Voor de 15e keer op rij scoort XS4ALL als beste in de Providermonitor van de Consumentenbond. In augustus is het gemiddelde eindcijfer een 7,9.

De scores van deze maand
De kwaliteit van de internetverbinding kreeg een 8,4 en de betrouwbaarheid van die verbinding een 8,5. In de afgelopen periode bleef 83% van de klanten storingsvrij. De kwaliteit van telefonie scoorde een 7,6. De verleende service steeg van 7,9 naar een 8 en de algemene klanttevredenheid kreeg een 8,2.

Video
XS4ALL-medewerkers hebben een ludiek filmpje gemaakt. Opgenomen met een HD-camera’tje en zelf gemonteerd. Twee collega’s die ook in de recente televisiereclame te zien zijn, spelen de hoofdrol in het videofilmpje.

Bekijk het videofilmpje

Achtergrondinformatie over de Providermonitor
De Consumentenbond test maandelijks aanbieders van internet en telefonie. De uitslag van deze Providermonitor is gebaseerd op meningen en ervaringen van klanten. Centraal staan de kwaliteit van diensten (internet en bellen), storingen, service en de manier waarop telefonie- en internetproviders met problemen omgaan. Klanten kunnen zich aanmelden om deel uit te maken van het panel voor de providertest.

Bekijk de volledige uitslag op de website van de Consumentenbond

Bekijk het overzicht: XS4ALL in tests

Deel dit:

Reacties