijn verbinding in de stad Groningen is trager, met name de upload, dan de 4G die xs4all wil gaan leveren. Waarom dan weer een datalimiet en niet 4G als alternatief voor de ontoereikende adsl-verbindingen op veel locaties in Nederland?

 12. SiSt says:

  Landelijke dekking, maar niet in 5443 AV. Ze maken hier helemaal niks klaar. In de buitengebieden hier zit men er wel op te wachten. Er zijn delen waar ADSL het niet doet door de te grote afstand van de centrale en omdat het buiten de bebouwde kom is, ligt er ook geen kabel-TV. 4G zou fijn zijn maar ook dat werkt hier in de buurt niet.

  • André says:

   Dat geld dus ook voor 7218 MD
   Waar 3G het niet doet, zelfs een mobiele telefoonverbinding valt daar regelmatig weg
   De adsl is voldoende om te mailen, Doventelefoon werkt ok niet via internet, snelheid te laag, kortom zorg eerst eens dat de basis goed functioneert.