Donderdagavond 25 november werden de jaarlijkse Website van het Jaar awards uitgereikt in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Maurice Beljaars van XS4ALL.nl nam de award in ontvangst voor Beste Website in de categorie Internet & Telecom.

De 105 grootste Nederlandse websites, verdeeld over 21 categorie¨n, werden beoordeeld door 477.000 unieke stemmers op onder meer content, design en navigatie. In totaal zijn ruim 1,6 miljoen stemmen uitgebracht. De Website van het Jaar award is nu al groter dan de Gouden Televizierring verkiezing.

In elke categorie kwamen 2 winnaars naar voren: de Polulairste en de Beste Website. Sommige sites wonnen beide tegelijk, zoals bijvoorbeeld Tweakers Pricewatch. De prijs voor Beste Website van het Jaar (hoogste score van alle 105) ging naar Yunoo.nl.

De website van XS4ALL is 20 januari 2010 compleet vernieuwd. Gedurende het afgelopen jaar zijn allerlei verbeteringen doorgevoerd in design, content, navigatie en gebruiksvriendelijkheid. Het team dat verantwoordelijk is voor de website van XS4ALL werkt dagelijks hard aan vooruitgang op verschillende fronten. We zijn trots op deze prijs.

Deel dit:

Reacties