Het nieuwe jaar begint goed. XS4ALL glasvezel komt samen met DELTA Kabel als beste uit de test. Dat schrijft de Consumentenbond over het vierde kwartaal van 2020. Glasvezel scoort het derde kwartaal op rij een 7,9.

De kwaliteit van ons internet krijgt een 8,6. Daarmee steken we met kop en schouders boven de rest uit. Ook hebben onze glasvezelverbindingen het laagste storingspercentage van Nederland. Klanten zijn verder supertevreden over onze klantenservice. Die krijgt een 8,0. We zijn hier trots op. En we zetten natuurlijk alles op alles om deze kwaliteit en service vast te houden.

Benieuwd hoe de Consumentenbond aan hun testoordeel komt? Lees dan ons interview met Silvia Smit. Die zich houdt zich namens de consumentenwaakhond bezig met het Nederlandse alles-in-1-landschap.

Veilig online met XS4ALL

Met XS4ALL surft u bewust en veilig. Nu zelfs de eerste 4 maanden met 50% voordeel. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bestel nu  >

Deel dit:

Reacties

 1. Zeb schreef:

  Marktplaats is vandaag moeilijk bereikbaar. Wat een allochtonen zijn dat zeg.

 2. Kees schreef:

  Prachtig dat jullie glasvezel zo geweldig is!
  Misschien is het dan ook wel een goed idee om meer mensen aan te sluiten op glas?

 3. Johan schreef:

  @Edwin,
  Het begint al met de nieuwe webmail” Ik begrijp dat u vaststelt dat het instellen van aliassen in de nieuwe webmail anders werkt en beperkter is dan in de oude webmail.

  Dit is helaas het geval en gaat niet veranderen.

  In de oude webmail was het mogelijk om ieder willekeurig e-mail adres spoofen, in de nieuwe webmail bent u beperkt tot de @xs4all.nl e-mail aliassen.

  Op de helpdesk vinden we dit zeer zeker een gemis en zoals u aangeeft melden we het missen van dit soort functionaliteit aan de ontwikkelaars. Die hebben echter aangegeven dat deze functionaliteit niet terug komt.

  Excuses voor het ongemak. ”
  :-(

 4. Edwin schreef:

  Gefeliciteerd! Hou dit vast en laat het niet afglijden tot het niveau waar wij klanten allemaal bang voor zijn!